נעמן פורצלן היזהרו.....

greenzg

New member
נעמן פורצלן היזהרו.....

קניתי לפני שבועיים בנעמן פורצלן מספריים לחיתוך עוף, במחיר של 95 ש"ח (רציתי מספריים איכותיים), יום אחרי הקנייה לאחר ניסיונות כושלים בפירוק עוף החלטתי להחזיר את המוצר באריזתו המקורית כולל קבלה. בחנות אמרו שישלחו את המספריים לבדיקה הסכמתי. לאחר מס' ימים חזרו אלי עם הבשורה המרגשת כי המספריים תקינים (כנראה אני הדפוקה שלא יודעת מזה מספריים עוף וכו'...). בחנות אמרו שהיות והמספריים תקינים לא מגיע לי אפילו זיכוי (לקוחה סוג ג') אך לפנים משורת הדין יתנו לי לרכוש משהו אחר בסכום כולו בקנייה אחת תוך חודש, מה לעשות ששבועיים לפני כן רכשתי מחבת וסיר ואין לי צורך בדבר חוץ ממספריים...הגעתי לחנות לאחר שבועיים והחלטתי לרכוש פיירקס במבצע במחיר 25 ש"ח, המוכרת התקשרה לבעלת החנות שאמרה כי אוכל לרכוש משהו רק שהיא בחנות ואני חייבת להוציא את כל הסכום בקנייה אחת, ביקשתי לדבר איתה אך היא לא הסכימה המוכרת צלצלה אליה 4 פעמים והיא סירבה להתפשר או לדבר איתי לבסוף נתנו לי לדבר עם גבר כל שהוא בטלפון (אולי חשבו שגבר יפחיד אותי או מה). לבסוף הסבברתי למוכרת שאני לא אגיע לקניון בת ים לפי לו"ז של אנשים אחרים החלטתי לקרוא גם לבעלי (שלא הגיע) רק בגלל הצעקות והמהומה שארכו לפחות 20 דקות איפשרו לי לקנות את הפיירקס ולקבל זיכוי על שאר הסכום. מסקנה: 1 תחשבו טוב לפני שאתם מוציאים כסף ובררו על תנאי ההחזרה 2 תחשבו כיפליים אם מדובר בנעמן פורצלן כי הם מגעילים, (בשוק מעולם לא עשו לי בעיות לגבי החזרות של מוצרים) והסיבה היחידה שקניתי אצליהם עד כה הייתה שזו רשת בעלת שם ובמקרה של בעיה חשבתי לתומי כי היחס יהיה הגון. 3 אולי עדיף לקנות עוף מפורק ככה לא צריך מספריים.......

kdr

New member
זה כדאי

לקרוא מה אומרים באתר הצרכנות. בכל רכישה, למעט ברכישה במזומן עם צירוף קבלה, לא מחזירים כסף. הזיכוי הוא עבור קניית מוצר במחירו לפי יום קניית המוצר שזוכה. במידה והחנות היא של זכיין ולא חנות רשת, לא ניתן לממש זיכוי מסניף אחר. מי קונה בנעמן ? יש את שוק רמלה לוד. מי קונה מספריים ? הכי טוב סכין ומזלג. סביר להניח שהמספריים תקינות, צריך תואר שני כדי לחתוך איתן. רוצה מספריים בכל זאת ? יש את מספרי החובשים הצבאיות, 5 ש"ח שוק רמלוד.

למעלה