נפיחות בבטן

טוטס

New member
נפיחות בבטן

ברבורה!!!!! מקווה שעוד תכנסי לכאן היום
אני כל היום עם נפיחות נוראית בבטן - כבר 3 פעמים שלשלתי (
) ועדיין הבטן נשארת נפוחה ומציקה. האם יש דרך להוריד את הנפיחות הזו? לשתות משהו שיקל? (נו, לפחות נוריד כמה גרמים - לא בא לי לאכול בגלל זה...שהדיאטנית שלי לא תשמע
)

EPRT

New member
מה שלי עוזר

זה לשתות תה נענע,חליטה,או תה רגיל וזה קצת מקל אל הכאבים.

0 אור 0

New member
הורדת נפיחות

נגד גזים (עם או בלי שלשול) - כדור פחם שאפשר לקנות בבית מרקחת. אם כדור אחד לא עוזר, אפשר אחרי שעתיים- שלוש לקחת עוד אחד. נגד כאבי הבטן והשלשולים אפשר לשתות תה עם לענה (רפואית) - זה מר מאד אז שמים רק עלה אחד בתה. עוד משהו שיכול להקל זו חליטת שומר.

נכון גמור אור אור: ../images/Emo45.gif

כדורי פחם - ניתן לרכוש בבית מרקחת ללא מרשם רופא - סופח גאזים אך מאידך גם מעט משלשל. (נקרא NORIT) לשתות המון (אם את לא מקיאה ) אם יש בחילות: כוס מים קרים עם סודה לשתייה ולימון סחוט בצד, כול 5 - 7 דקות כפית ממי הסודה עם מספר טיפול לימון. הסודה תהפוך את ניע הקיבה חזרה לנורמה והלימון יקל על הבחילות. אל תפסיקי באמצעים כל שהם את השלשולים תני לעצמך להתנקות. אור צדקה במאה אחוז לגבי הלענה (אפשר להוסיף חצי כפית דבש ?) ושומר. מסתובב עכשיו וירוס אכזרי של כאבי בטן שלשולים והקאות. כדאי להיות מוכנים... הרבה בריאות.

טוטס

New member
יש משהו לעשות למניעה של הוירוס

או שיש פשוט לקבל את הגזרה כמו שהיא
(במידה וחלילה אכן זה מה שמתבשל לי בבטן)

I Was Hoping

New member
טוטס

רק שתדעי - יש וירוס כזה עכשיו. וירוס קשה. למלא יש אותו. הישמרי לך... ותרגישי טוב!

טוטס

New member
הפחדתם אותי עכשיו ../images/Emo7.gif

מקווה שזה יסתיים בזה ולא יהיה יותר גרוע... הדבר האחרון שבא לי עכשיו זה להתחיל להקיא

lady h

New member
גם לי יש את זה

ביומיים האחרונים. איזה מזל שזה וירוס. חשבתי שמשהו לא בסדר איתי.

למעלה