נפגעים בתאונת דרכים

nata33

New member
נפגעים בתאונת דרכים

אתמול בערב עברתי תאונה. עמדתי ברכבי אחרי אוטובוס שעמד בתחנת האוטובוס וחסם את הנתיב הימני בו עמדתי. ניסיתי להשתלב בנתיב שמשמאל.כשהסתכלתי במראה השמאלית ראיתי כי הנתיב פנוי וכי במרחק של כ-100 מטרים יש משאית. כשהייתי בסיום ההשתלבות התנגשה בי המשאית, שניסתה לעקוף אותי. המשאית שפשפה את דלת הנהג, הכנף והמראה השמאלית עפה לגמרי. חשוב לי לציין כי ביטלתי את הביטוח המקיף לפני כמה חודשים כי הרכב שלי ישן (מודל 97') ויש לי ביטוח צד ג'. מצד אחד כולם מייעצים לי ללכת למיון (למרות שאני לא מרגישה שנפגעתי פיזית) ולמשטרה על מנת להכיח שקיבלתי זעזוע מוח וכך אוכל לתבוע את חברת הביטוח שלי. מצד שני ממליצים לי שלא לעשות את זה כי אז אולי אני אצטרך להופיע בפני בית המשפט לתעבורה, שם אולי יאשימו אותי בתאונה ואז אני אקבל קנס, נקודות ושלילה. אני לא בטוחה מה עלי לעשות ושמח לקבל חוות דעת מקצועית.

נפגעים בתאונת דרכים

שלום רב, אם נגרם לה נזק גוף, חשוב שתיגש לקבל טיפול רפוא י עד לתום הבירור הרפואי. אי טיפול במועד יכול לגרום לך נזק גופני. כדי לתבוע עבור הנזק שנגרם לך את חב' הביטוח, רצוי שתפנה לעו"ד מהתחום, כי תצטרך לגשת למשטרה ולדווח על התאונה. אם יש סיכוי שאתה אשם מבחינה תעבורתית, אני ממליצה לגשת לעו"ד מומחה בטרם תגש למשטרה.- כך תוכל להיות יותר חכם לגבי הפעולות שצפויות לך ולא תסתמך על דברים שאנשים אומרים... בברכה

למעלה