וואוו.............חזק.
י יאצפן New member 20/12/02 #22 נעומי../images/Emo117.gif מה אומר, מציאות חיים ריאלית שאני מכיר, בכמה בתים, אך הפתרונות לא קלים, מקווה שהחיים יארו לי שיודע שמגיע לו. שבת שלום, ושבוע טוב.
נעומי../images/Emo117.gif מה אומר, מציאות חיים ריאלית שאני מכיר, בכמה בתים, אך הפתרונות לא קלים, מקווה שהחיים יארו לי שיודע שמגיע לו. שבת שלום, ושבוע טוב.
ט טשטושה New member 20/12/02 #26 יאצפן... שוב שבתָ?...מתי תשוב שוב שבת שלוה, קסומה וחמימה לך האיש הנודד בדרכים.. טש
ב ב ני New member 20/12/02 #24 נקרא בנשימה עצורה ונראה כל-כך מוחשי ואמיתי. ומסתכל על תמונתה של אשתי (היא יצאה , וזה מה שנשאר מאחוריה) , וחושב בפעם ה... איזה מזל שלנו ההשגחה חילקה קלפים שונים בתכלית. והלב מלא בחמלה , על אלה שמזלם לא שפר.
נקרא בנשימה עצורה ונראה כל-כך מוחשי ואמיתי. ומסתכל על תמונתה של אשתי (היא יצאה , וזה מה שנשאר מאחוריה) , וחושב בפעם ה... איזה מזל שלנו ההשגחה חילקה קלפים שונים בתכלית. והלב מלא בחמלה , על אלה שמזלם לא שפר.
ט טשטושה New member 20/12/02 #28 ב ני...... המציאות כך למדתי, עולה על כל דמיון... ותמיד, יש להודות על מה שיש לנו... תודה לך ושב"ש טש