נפגשנו בפאב..

נפגשנו בפאב..

נפגשנו בפאב עם הרבה חברים שלך לראות הופעת בלוז טובה, הגעתי קצת לפניכם הזמנתי לי בירה נהנת לי מהאווירה, מדי פעם מפנה מבט לכניסה לראות אם הגעתם...ובעיקר מפנטזת..מפנטזת מה יקרה כשתגיע...עוצמת עיניים לוגמת מהבירה, ובפנטזיה שלי אתה מגיע עם החברים והפעם גם עם החוקית...(מוזר לראות אותה ,להכיר אותה לדבר איתה ).
אתה מזמין בירה מתיישב קצת מולי וקצת עם החברים, מדי פעם מפנה מבט בוחן ובודק אם גם אני בוחנת אותך...בלי לתאם יצא שהלכנו לשירותים ביחד, כל הפאב מרוכז בהופעה, רק אנחנו לבד בשירותים, מבטנו הצטלבו חייכנו במבוכה בכל זאת הרבה זמן עבר, החוקית בחוץ, אבל התשוקה המשיכה הזכרונות חזקים מזה, התקרבו מהססים קצת , אבל ברגע שהשפתיים נפגשו הכל נמחק והתשוקה חזרה, דחפת אותי פנימה לאחד התאים סגרת את הדלת, נשיקת אותי עוד נישקה אחת מלאת עוצמה וסובבת אותי עם הגב אליך, דחפת את היד לתוך המכנס מרגיש כמה אני חמה רטובה רוצה ומחכה להרגיש אותך, בזריזות הורדת לי את המכנס פתחת את שלך שחררת לחופשי את הזין הזקור שרק מחכה כבר..דחפת אותו עמוק לתוכי מזיין אותי בעוצמה בפראות ,יוצא ונכנס מטריף את כולי, ושנינו יודעים שאנחנו כבר חייבים לחזור שלא יחשדו...ואתה ממהר מזיין בעוצמה חייתית עד שהתפוצצת בתוכי ... התלבשת מהר נשקת על הלחי שלי ויצאת...
אני נשארתי עוד קצת להרגע להסתדר, חושבת שעוד שנייה נפגש שוב בשולחן.... תוהה אם ידעו למה אני כל כך מחייכת..

הי מה קורה אתה שואל כמה זמן את כבר פה....ופתאום אני מתעוררת המחלום אומרת שלום שמחה שהגעתם...תוהה אם הפנטזיה תתגשם...

מדהים , לקחת אותי לפאב ולזכרון נעים

הזכרת לי מפגש חברתי של הקומונה בפאב דבלין
ברקע נגנה להקת כחול שירים אירים , ואני שותה בירת תפוחים , פעם ראשונה שלי בפאב
עוצמת עיניים מתעלמת מהחברה שסביבי , אני מתמכרת למוסיקה הלוקחת אותי לנחל המפכה באירלנד
תמיד חלמתי לנסוע לאירלנד , תפסתי שם ראש לראשונה בחיי , לא דברתי רק חייכתי כו חולמת בהקיץ
הבירה עבדה נהדר עלי שתיתי ע בטן ריקה, וזה פעם ראשונה ששותה בירה בפאב
מזלי שהחבורה היתה קטנה חלק שקעו בשיחה וחלק התמקדו במוסיקה ובבירה
כך שיכולי לשקוע בעצמי והמוסיקה סחפה אותי הדבורים שלהם באו כאילו מתוך חלום
אם מישהו היה לידי יכול היה לנצל את הבמצב אבל למזלי זה שלקח אותי הביתה שתה כהוגן אבל נהג טוב והיה שקול
ולא ניסה לנצל את המצב ואני רחפתי י שם בשדות הירוקים של אירלנד , טובלת במים הזורמים בנחל
זה היה המסע אל עצמי ולחגוג את יום ההולדת שלי , חגיגה מאוחרת שבה השתכרתי בחברת חברי לקומונה
שעד היום חברים שלי , מתוקים שכאילו , קבוצה קטנה שטפה את הנסיכה הנרדמת ביום ועירנית בלילה

גיליתי כמה טוב לבלות בפאב

אבל מאז לא יצא לי לבלות בפאב , לבדי לא אסע לפאב , צריך גבר מלווה או קבוצה עוטפת

למעלה