נפגעתי מאוד

נפגעתי מאוד

אנא עזרו לי נפגעתי מאוד.אני חולה במחלת ראות כרונית לא פשוטה ועקב זאת מקבלת סטראוידים ותרופה כימית.\ הפרופסור המטפל בי אמר לי לא לבוא במגע עם ילדים שחוסנו חודש וחצי.הבן שלי החליט לחסן את בנו ביןם ג הקרוב מישום מה חיכו עד עכשן.וגם רוצים לבוא אלינו בחנוכה.עשיתי חישוב שחודש וחצי יוצא יומים לאחר חנוכה.אני אבדתי פרנסה בגלל שלא יכולתי להתקרב חודש וחצי לילדים.הבן שלי טוען שעשה חשוב וזה מסתדר וזאת לאחר שאני וכל משפחתי חישבנו שזה יומים אחרי החג. ההוא כעס וטען שהוא עושה לילד את החיסון בגללי כדי שלא ידביק אותי והוא לא מבין מה אני רוצה ומה הבעיה שלי.כל זה נאמר לי ביןם שכל הפה היה נפוח מבעיה של שינים רהרגשתי רע.חשוב לי לשמוע מה דעתכם אני מרגישה פגועה.ככה מזלזלים בבריאות שלי.?אודה על תגובתכם

שלום מלאני

אני מבינה שנפגעת. אבל כדי להבין יותר טוב את מצב העניינים, יעזור אם תכתבי -- מהי המחלה ממנה את סובלת? איזה חיסון קיבל הנכד שלך? במה הסביר הפרופסור את הצורך להתרחק מילדים -- בהגנה עלייך, או על הילדים?
בגדול, בלי לדעת את הפרטים, נשמע לי ש"חודש וחצי" זה אומדן. לא נשמע לי שיומיים -- זה מה שיעשה את ההבדל בבריאות.

ommerl

New member
לדעתי

לדעתי אי אפשר לבוא אליך בטענות. יש לך הוראות רופא ואת צריכה להישמע להן. אחרים עשויים להיפגע אבל הם חייבים להבין שאלה הוראות רופא נקודה.

מבינה את הכאב

אבל אספר לך מניסיוני.
אבא שלי גם הוא מאותגר חיסונית (כלומר בעייתי מבחינתו להיות בסביבת ילדים שחוסנו)
אחי רופא, ולכן אני הכי סומכת על דעתו. והתייעצתי איתו לגבי חיסון הילדים.

להלן המסקנות שהגענו אליהן:
דווקא בגלל אבי, חשוב היה שנסן את הילדים. ללא החיסון, לעולם לא נוכל לדעת שאין להם את הוירוס. הרי מי שחוסן בחיסון המומת (כלמי שחוסן לפי הנחיות טיפת חלב) יכול לשאת את החיידק מבלי לחלות.
כאשר מחסנים את הילדים, יודעים כי צריך להיזהר יותר במהלך שישה שבועות.( ממגע של רוק, והפרשות)
אבל אחרי כן יכולים להיות בטוחים שהם לא נושאים את החיידק.
במהלך שישת השבועות, הוא יכול להיזהר.
הוא כן רואה את הילדים, אך דואג יותר לשתוף ידיים, לא לאכול מכלי אוכל שהם השתמשו בהם ...
אגב, גם אם הם לא היו מתחסנים,
יש סיכוי רב שהם היו נדבקים מילדים אחרים שחוסנו בגן/בית ספר ולכן עדיין יהיו נשאים של החיידק.

לגבי חנוכה
הבדל של יום יומיים אינו קריטי. לרוב יש טווח ביטחון....
תדאגי להגן על עצמך.

מקווה שעזרתי.

מסכימה עם הגישה

פּוליו זו נגיף, לא חיידק. אבל מעבר לזה - כל מה שכתבת הוא נכון, גם מבחינה רפואית.

למעלה