"נערה אמיצה" "אהבה בערבה"?

"נערה אמיצה" "אהבה בערבה"?

תגידו מישהו ראה את הדרמה ששודרה היום ביס וויקאנד"נערה אמיצה"? זה רק אני או שהנערה ,הולי,דומה בטירוף למריסה מ"אהבה בערבה"? חוץ מזה "נערה אמיצה" היה יפה.

LuNaTiC

New member
חייבת לנצל"ש - אלברט, תעשה לי ילד!!

"תמיד אשה", פרק... לא זוכרת איזה. 4? הוא פשוט מדהים, חמוד, ו... למה הוא עשה את זה למייקל?
נורא התאכזבתי. אבל הוא היה ממש מצחיק אחרי שהוא תפס את הזר. "you love me, you really love me!". מייקל - בתור סקארלט היה קצת מוזר, אבל הוא פשוט... מדהים, איך שהוא נהנה מכל רגע ורגע. פשוט נהנה. בין אם זה קטעים "גבריים" כמו ה-דוד פאס, ובין אם זה להשתתף במסיבת רווקות, ולהצטלם כבת ים. פשוט מצחיק איתו
. דונל וקרי - אלה שניים מעצבנים. קרי הוא דרמה קרין מפחיד ומשונה. הוא פשוט טיפוס מוזר ודי מטריד לראות אותו על המסך שלי. לפעמים יש לו רגעים טובים ומשעשעים... אבל יותר נוח בלעדיו. דונל - יותר מדי נחרץ ופסקן. הוא אנטי המון דברים, ובכלל - רייבן ממש מעצבנת. הוא חושב שהיא יודעת לזוז... אבל לא ממש. למרות זאת, הוא אומר דברים נכונים בדרך כלל. אממ... ומי עוד? ווינונה - פשוט גדולה מהחיים!
.

פרק שולט ! ../images/Emo184.gif

איזה נאחס קריי ! ה' למה לא העפתה אותו ?! למה !!! מייקל דווקא היה הפייבורט השני שלי ! הראשון זה עלברט , שזה ברור כשמש שינצח ! אמן ! אהבתי ת'קטע ששמו אותם בחתונה , אבל החסינות כזו דפוקה ! מה הקטע הזה ?! מלא שיתנו להם לרוץ לזר או משו ! אבל סתם ככה לזרוק ?! זה היה הדבר הכי דפוק בעולם שראיתי ! והיום , לשם שינוי ! אלברט(ה) לא דמה למאיה בוסקילז ! עם התלתלים הוא קופי ילדה מהכיתה שלי ,חחחחח.

LuNaTiC

New member
אגב, מבחינת אסטרטגיה,

אני חוששת שאלברט טעה. כל עוד מייקל היה בשטח, אלברט היה הרבה יותר חסין מהעפות. כי לא יודעת, אבל לפחות לדעתי, המראה שלו יותר מעודן ונשי מאשר זה של מייקל... כך שאם שניהם היו מועמדים להעפה מול השופטים, לדעתי היו מצילים אותו. עכשיו, הוא ללא ספק הבחור הכי מגניב, חמוד ו"אשה" בבית. אם הוא לא יזכה בכל חסינות אפשרית, ייתכן שלא נראה אותו מגיע לסוף
.

גם אני חשבתי על זה .......

הרי כל פעם בחרו את סקארלט (מייקל) כי הוא יפה ! ואין את סקארלט ...אז מי הכי יפה ? אלברטה ! אז יכול להיות שזה יעלה לו ביוקר ..........

כנסו שנייה

הפרקים של "לגדול עם גוטי" כבר ניגמרו (כשוויקטוריה הצטלמה ל"תשוקות"והילדים יצאו ליום מחנאות) אז למה ב-YES החליטו לשדר פרקים בשידור חוזר(דוגמא שבוע שעבר שודר פרק שהיה כבר...)למה? נ.ב אתם לא חושבים שזה יהיה מעולה אם אחרי הישרדות 9 (שניגמרת ב 29.1)כדי לשדר את המירוץ למיליון 6?

הציניקן

New member
זה פורסם איפשהו ש"הישרדות" 9

נגמרת ב29.1, או שאתה פשוט מניח לפי החישוב שלך?

הציניקן

New member
אוקיי, אז יש תקווה...

אם נניח שהסיום של עונה 9 כולל גם את הריוניון, אז הגמר יהיה כמו שייחלתי- שידור של כל הפרק של הפיינל 4 כמו בארה"ב. יש לך במקרה מושג אם זה מה שיקרה?

פרק ממש נחמד

די חבל לי על מייקל, כי הוא באמת דומה לאישה. את קרי אפשר להבין לעומת זאת דונל ממש מעצבן. אני בעד אלברטה. חח ווינונה באמת גדולה.

למעלה