נעצרת

Just לובלו

New member
נעצרת

ונזכרת. וזה מציף אותי. שרב בחוץ ואני מרגישה את עצמותיי קופאות מקור, שבירות ומחפשות משהו שימנע מהן להישבר. כמה הזויה העובדה שלמרות ששלושה חודשים לא ראיתי אותך אפילו פעם אחת, אני מנסה להבין מאיפה זה חוזר אליי שוב. בעיקר למה? אולי כי - לא מצליחה לשכוח את לילות התשוקה, הזיעה של שני אנשים שמתחברים לגוף אחד, שמתמזגים? אולי כי באיזשהו מקום אני יודעת שאיתך הייתי נותנת יותר מהכל? שאיתך המילה "פחד" השתוותה לתשוקה חסרת גבולות? ואני מתגעגעת. עצוב לי להתגעגע אלייך, קשה לי להיזכר. אני לא יכולה להניח לזה. לא עכשיו, לא כרגע. מושכת בדמיוני זכרונות, נגיעות ומבטים, חיה אותם מחדש. "טיפשה!" קוראת לעצמי, "הסתדרת יופי בלעדיו, למה לך לחזור לזה עכשיו?" ובאמת - חייכתי מכל הלב. נשמתי אוויר אחר, שונה. המשכתי. המשכתי הלאה. זה נכון שאומרים שלא ממשיכים עם דלתות פתוחות. שנינו יודעים שלא מיצינו. זה נגמר וזה לא נגמר באותה נשימה. כל מה שרוצה, זה רק לראות אותך. רוצה שתסתכל עליי במבט המהפנט שלך, תפשיט אותי בלי מילים ותלמד את גופי את עצמו מחדש. צא לי מהראש, בבקשה...

Just לובלו

New member
טוב, תראה

בנוסף לצלצולים - ניתוקים בלתי פוסקים שלך, רדיפה אחרי כל דבר שכותבת בכל פורום אפשרי, אני פשוט דורשת שתפסיק להגיב לי להודעות. לא נאה לך? שב בשקט. אתה יודע, לא שוכבת עם כולם.... Face It ותתגבר!

לובלו דארלינג

אין לי מושג על מה את מדברת! אם יש משהו שמפריע לך את יכולה לכתוב במסר אישי. מעבר לך, אם את חוששת מביקורת על דברים שאת כותבת, אל תפרסמי אותם בפורום! אני כותב מה שאני רוצה ולא מה שאת רוצה!

כל כך מוכר ../images/Emo24.gif

ומסר לך, קצין סקסי... הכל בראש שלנו ורובנו נמצאים היכן שאנחנו רוצים, לא תמיד צריך לטפל בזה... לפעמים זו דרך להכיר את עצמנו טוב יותר.

תעצרי,

תעמדי תקשיבי תלמדי ולכי למקום הנכון המקום הנכון לך לא חושבת שצריך להכיר סיפור כדי להבין מה מרגישים לילה עכשיו,נכון?

nasooyy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif נוגע!

"שפיות" ו"תשוקה" הם 2 מלאכים שרוקדים טנגו בגופנו... פעם "שפיות" מוביל... ופעם "תשוקה".... בינתיים,
למחשבה... (-;

למעלה