נערת ליווי

• פותח הנושא Robx
  • פורסם בתאריך

Robx

New member
נערת ליווי

שלום, לפני כשלושה חודשים קיימיתי יחסים עם נערת ליווי, אשר במהלכם ירדתי לה. כמו כן, לאחר החדירה מצאנו את הקונדום זרוק, ז"א שייתכן שחלק מהחדירה התבצעה ללא קונדום. היום, לאחר כשלושה חודשים, אני סובל כבר כמה שבועות מכאבי ראש במשך כל היום, ובחילות לקראת הערב. כמו כן, יש לי פצע קטן בקצה הלשון (אשר עושה רושם שהוא עומד להיעלם). כבר הסתכלתי ב"שאלות נפוצות" לגבי סימפטומים של המחלה, אבל כל הנושא עדיין מעורפל. אני נורא מודאג מכל הנושא! האם אלה סימפטומים של הדבקות? האם יש חשש? תודה מראש.

כאבי ראש, בחילה ופצע בפה

הסימנים שתארת אינם סימנים להדבקה באיידס. אם קיימת יחסי מין לא מוגנים מזדמנים כדאי שתבצע בדיקה לאיידס במלאת 3 חודשים לפעם האחרונה . אני ממליץ שתבדק לאיידס לא בגלל כאבי הראש, הבחילה והפצע בפה. לגבי אלו כדאי שתפנה לרופא בידעך שאין אלו סימנים לאיידס.

Robx

New member
עוד משהו

ביצעתי בדיקה, אולם התשובה לא הגיעה עדיין. תופעת כאבי הראש הולכת ונעלמת, האם זה אומר שהסימפטומים לא היו קשורים לאיידס בכלל? האם הסימפטומים עלולים להיות שונים אם אין לי שקדים בגרון (הוצאו בעבר)? האם חום גבוה הוא סימפטום הכרחי או נפוץ (כי אחד הדברים המעודדים אותי הוא חום גוף תקין במשך כל התקופה). עוד משהו: היחסים (שיכול להיות שהיו לא מוגנים) היו היחסים היחידים הלא מוגנים שקיימתי מעולם. האם יש סיבה לחשש? האם מישהו אי פעם נדבק ממגע בודד? מחכה לתשובה בקוצר רוח... מצטער על השאלות הרבות. אם אין ביכולתך לענות על כולן, אנא ענה לפחות על החלק השני... תודה מראש!

למעלה