נעשה קצת סדר

petertosh

New member
נעשה קצת סדר

משחקי הבית: סכנין צהבת אשדוד הפועל פ"ת הפועל כפ"ס משחקי חוץ: מכבי חיפה נתניה נצרת עילית מכבי פ"ת אם בני יהודה מנצחת מחר בטדי-אנחנו מתארחים בטדי. תיקו או נצחון של ביתר-הם באים לבלומפילד. אין שום הבדל מבחינת אירופה במקומות 2-3,ככה שעדיף שבני יהודה לא תנצח מחר ונשאיר פער מינמלי בינינו. שיהיה בהצלחה.

הכל בזכות המסנג'ר איתי!../images/Emo152.gif

תודה שאני המחמששת הכי טובה בסביבה!

petertosh

New member
את את הכל את../images/Emo152.gif

מחמששת...מחששת...ולורמוט שירי אהבה לוחשת. מי יתנני כזה סטיקר?

petertosh

New member
לא,אבל זה בא טוב הא?

חחחחח...כן מציאותי לחלוטין. זה איזה אוהד פנר שכתב פעם גם בשדים ושגעו אותו שם עם שואה ארמנית...חחחחחחחח... התכתבתי איתו גם במייל,בן 31,שרוף על פנר ורואה את רביבו כבוגד. שהוא אמר תציטוט הזה משום מקום נגנבתי,מה לטורקי ושירי יציע יא אלוהים.

יואב ק.

New member
בכל מדינה יש שירי יציע

רק מה לטורקי ולשירי יציע בשפה זרה לחלוטין.

petertosh

New member
את קולט איזה טורקי משופם שר את זה

חחחחחחחחחח... הוא טוען שיש לנו אידיאולוגיה משותפת של ליברליות וסובלנות דתית אנא ערף...הוא התלהב רצח מהמפגן נגד הגזענות וזה קיבל תגובות חמות בפורום פנר הרשמי(כמו פורומום בינלאומיים רבים). בכל אופן הוא אומר שהוא צועק את זה עם חברים שלו לפני כל משחק...(ברור),הקטע שנגנבתי שהוא בכלל כתב את זה,מאיפה הוא הגיע לזה קיבינימאט. והI.P שלו נבדק והוא ממוקם בטורקיה.

petertosh

New member
עוד בשורה טובה

בית"ר-בני יהודה הסתיים בתיקו,מה שאומר שאין עוד משחקים בטדי העונה מבחינתנו,למרות שאנחנו טובים שם,זה סרט אחר עכשיו,הם באים לבלומפילד. בני יהודה ניראתה מצוין,מתחרה רצינית על המקום השני-שלישי.

על האש

New member
התוצאה האידאלית מבחינתינו

גם שמרנו על שתי נקודות הפרש מביתר. גם מארחים את ביתר,ומתארחים נגד בני יהודה,שזה למעשה כמו משחק ביתי עבורינו. למרות שגם אם היינו מתארחים בטדי זה לא היה כזה נורא,כי ביתר,לא קבוצה ביתית כבעבר,אבל עדיין הרווחנו שני ציפורים במכה אחת.

על האש

New member
הוא מכיר

אני לא
. אני מכיר אשכנזיות,טורקיות,עירקיות,מרוקאיות וכו'
.

למעלה