נפטון בבית 10

צינסקי

New member
נפטון בבית 10

נפטון מופיע אצלי במפה בבית 10. אני עוסקת בתחום המודעות הרוחנית, מנחה קבוצות ומטפלת. יש לי תמיד קושי לדבר על העבודה שלי, כמו צורך להסתיר, הרגשת סודיות. האם זה קשור לנפטון? שנית ךמרות שבתחומי חיים אחרים אני יחסית מאוד ברורה ובהירה, בכל מה שקשור לקריירה, להגדרה העצמית שלי מול העולם אני נתקלת בקושי? וכמו כן קושי בהצבת גבולות ובסמכות. האם הדברים קשורים לנפטון או לא? ובכלל מה מוצע מבחינת הקריירה כשנפטון יושב שם. מולו בבית 4 יושב סאטורן- איך הקשר בינהם?

ilanamysticana

New member
נפטון בבית 10

מקצועית רצוי לעסוק במשהו נפטוני(נוגע באינטואיציה,חלומות,דמיון,ממיס תבניות,אינו אוהב גבולות) רצוי שקרירה לא תהיה תכלית החיים.נפטון יכול לעזור (במיוחד אם הוא יפה)ללכת עם נטיות הלב ודברים שאוהבים באמת. אם מול נפטון ממש (עד 7 מעלות) יושב סטורן זה מהווה קונפליקט ברור בין אידאלים למציאות.

TRANSFER

New member
האם בהכרח חייבים להגיע ל"עבודה" מתאימה עם

בית 10? או שאפשר לקחת עפ"י המפה תהליכים נפשיים, או תכונות שלא קשורות לבית 10 ולהשליך על קריירה. נגיד נפטון בבית 10- אז מן הסתם כפי שאמרת שיעסוק במקצועות נפטוניים. אבל עפ"י המפה ניתן לראות שיש תכונות של אהבת עולם התקשורת, אז איך מחברים בינהם? הבן אדם יעסוק בתקשורת (עיתונות וכו') או במקצועות של בית 10- נפטון?

צינסקי

New member
מה פירוש אם נפטון יפה

איך אפשר לדעת האם נפטון הוא יפה במפה? איך מיישבים את הקונפליקט בין סאטורן ונפטון? והאם יש סיכוי להתפרנס בשפע כאשר נפטון נמצא? האם מתאים לאדם קריירה עצמאית או יותר נכונים שיתופי פעולה?

לא נראה לי

התיאור כאן מתאים למזל דגים שפותח בית 10, לא לנפטון. נפטון הוא שליט של בית אחר שנמצא שם, ולכן חשוב לדעת מהיכן הוא מגיע. הלב ודברים שאוהבים באמת אינם קשורים לנפטון, אלא הם השלכות של רגשות שקשורים אליהם, ומטעני רגש ודמיון. יש נטייה לעשות אידיאליזציה של נפטון, ולא בצדק: זה עלול להיות כוכב לא קל וחסר גבולות, מצבי הרוח משתנים במהירות, ואין על מה להשען. חשוב שיהיו במפה משענות חזקות ממקומות אחרים כדי להרגיש יציבות איתו. אם הוא מוקרן 'יפה' (מלה מוזרה..) הבעייה עלולה להיות אף יותר חמורה, שכן אי אפשר להצביע על הקושי המערפל לחוש את המציאות אך לא באמת לפגוש אותה. הלב נמצא בפלנטות האישיות, ולא בכלליות: נפטון אינו לב ודברים שאוהבים, אלא ונוס. עם נפטון אנו מדמיינים, בונים עולמות לא מציאותיים, ונופלים כשהם נוגעים במציאות האמיתית, בדרך כלל. אם יש תמיכות פרקטיות חזקות במפה בנוסף לנפטון, אפשר להשתמש בו בצורה יצירתית יותר, אבל גם אז הוא עלול להיות בעייתי כשהמדובר בעובדות.

תשובות

הדברים שתיארת חלקם אכן קשור לנפטון: הקושי לשים גבולות, תחושת הסודיות, הערפול שבמטרות. נפטון מביא איתו תקשורת רוחנית רק על חשבון תקשורת רגילה, שכן בהיעדר יכולת לשים גבולות ולהתמודד איתם הוא נאלץ לפעול על פי אינטואיציה ותחושות בטן, ומתוך מעורבות רגשית גבוהה, ואלה לא תמיד מעשיות למדי, ועוסקות בעובדות. מבחינת קריירה - נפטון מקשה על קריירה, לא מקל עליה. המלה קריירה גם לא ממש ברורה: בבית 10 אנו פוגשים דיאלוג עם העולם, ונפטון שם את העולם מבעד לפריזמה רגשית מאוד, לא הגיונית. האמביציה נתונה למצבי רוח, התדמית לא ברורה, יש קשיים בהגדרות. דווקא סטורן אצלך מכריח את הצד הנפטון להגדיר מטרות, ולהיות מעשי.

למעלה