נפאל, מנקודה אחרת

guymgk

New member
נפאל, מנקודה אחרת

לאלה השוקלים ליסוע לנפאל, כתבה שמציגה פאן אחר על המרד : http://news.walla.co.il/?w=//491451 כמו כן, ממה שהבנתי המצור על קטמנדו הוסר. שאלות לגבי נפאל יתקבלו בברכה :) (אל תשאלו אותי על הטראקים באנאפורנה כי אני לא אדע לענות).

עמית22

New member
הבולשיט נוטף מהכתבה

מעניין שהאנשים שמרוויחים מעסקי התיירות טוענים שהמאואיסטים הפכו לאטרקצייה תיירותית
אני עזבתי את נפאל לפני כמעא שנה בגלל פיגוע ירי שהיה בפוקרה. כשהלכתי לקנות כרטיס אוטובוס אצל סוכנות "שי" אז התפתחה ביני לבין ששי (בעל הבית) שיחה: ששי: למה אתם נוסעים? עמית: בגלל הפיגוע, אנחנו חוזרים להודו. ששי: איזה פיגוע? עמית: הפיגוע שהיה לפני 3 ימים בעיר, שנהרגו בו 4 שוטרים, קראתי על זה בעיתון. ששי: אה, הפיגוע הזה, זה שום דבר. עמית: אם אני רוצה פיגועים יש לי מספיק בישראל. בטיול לא בא לי טוב פיגועים. יש לכל סוכני הנסיעות בנפאל אינטרס מאוד חזק שתיירים יגיעו כאילו הכל כרגיל, כי בלעדנו האנשים הללו יישארו בלי פרנסה. תיירות זה הענף הכלכלי השני בחשיבותו בנפאל.

וברצינות..

אני אמורה לנסוע לנפאל באוקטובר. זה טיול שתכננתי הרבה זמן, ואני לא במצב רוח של לשנות את המסלול. האם באמת הסכנה כה גדולה?

d 7 7 7

New member
בכל מקום יש סכנה

טוב קודם כל את גרה בישראל אז את כבר בסכנה . תראי אני היתי בנפאל באיזור אפריל היתי חודש וחצי 3 שבועות בקטמנדו 3 שבועות בפוקרה טילנו כל היום שכרנו אופנועים לטיול של 3 ימים עשיתי באנגי ורפטינג בכל מקום יש לך סכנה כלשהי אבל כל מה שהולך שם הוא נגד הממשל ולא נגד התירים אז את יכולה לקחת את קשמיר כדוגמה גם שם יש סכנות וארועים אבל מה נפסיק לטייל לא נראה לי מקווה שיהיה לך אחלה טיול ולא אל תוותרי !!!!!!!! דקסטר : )

guymgk

New member
ומה אצלנו? גן שושנים?

גם כשאני הייתי בנפאל (כמוך לפני כמעט משנה) היה בלאגן ורעש ובלה בלה. ובכל זאת חוץ מפקק ענקי בכניסה לקטמנדו לא היה בעיה. אפילו עשינו את כל נפאל עם אוטו משלנו שלושה חבר'ה, ולא היה בעיה. עושה רושם שבאמת למאואיסטים אין רצון לפגוע בתיירות. ואני יכול להבטיח לכם שבחדשות ובכלל ישראל נשמעת הרבה יותר מסוכנת מנפאל. (ולא רק נשמעת לדעתי...)

עמית22

New member
למה ההשוואה?

אחת הסיבות שטיילתי בחו"ל זה בשביל שאני לא אהיה פה, אני לא בודק איפה יותר מסוכן (בטוח שנפאל בטוחה פי כמה מישראל), אלא האם יש סיכון לחיי (והיה פיגוע ירי במקום שהייתי בו מספר ימים קודם לכן). אבל עזוב שטויות, יש מצב שהיית בהאמפי בסוף ינואר? עשיתי צ'ילום בשאנטי גסט האוס עם מישהו שטייל עם רכב (סטייל סוברית) ומכר אותו (בגואה נדמה לי), יש מצב שזה אתה?

guymgk

New member
בהאמפי הייתי בפברואר

אבל בטח עשית עם חבר שלי שהאוטו היה שייך לו שימי או ברק

עמית22

New member
הייתי בשניים

בהתחלה בגסט האוס הראשון מימין כשעולים מהקססונית, ואחרי זה בשאנטי. יש לי תמונה בכרטיס לצרכי זיהוי.

למעלה