נענע מפרשנים...

נענע מפרשנים...

קבלו את הפרשנות של נענע לסודות היופי של ג´יי-לו: ג´יי-לו מצטיירת ככוהנת קוסמטיקה, אגדה חיה, פליטת שכונת הארגזים בקווינס, שמירפקה בנחישות ושאפתנות את דרכה לצמרת. התמונות באתר מציגות אותה כוונוס העולה מן המקלחת, ואת הבושם שלה היא משווקת תחת המנטרה: "רענן, סקסי, נקי". בראיון חושפני ומרגש, מגלה ג´יי-לו האלוהית, לציבור המאמינים איך לשמור על עור פנים נקי, וקריירה מצליחה בו זמנית. חלק א´- אני וגופי האם את עובדת קשה כדי לשמור על גזרתך הנפלאה? ג´ניפר מסמיקה אבל לא מתבלבלת: "יש לי מאמן בלוס אנג´לס שאיתו אני עובדת מידי פעם על סיבולת לב-ריאה, כי זה יותר נשי ועדין מתרגילים שהייתי עושה בעבר. התחלתי גם לעשות יוגה, כי עכשיו חשוב לי יותר למצוא את האיזון בין נפש, גוף ומחשבה. אבל בעצם אני כמו כולם - לפעמים מתחשק לי להתאמן, אז אני מתאמנת, לפעמים לא מתחשק לי, אז לא. יש ימים שאני מרגישה מצויין עם הגוף שלי, ויש ימים שאני מסתכלת במראה ומגלה שהגיע הזמן לעבוד על איזורים מסויימים... איזה חלק בגוף שלך את לא אוהבת? "את הקרסוליים שלי. הם רזים מידי לטעמי!" היא מתלוננת ומייד מוסיפה בחצי פה שכשהיא לא מתעמלת יש לה בעיות עם איזור האגן והירכיים (כאילו דה?). ניתוחים פלסטיים הם מחוץ לתחום, היות וזה מתנגש לה עם האמונה במראה הטבעי והיופי הפנימי. עם הופעת הקמט הראשון בעוד שלושים שנה, היא רומזת, אולי תשקול תגובה אחרת לרעיון. מה היית רוצה להגיד לכל הנשים האלו, שמנסות בייאוש להיראות כמוך? ג´יי-לו משיבה כצפוי: "הייתי רוצה להסביר להן שיופי חיצוני זה דבר שטחי ורדוד, ומה שחשוב באמת זה למצוא את האיזון בין נפש, גוף ומחשבה (חכו זה עוד לא נגמר) מישהו אמר לי פעם - עד גיל עשרים אתה חי עם הפרצוף שקיבלת. אחרי גיל עשרים אתה חי עם הפרצוף שבאמת מגיע לך, ואני אוהבת את הרעיון הזה, שאתה לובש את מי שאתה על פניך". חלק ב´- דברים חשובים באמת! מהו הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? דבר ראשון אני מתקלחת כדי להתרענן, ואז אני שמה את הקרם לחות שלי (שימו לב, קרם הלחות של ג´ניפר עוד יחזור ויככב גם בתשובות הבאות) והרבה! אין לי טיפים מטורפים כמו לישון בעמידת ראש או משהו כזה... אני מנסה לא להתעצל, לשמור על עור נקי, שיער מטופח וכמובן - לשים קרם לחות. אילו מוצרי קוסמטיקה יש לך בתיק איפור? בדרך כלל ליפ גלוס ובושם. ומסקרה, וקרם לחות. זה הכול. אה וגם צלליות ברונזה. על איזה תכשיר קוסמטי לא תוכלי לוותר לעולם? (התשובה במהופך) תוחל מרק מה את עושה כדי להירגע? "אני נורא אוהבת טיפולי ספא, מסאג´ים וטיפולי פנים - אבל אין לי זמן לעשות אותם. אני אוהבת גם לרקוד, לישון, להשתזף ובאופן כללי לא לעשות כלום". אם גם אתם רוצים להתרגע עם ג´יי-לו הבלתי נלאית, סעו למיאמי, אתר הנופש האהוב עליה. "כשאני יורדת מהמטוס במיאמי, מיד מתייצב לי הלחץ דם", מגלה ג´ניפר בטון של דודה פולניה בקופת חולים, "אבל בכל מקרה אני מקפידה לא לחשוף את הפנים יותר מידי לשמש, ולמרוח (השלימו את החסר) - קרם לחות". מה הן טעויות האופנה הכי גדולות שעשית? "כשהייתי צעירה והייתי צריכה כסף הלכתי לתצוגת שיער. הם תמיד מחפשים דוגמניות עם שיער ארוך, ולי היה אז שיער מאוד ארוך. הם שילמו לי 600 דולר, שהיה בשבילי סכום גדול אז, כדי שאסכים להסתפר, ובסוף עשו לי תספורת כזו עקומה שנכנסתי לשוק". כן כן, מסתבר שגם לכוכבת הנוצצת היו חיים לא קלים, אבל היא לא נכנעה לגורל המר ובעזרת קצת ביטחון עצמי, הרבה ציצים, המון תחת וטונות של קרם לחות, הצליחה לכבוש את דרכה אל הפסגה. למזלנו, גם עכשיו, כשהיא עסוקה עד מעל הראש בתרגילי יוגה וריקודים לטינים על החוף במיאמי, היא מוצאת פנאי להעשיר את עולמנו, וללמד אותנו שיעור אחד או שניים בטיפוח שקר החן והבל היופי. מוסר השכל! מה ההגדרה שלך ליופי? אני טיפוס טבעי, ואני באמת מאמינה שהיופי בא מבפנים (לא, לא שוב!!). היופי החיצוני דוהה בסופו של דבר, זה האור שקורן לך מהעיניים שהופך אותך ליפה, וגורם לאנשים לאהוב אותך

mandy

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אנחנו צוחקים אבל במציאות כל אחד שפוגש אותה אומר שיש לה את העור הכי יפה ונקי שהוא אי פעם ראה אני לא זוכרת מי אמר את זה אבל "הוא" אמר שיש לה פנים כמו משי... אז אם הקרם לחות עושה את זה...למה לא!!!

מרב881

New member
נקודה טובה...

אבל בכל זאת... זה בסך הכל קרם לחות והיא הפכה אותו לחבר הכי טוב שלה...

mandy

New member
אויש נו באמת...

כולם מתאפרים לטלוויזיה! ובמיוחד מריה קארי אז בוא לא נחזור לתקופת הריבים הלא יפה שהייתה כאן לא מזמן בין המעריצים של מריה וג´ניפר טוב? והנה תמונה (מהאוסקר!) ותראה שג´ניפר בקושי מאופרת ועדיין נראית זוהרת

mandy

New member
רגע רגע

באיזה צד את/ה בכלל? רק עכשיו ראיתי איך קוראים לך! חחחחח אז החלטת לרדת על כל הזמרות הא

mandy

New member
ותיקון טעות

זה לא מהאוסקר מצטערת על כל ההודעות!

למעלה