נפאל והודו

Shura Avramov

New member
נפאל והודו

שלום לכולם!

התקציב שלי לטיול הוא בסביבות ה-14 אלף שקל. כאשר אני מתכננת לטייל במשך 3 חודשים. אני רוצה להתחיל את הטיול שלי בנפאל עם טרק העלות לחודש בנפאל-אק האראונד אנפורה ולאחר מכן לעשות ובנגי ורפטינג שם.. אולי גם לשהות באיזה מנזר לכמה ימים ואח"כ להמשיך להודו.

כמה שאלות לי אליכם:
1.האם מבחינת עליות התקציב הוא מספק? וכמה עולה השהות יחד עם האטרקציות בנפאל-טרק, בנג' וכו'...
2. רוצה בהודו להתמקד בצפון הודו אבל כן להיות בגואה, מומבאי... האם למישהו יש המלצות למסלול?

המטרה היא כמובן להכיר תרבות חדשה, לראות נופים וטבע, מקדשים וכו'.

תודה לכל העונה :)

שורה

sailor

New member
הסכום שיש לך שוה כ-3500 דולר

הטיסה הזולה ביותר לקטמנדו בעוד כחודש עולה $529 מעמאן ועל זה יש להוסיף כ-$200 על הגעה לעמאן וחזרה (כולל ויזות ומס יציאה מהארץ ומירדן).
לחליפין טיסה לקטמנדו וחזרה מדלהי כ-$600.
על זה תוסיפי ויזה להודו ולנפאל ועוד הוצאות שונות - קחי בחשבון בס"ה כ-$1000

היתרה -$2500 יכולה להספיק ל-3 חדשים ואף יותר, תלוי בעלויות הפעילויות שאת רוצה לעשות וברמת הלינה, האוכל והתחבורה.

Shura Avramov

New member
טיסה

שכחתי לציין כי זה לא כולל את הטיסות...

מה שכן..לא חישבתי את עליות הויזה הפרמיט לשמורה.

פעילויות- אולי אעשה עוד כמה אטרקציות באזורים שונים בהודו.. השאלה שלי היא בנוגע למסלול גם.. והאם כדאי להאריך את תאריך הכרטיס? או לבקש תיקון או משהו? לא יודעת איך זה עובד.. טיול ראשון מסוג זה..

תודה על העזרה :)

שורה

צייני למתי מתוכננת הנסיעה.

באיזה חודש את יוצאת לדרך? כך נדע לכוון היכן תתחילי .

Shura Avramov

New member
חודש

מתחילה בתחילת אוקטובר בנפאל לחודש..עושה טרק ומשם להודו.. נומבר-דצמבר

מסלול.

נפאל באוקטובר זה אחלה . בנובמבר אזור ההימלאיה כבר מתקרר והולך לו. אך לא הייתי מוותר
על גיחה/טעימה ממנו וחוזר וממליץ על דראמסלה/מקלאוד גאנג' כנק' פתיחה לטיול בהודו.
משם אפשר בקלות להגיע לביקור באמריצר והמשך לכיוון רישקש. משם דרך דלהי/אגרה לכיוון ראג'יסטאן
ודרך בומביי לגואה .זה הרעיון שלי למסלול. חכי לעוד רעיונות/עצות/תובנות ומאחל לך טיול מוצלח וכייפי

למעלה