נפט....
שלום, למרות שחיפשתי בהיסטורית הפורום, לא הצלחתי להבין מהי דרך ההשקעה המיטבית בנפט.. המטרה שלי היא פשוט להשקיע בחביות נפט.. איך עושים את זה ?
קסם סחורותנפט![]()
הדרך הפשוטה ביותר היא לקנות תעודת סל על הנפט, כי אז אתה יכול לעשות את זה גם בכמויות קטנות (חבית נפט מחייבת אותך לכפולות מסויימות, אי-אפשר לקנות רבע חבית למשל, למרות שיש ברוקרים בחו"ל שמאפשרים גם את זה). הבעיה היחידה היא ש... אין כיום תעודת סל על הנפט. ממש בקרוב עומדות לצאת שתי תעודות כאלה, האחת בבורסת AMEX בארה"ב והאחרת בבורסת הסחורות בלונדון. אפשרות נוספת היא באמצעות חוזים/אופציות, אבל זהו מכשיר ממונף ולא סולידי בכלל, אם תרצה פרטים אשמח להרחיב. אפשרות נוספת היא באמצעות קנית מניות של חברות שעוסקות בתחום הנפט כמו CONOCOPHILLIPS בארה"ב, אם תרצה עוד דוגמאות אשמח לתת. לאורך זמן מחירי המניות עוקבים בצורה טובה אחרי מחירי הנפט, למרות שברור שזו מניה על כל המשמעות שלה, אם למשל מתגלים אי-סדרים בחברה או אם השוק האמריקאי כולו נופל חזק, מחיר המניה ירד גם אם מחירי הנפט יאמירו. ניתן להתמודד עם זה למשל באמצעות פיזור על פני מספר מניות כאלה. קיימות גם קרנות שמתמחות באפיקי אנרגיה כאלה ואחרים.
קסם סחורותקסם סחורות
תעודת הסל "קסם סחורות" משקיעה גם בנפט (בין השאר). מה לגבי האופציה הנ"ל?
שלום איש השקיםנפט![]()
הדרך הפשוטה ביותר היא לקנות תעודת סל על הנפט, כי אז אתה יכול לעשות את זה גם בכמויות קטנות (חבית נפט מחייבת אותך לכפולות מסויימות, אי-אפשר לקנות רבע חבית למשל, למרות שיש ברוקרים בחו"ל שמאפשרים גם את זה). הבעיה היחידה היא ש... אין כיום תעודת סל על הנפט. ממש בקרוב עומדות לצאת שתי תעודות כאלה, האחת בבורסת AMEX בארה"ב והאחרת בבורסת הסחורות בלונדון. אפשרות נוספת היא באמצעות חוזים/אופציות, אבל זהו מכשיר ממונף ולא סולידי בכלל, אם תרצה פרטים אשמח להרחיב. אפשרות נוספת היא באמצעות קנית מניות של חברות שעוסקות בתחום הנפט כמו CONOCOPHILLIPS בארה"ב, אם תרצה עוד דוגמאות אשמח לתת. לאורך זמן מחירי המניות עוקבים בצורה טובה אחרי מחירי הנפט, למרות שברור שזו מניה על כל המשמעות שלה, אם למשל מתגלים אי-סדרים בחברה או אם השוק האמריקאי כולו נופל חזק, מחיר המניה ירד גם אם מחירי הנפט יאמירו. ניתן להתמודד עם זה למשל באמצעות פיזור על פני מספר מניות כאלה. קיימות גם קרנות שמתמחות באפיקי אנרגיה כאלה ואחרים.
הגיע הזמן, תודה!שלום איש השקים
לגבי תעודת הסל על הנפט USO - היא כבר התחילה להיסחר ב10/4 ב- AMEX. בינתיים הסחירות לא גבוהה מאוד - יתכן שמחכים לראות כמה התעודה מצליחה להיצמד למחיר של Western Texas Intermediate light, sweet crude oil. סליחה העירבוב השפות - אנגלית היא שפת אם שלי. (יש לציין שאני מחזיקה בתעודת הסל.)
מה? היום קניתי תעודת סל בת"א על נפטהגיע הזמן, תודה!
אין קסם נפט, את מתבלבלתמה? היום קניתי תעודת סל בת"א על נפט
בטח שיש קסם נפט
יא ווארדי, הנה פרטיםאין קסם נפט, את מתבלבלת![]()
או שקנית "קסם סחורות" או שקנית אופצית כיסוי על הנפט, או משהו אחר בכלל.
זה הלינק לנייריא ווארדי, הנה פרטים
קסם אכ. רג נפט קוראים לזה. 1096692 זה מספרה
נו, כמו שאמרתי- זו לא תעודת סלזה הלינק לנייר
http://web.bizportal.co.il/web/bizcompquote.shtml?p_id=1096692
לא רק סחירות נמוכהשלום איש השקים
לגבי תעודת הסל על הנפט USO - היא כבר התחילה להיסחר ב10/4 ב- AMEX. בינתיים הסחירות לא גבוהה מאוד - יתכן שמחכים לראות כמה התעודה מצליחה להיצמד למחיר של Western Texas Intermediate light, sweet crude oil. סליחה העירבוב השפות - אנגלית היא שפת אם שלי. (יש לציין שאני מחזיקה בתעודת הסל.)
עזבו אתכם קסמים קלים...נפט....
שלום, למרות שחיפשתי בהיסטורית הפורום, לא הצלחתי להבין מהי דרך ההשקעה המיטבית בנפט.. המטרה שלי היא פשוט להשקיע בחביות נפט.. איך עושים את זה ?
למה סולומון אנרגיה לא מתעדכנת?עזבו אתכם קסמים קלים...
עוד אפשרות זה לקנות את סולומון אנרגיה. אמנם זאת קרן נאמנות וחברי הפורום דיי סולדים מקרנות אבל אסור לשלול את האפשרות הזאת.
מי זה סולומון?למה סולומון אנרגיה לא מתעדכנת?
היא לא נמצאת בביזפורטל למה?
ביזפורטללמה סולומון אנרגיה לא מתעדכנת?
היא לא נמצאת בביזפורטל למה?
למה רשום פקן פלוס אנרגיה ולא סולומוביזפורטל
http://www.bizportal.co.il/web/bizkranot2.shtml?p_id=5113550
קרן סולומון אנרגיהעזבו אתכם קסמים קלים...
עוד אפשרות זה לקנות את סולומון אנרגיה. אמנם זאת קרן נאמנות וחברי הפורום דיי סולדים מקרנות אבל אסור לשלול את האפשרות הזאת.
אופציות כיסוי על נפטקרן סולומון אנרגיה
קרן סולומון אנרגיה היא בהחלט אפשרות, ואני בכלל לא שולל אותה. אני פשוט חושב שזה לא בדיוק עונה על השאלה של הבחור כאן (אם הבנתי אותו נכון הוא מחפש מכשיר שיעקוב פחות או יותר אחר מחירי הנפט). אבל בכל מקרה מה שחשוב הוא שמי שרוכש אותה יבין מה הוא קנה. הקרן הזו דבר ראשון לא משקיעה רק בנפט, אלא באפיקים רבים של אנרגיה כמו גז טבעי, גז נוזלי, דלק, חברות להקמת צינורות להובלת נפט ועוד ועוד. שנית חשוב להבין שהיא משקיעה במניות של חברות שעוסקות בתחומי האנרגיה ולא במחירי הנפט או שאר הנכסים עצמם. אם לדוגמה השוק האמריקאי יפול (ותהיה הסיבה באשר תהיה)- רוב המניות האלה יפלו איתו, גם אם מחירי הנפט יעלו. עם זאת צריך למען ההגינות להדגיש שברבעונים האחרונים תשואות הקרן הזו היו די דומות (רוב הזמן) לתשואות הנפט, שהיו כידוע מאד חיוביות. המבחן הגדול של קרנות כאלה הוא בתקופות שפל של הנכס שלהן או לחילופין של מרכיביהן, נחכה ונראה מה יהיה.
על קצה המזלגאופציות כיסוי על נפט
אתה יכול בבקשה להרחיב טיפה על אופציות כיסוי של קסם על נפט, לכתוב על זה כמה מילים ולהסביר למה זה כזה מסוכן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.