נפח מצחיק לתמונות

bugbuster

New member
נפח מצחיק לתמונות

500 קילו בייט הם הגבול להעלאת תמונה בלוג. זהו נתון מגוחך! איזו תמונה ניתן להעלות בנפח כזה? של שני פרחים בצינצנת וחתימת הגננת? למשל תשובת התמיכה

אפשר להעלות את התמונה לאלבומים

שם אין מגבלת נפח. ולהוסיף אותה לבלוג בשיטה של תמונה בקישור ברשת.

bugbuster

New member
אתה בטוח?

באלבומים שהגעתי אליהם הנפח עוד קטן יותר! עד 250 מאה בייט. אני טועה?

bugbuster

New member
חיימק'ה....

נכנסתי לאלבומי תפוז. ואם נכנסתי נכון, הנפח הוא 250 קילו באייט! ובכל מיקרה, זה מצדיק נפח עלוב שכזה בשרתי הלוגים?

suki da yo

New member
|לא קשורה לכלום|

כל החיילים, כן כל החיילים, טועים ברגל בלי בושה. רק חיימ'קה שלי, רק חיימ'קה שלי, צועד ברגל הנכונה...
אמא לולי שרה את זה בכל אחד מהטקסים הצבאיים שלי ושל אחשלי. לא משנה אם טעינו ברגל או לא.

anguly

New member
כל תמונה לו'משנה של מה

ניתן לכווץ במייל או בתוכנה אחרת ולפעמים דווקא התמונות הסרוקות של שני פרחים בצנצנת עם חתימת הגננת תופסים יותר מקום - כי תמונות סרוקות הן בד"כ כבדות
לא הבנתי מה הקשר בין נפח התמונה לתוכן שלה

bugbuster

New member
מישו יענה לי כבר מה עושים עם השרת העלוב?

בלי לתת עיצות איך להמציא את הגלגל שמונה פעמים מחדש, פשוט להרים את נפח הבייטים בשרת שבבלוג. יש סיכוי כזה? יש למי לפנות בקשר לזה? ניסיתי לפתוח אלבום, את התמונות אותן אני רוצה הוא אפילו לא מעלה בחלונית הקבצים! נאדה, כאילו אינם קיימים ברגע שהם מעל 500 קילו באייט, אז מה עכשיו? לכווץ? לכופף? ליישר? לטייח? לסבן? לגהץ? למה לגרד באוזן ימין ביד שמאל כשפשוט יותר לעשות זאת ביד ימין! ישנה דרך מוסדית, ישירה, תקינה ויעילה להעלאת תמונות בבלוג, או איננה! זו השאלה.

anguly

New member
אבל מה הבעיה הגדולה

תקטין את הקובץ - הפגיעה באיכות היא לא משמעותית במיוחד לא בצפיה על המסך ואז תעלה את כל הקבצים לאלבומים אוו לבלוג שלך זה לא כל כך מסובך

למעלה