נפגשנו כך
מכונית אדומה מחכה לך, ליד השער הצפוני, אני בתוכה, שמלת מיני כחולה וזהו..לא רוצה לבזבז את הזמן שלנו. כשתגיע, תיכנס לתוכה, לא נחליף מילה, רק מבט אחד מחוייך להבין שאיתך דיברתי.
תנשק אותי ברכות בהתחלה, אחר כך נשיקה מלאת תשוקה.
אל תשכח ללטף את צווארי, זה האזור הכי רגיש שלי.
היד שלך תיגע בירכי ותעלה..עד שתבין שאין לי תחתונים, המבט על פניך יצחיק אותי.
תלטף את הכוס שלי, תרגיש את הרטיבות, אצבעותיך יחדרו בקלות.
אמרו לי שיש לי כוס קטן ומתוק, תרצה לטעום?
את הזין שלך, שפינטזתי עליו לילות אני חייבת לטעום.
אפתח את הג'ינס ואשלוף אותו. אתחיל בעדינות..להרגיש אותך. אלקק מהבסיס אל הקצה, אדחוף אותו לגרון, זה יפתיע אותך לרגע עד שתבין כמה עמוק הגרון שלי. תתן לי להנות ממנו. תתאפק. רק עוד טעימה אחת.
פתאום תקום, תצא מהמכונית ושלוף אותי משלי, תסובב אותי ותחדיר אותו. חזק. אני רוצה לצרוח.
תן לי לגמור, עוד פעם ועוד פעם.
ואז בשניה שאחרי הגניחה האחרונה, תחדיר אותו לישבני.
חזק. במפתיע. שיכאב קצת..תתן לי להנות מהתחושה.
אני יודעת שקשה להתאפק, אבל אתה חייב לזיין אותי חזק ומהר. תבקש אישור. אני אתן לך כשיספיק לי ואז תגמור בתוכי.
אל תשכח לנשק אותי לשלום, אבל נשיקה סוערת כמו בהתחלה.
עד הפגישה הבאה.
מכונית אדומה מחכה לך, ליד השער הצפוני, אני בתוכה, שמלת מיני כחולה וזהו..לא רוצה לבזבז את הזמן שלנו. כשתגיע, תיכנס לתוכה, לא נחליף מילה, רק מבט אחד מחוייך להבין שאיתך דיברתי.
תנשק אותי ברכות בהתחלה, אחר כך נשיקה מלאת תשוקה.
אל תשכח ללטף את צווארי, זה האזור הכי רגיש שלי.
היד שלך תיגע בירכי ותעלה..עד שתבין שאין לי תחתונים, המבט על פניך יצחיק אותי.
תלטף את הכוס שלי, תרגיש את הרטיבות, אצבעותיך יחדרו בקלות.
אמרו לי שיש לי כוס קטן ומתוק, תרצה לטעום?
את הזין שלך, שפינטזתי עליו לילות אני חייבת לטעום.
אפתח את הג'ינס ואשלוף אותו. אתחיל בעדינות..להרגיש אותך. אלקק מהבסיס אל הקצה, אדחוף אותו לגרון, זה יפתיע אותך לרגע עד שתבין כמה עמוק הגרון שלי. תתן לי להנות ממנו. תתאפק. רק עוד טעימה אחת.
פתאום תקום, תצא מהמכונית ושלוף אותי משלי, תסובב אותי ותחדיר אותו. חזק. אני רוצה לצרוח.
תן לי לגמור, עוד פעם ועוד פעם.
ואז בשניה שאחרי הגניחה האחרונה, תחדיר אותו לישבני.
חזק. במפתיע. שיכאב קצת..תתן לי להנות מהתחושה.
אני יודעת שקשה להתאפק, אבל אתה חייב לזיין אותי חזק ומהר. תבקש אישור. אני אתן לך כשיספיק לי ואז תגמור בתוכי.
אל תשכח לנשק אותי לשלום, אבל נשיקה סוערת כמו בהתחלה.
עד הפגישה הבאה.