נער המטות

jewel11

New member
נער המטות

שבת שלום !!
אשמח לשמוע את דעתכן לגבי נער המטות, לא בהקשר מסוים או בעמדה מסוימת, אלא באופן כללי כמסר. מה הוא אומר לכם ? לי באופן אישי הוא תמיד מעלה שורה משיר של מתי כספי : " עוד תראי את כל הדרך, עוד תלכי בה היא שלך, גם אם לא תהיה תמיד קלה, תביטי ותראי את כל הדרך תקבעי את מסלולה תעברי את כל הדרך כולה" לא יודעת למה ואיך זה מתקשר
מקווה שנקודות המבט שלכם יעזרו לי להבין המון תודה, עדי

אני מזל קשת

כך שעבורי באופן אישי נער המטות הוא כמעין מסר אישי בשבילי. מאוד מתחברת אליו, לרצונות ולמעוף שלו. אוהבת מאוד את הציטוט מן השיר שהבאת כאן .מתחבר יפה ומתנגן לי בראש :) בכלל כאשר אני מוציאה קלף מסר ויוצא לי אחד מקלפי החצר אני משייכת אותו לקרובים לי. אבל זו אני. זו ההתחברות שלי בלבד.

jewel11

New member
קלפי החצר

מה כוונתך בשיוך לקרובים, מבחינת המזל האסטרולוגי או תכונות אופי ? אני דווקא עקרבית, אבל יש בקלף הזה משהו שקורא לי............ עדי

לא תמיד מתקשרים

לקלף של המזל שלך.... כשור אני אמור להיות מקושר למלכת המטבעות, ולמרות שאני מאוד מבין את הקלף וכיצד הוא משקף אותי, דווקא אני הרבה יותר מתחבר לנער המטות, להרפתקנות ולהתלהבות שלו - דבר שאולי קצת חסר לי אבל אני בהחלט מעוניין לטפח אולי זה בגלל שהירח שלי בבית 9 של קשת

אהבתי נתנאל

אכן זוית של פני המלכה והבחור והבעת פניהם מביעות חוסר שביעות רצון. הם באמת דומים. חחחחחחחחח

jewel11

New member
נתנאל ומיקי ../images/Emo24.gif

למרות שאני יכולה לראות את הדמיון ,אנסה להציע נקודת מבט שונה. זווית הראיה שלי על מלכת המטבעות והמלכות בכלל היא קצת אחרת.
לעומת המלכים, שמרגישים מאד נוח ובטוח באלמנט שלהם, במלכות בעיני יש משהו מקבל ויחד עם זאת מבין שאלמנט אחד אינו מספיק על מנת ליצור איזון והרמוניה (אולי זו זווית ראיה נשית ). נתן לראות את ההבנה הזו אצל כל המלכות (מלבד מלכת המטות שמחזיקה את זה בפנים) בעיני מה שמשדרת מלכת המטבעות זו קבלה והכרת תודה ויחד עם זאת ההבנה כי החומר לבדו אינו יכול למלא את כל החללים. (לעומת אדון שבע מטבעות שפשוט מאוכזב
) שוב זו רק זווית הראיה שלי.......................... וחזרה לנער המטות - מה המסר שהוא טומן בחובו, אשמח לשמוח עוד דעות ב-
עדי

רשף כשף

New member
אני רואה במלכה - מטפחת

בעוד המלך אחראי על השליטה ביסוד, המלכה תפקידה הוא לטפח את ההמשכיות בכל יסוד. מלכת המטבעות מאוד שונה מ 7 מטבעות בגישה שלה. האדם ב 7 מטבעות שוקל דרכיו על דרך השלילה, בעוד מלכת המטבעות שוקלת דרכיה על דרך החיוב- מה היא יכולה לעשות על מנת לדאוג לצרכים הבסיסיים הפיזיים. מלכת הגביעים מטפחת את הרגש מלכת החרבות- את השכל ומלכת המטות- את היצר והיצירתיות אני לא כל כך מבינה מדוע את רואה שהיא מחזיקה "בפנים" משום שבידה היא אוחזת בחמניה, פרח השמש, וכל המראה שלה מאוד מוחצן.

jewel11

New member
רשף - ../images/Emo140.gif-מלכת המטות

לא יודעת בדיוק למה, אבל אנסה להסביר בעיני דווקא המוחצנות הזו שלה מעידה על משהו שונה מבפנים. אולי זו החמניה שבעיני יש בה משהו קצת עצוב וכבד עם כל האור שבה. אולי זה החתול שבעיני מסמל משחק בין משהו שמשודר כלפי חוץ (עצמאות) לבין הצורך שקיים בפנים (חום ומגע)- לעומת כלבים שאצלם - what u see is what u get. אולי זה השלוב אצלה בין רוך וקושי או העובדה שלמרות שהישיבה שלה מופנת קדימה היא מסתכלת הצידה ולא מישירה מבט. ואולי בגלל שהיא מזכירה לי קצת את עצמי................. לא יכולה לשים אצבע על הסיבה המדויקת,אבל זו התחושה שהיא יוצרת אצלי מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי
עדי

רשף כשף

New member
העיקר שאת שלמה עם הפירוש

אני מרגישה אחרת אבל מקבלת את העובדה שיש לך פירוש יפה משלך!

זאת רק אני ורק כמסר

כאשר אני מבקשת עבורי באופן אישי קלף מסר ויוצא לי קלף שלי אני מקבלת את זה כמסר על מי שאני - מזל קשת. ויש עוד שניים כאלו. מזל מאזניים, מזל סרטן. זה לא באופן גורף ובטח לא כשמדובר במסרים עבור מישהו אחר.

למעלה