"נערה על החוף"

ציון2

New member
"נערה על החוף"

ביום חמישי האחרון יצא לי ללמוד ריקוד חדש בשם "נערה על החוף" מי היוצר?והאם הריקוד עבר כבר השתלמות? זה שיר ישן ויפה,בביצוע הפרברים כמדומני, כמו הריקוד עצמו.איפה הוא התחבא עד עכשיו?אפשר מעט פרטים?

אשה על החוף - הפרברים

הריקוד עבר השתלמות מדריכים ב"חוללו זמר", לפני כחודשיים.

אבישג10

New member
אישה על החוף

ריקוד מדהים בעיניי, שונה מכל הריקודים שהתרגלנו לראות. אמנם יש לו קצת תנועות "להקה" כאלה... אבל אני אהבתי!!!

"אישה על החוף"../images/Emo179.gif

אחד הריקודים היותר יפים שנירקדו אי פעם עם שיר מקסים שמשאיר טעם של לרקוד עוד פעם............ולשמוע את השיר כמה שיותר............

ZEEVS1970

New member
משקלו המיוחד של השיר

לאלה מבינכם שמבינים קצת במשקלים של שירים שימו לב למשקל המיוחד של השיר הזה. בניגוד למשקל 7/8 שאנחנו מכירים משירים כמו "ריח תפוח אודם שני" שם הספירה היא בקבוצות 1,2,3--->1,2-->1,2 דווקא בשיר הזה הספירה היא של 9/8 כלומר: בקבוצות 1,2,3--->1,2-->1,2--->1,2 זה בעצם השיר היחיד שאני מכיר שיש לו משקל כזה וזה כנראה מה שעושה אותו לשיר כזה מיוחד.

אכן שיר מקסים, ולולא ריקודי העם לא

היה יוצא לי לשמוע את יופיו. מישהו יודע איך ניתן להשיג את מילות השיר? פעם כתבו על זה משהו פה לא? תזכירו לי איך מוצאים את השיר....תודה

מילות השיר

לא ניתן למצוא את צילות השיר בשום אתר מכיוון שנעמי שמר ז"ל לא אפרה לפרסם את המילים לשירים שהיא כתבה בשום אתר לכן מה שנותר לך לעשות הוא להאזין לשיר ולרשום את מילותיו

מילות השיר

אין אפשרות למצוא את מילות השיר בשום אתר מאחר שנעמי שמר ז"ל לא הותירה לפרסם את מילות שיריה תוריד את השיר ותכתוב את המילים..זה לא סיפור מסובך

את מילות השיר

אפשר למצוא בפורום "סברס" יש ב"סברס" פורום מיוחד לשירים עבריים. גם שיר/ריקוד זה מופיע שם. וכמובן כל הזכויות שמורות.....

למעלה