נערכים לראש השנה ב-

נערכים לראש השנה ב-../images/Emo43.gif

רונה קינן מגיעה לתפוז! רונה קינן - היוצרת והזמרת המוערכת תגיע לפורום רונה קינן בשעה 18:00 כדי להשיב על שאלותיכם בנושא יצירתה, אלבומה החדש ועוד. אל תפספסו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1139&MessageId=155795613
כיצד נעצב את שולחן החג לראש השנה? איך מעצבים סידור אלגנטי? כיצד ניתן לעצב על פי מוטיב ואילו מוטיבים סמליים של החג ניתן לשלב? הילה ברונשטיין - מומחית להום סטיילינג תתארח מהיום ועד ליום א' בפורום הורות מאוחרת ותתן לכם טיפים לעיצוב שולחן חג אשר יפיל את האורחים מהרגליים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1418&MessageId=155823688
קבלו מאיתנו ספר לראש השנה רגע לפני ראש השנה, עם צאת הספרים החדשים של חודש ספטמבר, פורום ספרים וספרות בתפוז בשיתוף "ידיעות ספרים" מפנקים אתכם בספר נהדר. ספרו לנו מהי חווית החג שהכי זכורה לכם מכל הספרים שקראתם או/ו חוויה שזכורה לכם היטב שקשורה לספר ולחגים - ואולי תזכו בספר קריאה נפלא לבחירתכם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=276&MessageId=155857790
המצעד השנתי של רדיו לב המדינה ו-FLIX יוצא לדרך! המצעד הכי חם בשטח ישודר בערב ראש השנה (ה-29.9) בשעה 10:00 ברדיו לב המדינה 91FM - ואנחנו מזמינים אתכם להצביע לאמנים והשירים האהובים עליכם בקטגוריות השונות ולזכות בפרסים מדהימים! הקליקו ונצא לדרך: http://www.flix.co.il/tapuz/v/91fm

MoonFairy

New member
הודעת מערכת- מת לי המחשב ../images/Emo4.gif

אין הודעות חפירה או צפייה בפרקים עד להודעה חדשה.... בובובובו

Berethor

New member
../images/Emo4.gif

לי קרה משהוא דומה לפני פחות משנה. טוב הזדמנות למצוא מחדש יותר טוב, עם איזון בין מחיר לביצועים, לא חייבים הכי הכי..

MoonFairy

New member
כרגע אני מתפללת שהוא יחזור בריא ושלם מהתיקון

הלך המאוורר וזה לפחות 500 ש״ח
אבל לפחות זה לא 5000₪ על אחד חדש חח כי את זה ממש אין לי....,.

קרניjack

New member
../images/Emo3.gif אבל הודעות את כן יכולה לכתוב

מחשב אחר לא? לא צריך בהכרח חפירות

MoonFairy

New member
דרך האייפון

לא הכי כיף, איטי יותר ולרוב מתווספות לי אותיות לא קשורות לכול מילה שנייה כי מחליקה לי האצבע חחחחח המחשב אמור להיות מתוקן ביום ראשון-שני מקסימום אני אשתלט על המחשב של אחותי חחח

G r o k e

New member
../images/Emo83.gif יומניי הערפד כתחלופה?!

אחרי שזנחתי את יומני הערפד באמצע העונה השניה, חזרתי. הייתי נורא עצובה (ועודני) שדם אמיתי נגמר, ואני עומדת להתפוצץ מהמחשבה שראסל חוזר ואני צריכה לחכות שנה כדי לראות אותו. הגעתי עכשיו לפרק 20 ואני חייבת להגיד... WOW. הסיפור שם הוא גרוע, אבל לא ברמה של צולע. הוא אכיל, ניתן לעכל אותו (LOL). אני נורא אוהבת את הדמות של אלייז'ה. ודיימון, הוא חתיך אבל מלחיץ הקטע שהוא מדבר ופותח את העיניים. סטפן טוב מדיי, מזכיר לי בצורה כלשהי את ביל קומפטון, אבל אני מעדיפה את ביל. ושוב ההשוואות הבלתי נמנעות האלה בין סיפוריי ערפדים. יומני הערפד - באמת נו, טבעת שגורמת להם להלך באור יום? :-\ משפחה של ערפדים עתיקים? שאחד מהם הוא הייבריד? נו באמת...אבל באמת באמת! ועדיין, ממחסור בערפדים, אני צופה בזה. ובינינו? אני טיפה נהנית. רק טיפה. ובתמונה: האיש שלו אני מתגעגעת הכי הרבה

קרניjack

New member
הממ...../images/Emo58.gif יומני הערפד

האמת לא חושבת שיש מקום להשוואה... לשם אמיתי יש הרבה פרקים שסחפו אותי, אבל מצד שני אני מדלגת הרבה פעמים על כך מיני סצנות משעממות ודיבורי סרק שיש לא מעט בפרקים, ובכלל- יש פרקים, כמו בעונה הראשונה שרק רציתי להירדם. יומני הערפד היא מהירה יותר, קלילה יותר, יש יותר אקשן והעלילה מתקדמת יותר מהר- נכון, הסידרה היא לא "מציאותית" כמו דם אמיתי, אבל זה חלק מהקלילות לה... לדעתי משפחת ערפדית בסיגנון הוולטרי לא תיק לסידרה, רק חבל שעד כה זה מסתכם בערפד צמא כוח אחד, שרוצה להפיץ את נגיף הזאב-ערפד שלו. כאילו באמת- ערפד אחד?! גם בעונה הראשונה הסיפור של קת'רין היה מותח בטירוף, ורק רציתי לראות מי זאת, ואחריי שהיא כבר התגלתה ועשתה כל טוויסט אפשרי שלא נותן לך למקם את האצבע על האופי שלה- גם נמאס לי מהדמות שלה... מקווה שהחזרה של ויקי או אנה תיתן יותר עניין לסיפור, ושלא כל העלילה תיהיה שוב רדיפת ערפדים, שוב דיימן משחק אותה את הטוב ומסתיר הרבה רגשוץ, שוב אלנה מתאכזבת או טובה ו"נכונה" מדיי, או שוב שהכשפים של בוני יצילו את העולם כמו שהם הצילו את החיים של ג'רמי.

זה בעצם שאלה של...

תמימות, מי שיותר תמים אוהב את יומני הערפד, מי שפחות תמים אוהב את דם אמיתי . וזה בתור אחד שראה את שני הסדרות כבר עד הסוף . אתם יודעים חלק מהכוחות שעלולים להתפתח בערפד הוא תנועה בזמן , ואני כבר צפיתי בכל הסדרות , אבל זה היה ממזמן ואני שמח להתוודע עליהם שוב , כאילו זו הפעם הראשונה . גוש

G r o k e

New member
שניכם צודקים

והאמת שאתה צודק גוש, זה באמת עניין של תמימות... יש כל כך הרבה רומנטיקה דביקה ביומני הערפד שזה פשוט גורם לי חלחלה
, כל כך הרבה קיטש ודאגה אחד לשני... אפילו בימיי הזוגיות של ביל וסוקי לא ראיתי כזה קיטש, למעשה גם כשהם היו בזוגיות לא ידעתי אם הוא באמת אוהב אותה או משתמש בה לפעמים. וזה נראה כאילו כל החברות שלי, שכולן נורא לא אוהבות ערפדים כי זה נורא ''וולגרי'' כן מצליחות להתחבר ליומני הערפד, "אוו סטפן, אוו דיימון.." נו באמת! גוש, בוא נעשה סופ''ש מרתון סרטי-סדרות ערפדים

Berethor

New member
הטענה שלכם בסדר

אבל באותה מידה שביומני הערפד יש הרבה רומנטיקה, אפילו עד לרמה מוגזמת, בטרו בלאד יש הרבה מיניות עד לרמה מוגזמת ללא ספק, שתופסת חלק יותר מדיי מרכזי שם. באופן כולל בטרו בלאד יש יותר מיניות וסקס מאשר ביומני הערפד רומנטיקה. הגזמה מהסוג הזה הייתה מורידה מכל סידרה, אבל העובדה שמדובר בערפדים גורמת לך לערים גבה, כי כל מי שמבין בערפדים יודע שהם אל-מתים, וזה לא בדיוק מסתדר עם כל הover sex של הסידרה, במיוחד בראשיתה. חברות שחושבות שערפדים זה וולגרי, WTF, מה וולגרי בערפדים, כמה סיסיות אפשר להיות. דווקא יחסית ליצורי אפלה/אל-מתים הם דיי מעודנים וחכמים(אם כי לא כולם כמובן). אבל זה כמובן שגם תלוי על אילו גרסאות הן ביססו את הדעה הזאת. נ"ב אפילו שתיית דם זה הרבה פחות 'וולגרי' מאכילה רגילה נגיד. ואם הן אהבו את דיימון, שרוצח אנשים על ימין ועל שמאל, אז הן לגמרי צבועות, אם זה לא 'וולגרי' אז מזה וולגרי..

G r o k e

New member
חח מסכימה איתך!

דווקא לא מוזר לי שבטרו בלאד יש הרבה סקס, זה דווקא מאוד הגיוני. סקס זה אחד מהנאות החיים לא ? ערפדים ידועים כאוהביי הנאות החיים. אז.. וכן, אני גם חושבת שחברות שלי צבועות, כי דיימון הוא פשוט בהמה. ולמרות הכל, הנה אני מחכה לפרק הבא של יומני הקיטש. אגב חייבת לציין - אחלה סצינת סקס של טיילר וקרוליין :)

Berethor

New member
ערפדים ידועים כאוהבי הנאות החיים?

אני לא חושב כך, במיוחד בהתחשב בעובדה שהם לא בדיוק בחיים, תכנית הם אנשים שמתו כבר. אני חושב שהמודל הטיפוסי של ערפד זה מישהו דיי 'אדיש ומיוסר', למעשה זה המחיר של האל-מוות. לא מדבר על מיוסר בקטע של יסורי מצפון, אלא גם מיוסר בקטע שהוא לא ממש נהנה כמעט משום דבר בחיים. ערפד הוא אדם דיי גופתי, במלא מובן המילה, ההבדל העיקרי הוא שערפד מתפקד, ומתפקד בצורה שלמה. אני חושב שהצגת הערפד בתור 'אוהב הנאות החיים', זה סוג של האנשת יתר לערפד, שמתעלם מכך שהוא אל-מת. יש לפחות דבר פיזי אחד שערפד מאוד נהנה ממנו, וזה שתיית דם. אבל זה כנראה משום שזה פחות או יותר הצורך היחיד שלו.

Berethor

New member
עריכה

לא אדם, טיפוס או יצור, ערפד הוא אדם לשעבר אבל הוא לא אדם עוד, לכן גם כאשר ערפד ניזון מאדם זה לא קניבליזם.

G r o k e

New member
לא מסכימה איתך.

אני לא חושבת שזו האנשת יתר. ערפד, בתור יצור אנושי לשעבר, נשאר עם יצרים אנושיים. אני לא חושבת למשל שאלכוהול יכול להועיל לו (כמו ביומני הערפד) אבל שאמרתי הנאות החיים התכוונתי, לחיים טובים מלאיי כסף, יציאות עם נשים\גברים יפים\ות. לעומת זאת, אני כן מסכימה שהם צריכים להיות מיוסרים, אבל אני חושבת גם ש"הנאות החיים" (שדיברתי עליהם) קצת מרחיקים מהם את הייסורים. אני דווקא לא אוהבת שעושים אותם דמויי מפלצות או אדישים מאוד, אני חושבת שנשאר בהם חלק אנושי.

למעלה