נער שוליים

93 lol

New member
נער שוליים

אוקיי אני לא אומרת את זה הרבה על סרטים במיוחד לא על סרטים שהפנים של ג'וני דפ מופיעים בהם אבל הסרט הזה הוא כל-כך גרוע באמת אני שונאת אותו בכל ליבי ואם הייתי יכולה לדבר אם ג'וני הייתי אומרת לו להתכחש לסרט הזה סתם סרט גרוע

annafff

New member
אני חולה על הסרט הזה!!!!!!!!!!!!!!!

אני כל כך אוהבת אותו! הוא הזוי לגמרי אבל מצחיק וחמוד ויורד בדיוק על הדברים הנכונים! אחלה סרט!

LIRONSH100

New member
מסכימה עם אנה אבל לא ממש חולה עליו

אני פשוט אוהבת אותו כמו כל סרט של ג'ון גו'ן... נ.ב אנה דברי איתי במסן...

פאני14

New member
הרי זאת פרודיה על שנות ה-50...

אפשר להשוות את קצת ל"מת לצעוק"... מת לצעוק זאת גם פרודיה וגם היא כזאת קצת מפגרת ומופרעת אבל בכל זאת אוהבים את זה ורואים את זה. דרך אגב, אני חולה על נער שוליים!!! כמה שזה הזוי, בכל זאת השירים שם של ג'וני ממש יפים!!! וג'וני נראה שם כל כך(!) טוב שאני פשוט נמסה...

nitzan s

New member
חחח לא צריך כל כך להגזים הסרט הזה

הוא בעצם פרודיה על סרטי נעורים הוא באמת דפוק ואם זה לא היה פרודיה אז הייתי חושבת שהוא סרט גרוע אבל הסרט הזה מצחיק בטירוף אהבתי אותו כמו סתם סרטים רגילים שאני אוהבת =]

tali44

New member
אני עדיין אל ראיתי

(זה מוקלט לי..) אבל בכל מקרה, אני אוהבת סרטים מפגרים ומצחיקים!! למשל- "פחד ותיעוב בלאס ווגאס" היה סרט באמת גרוע ,שאני לא אתפלא אם הוא בין הסרטים הגרועים בכל הזמנים, אבל זה נראה לימצחיק והזוי כמו שאני אוהבת...(אני אוהבת את דפ בגלל הרבה תפקידים מוזרים שלו ואני אוהבת דברים מוזרים... חחחחח)

n o g n o g

New member
חחחחחחחחחחחח

סרט דפוק.. אבל זה פרודיה, פרודיות הן דפוקות, ועוד פארודיה על שנות ה-50, לא היה יכול לצאת להם משהו אחר, סרט נחמד דווקא.

n o g n o g

New member
בני וג'ון

אני אשרשר לכאן. מה חשבתן על הסט "בני וג'ון"? לדעתי סרט ממש ממש יפה! הוא שיחק שם כ"כ טוב, אהבתי את הדמות שלו, דמות שאומרת הכל בלי לדבר בכלל!! סרט מרגש! וזאת רק אני או שהבני הזה דומה לטום הנקס?

ואי "בני וג'ון" סרט מדהים../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אחד האהובים עליי....
ג'וני כ"כ חמודדדדד שם, עוד סרט שהוא עושה את התפקיד על הצד הטוב ביותר, ומוכיח שוב שהוא פשוט שחקן ענקקקק!!!:) אה ויש דימיון בין בני לטום הנקס....

animfanatic

New member
וואי איזה סרט מדהים. ג'וני

פשוט גילם את התפקיד בצורה מושלמת. הוא היה כזה חמוד שם. זאת הפעם הראשונה שראיתי את הסרט ונשפכתי מצחוק כשהוא שיחק עם הלחמניות במסעדה.

פאני14

New member
וואי, בני וג'ון סרט גדול!!!

ג'וני ממש מדהים שם! סרט ממש יפה... ומצחיק, יש שם מלא קטעים קורעים! וכן...גמני נשפכתי מצחוק עם הסצינה של הלחמניות.

tali44

New member
סרט ענק!!

זה הסרט השלישי שראיתי של ג'וני, שלפנ זה ראיתי את שודדי הקאריביים ואז ראיתי את צ'ארלי והייתי בהלם שזה אותו שחקן שעושה דמויות כל כך קיצוניות!!

nitzan s

New member
אוי בני וג'ון זה סרט כל כך יפה!!

ממש אהבתי ת'סרט ובאמת יש דימיון בין הבני הזה לטום הנקס!

dark fairy14

New member
אוקי לא ראיתי מהתחלה

זה היה סרט כזה הזוי ומוזר אבל מצחיק... וואי אני התפקעתי מהכושי הזה שהיה עם התסרוקת של אלביס.. אחחח ג'וני נראה שם כל כך צעיר
"יללני"- זה הרג אותי

סרט גרוע?!אני חולה עליו!../images/Emo99.gif|מיצ

..חח אני לא מבינה למה את פותחת הודעה כזאת שאת החלטת שזה סרט גרוע! אני ממש אוהבת ת'סרט הזה.. הוא ממש מצחיק.. ויש שירים יפים.. ואהבתי ת'דמות של ג'וני.. קיצר אחלה סרט!

למעלה