נעמי והערכה...

נעמי 1

New member
נעמי והערכה...

הפעם החלטתי שלא... לא בא לי... להתרטב ב-28/1 (בתקווה שלא יזיזו את היום). כבר אתמול לקחתי כדור אחד נגד בחילה כי ממש אתמול,איך שראש הממשלה הודיע שהולכים לסיבוב הבא, כולם יצאו מהחורים והתחילו לברבר ולגרגר. כולם נהיו כאלה מתוקים, מן צ´וקרפושקה כאלה של אל תדאגו ילדים, הכל יהיו בסדר! רק אני מגיע - הביג ציפקקה ותוך 24 שעות יש מהפכה. העניים, נהיים עשירים, השלום, מ´זתמורת, אחמד אחמדובה מתחילים לאכול איתי ארוחת בוקר,ואני - את סוף השבוע שלי עושה בעזה במלון. אז לא... הפעם לא... אני לא מתכוונת לעמוד ליד הקופסה ולשלשל את המעטפה. חוזרת לערכת בחירות שלי. בוקר טוב תהנו מהשמש היום ותחייכו, עד כמה שאפשר. נעמי

גיוRא

New member
צודקת למה לעמוד....אם

אפשר לשלשל בשרותים בישיבה ביחוד שהריח בסוף שני השלשולים אותו דבר...

וזאת "קלקלת-בחירות"

עוד לא התחילו לדבר על בחירות, ואזרחית למופת ששמה נעמי 1 כבר מפרנסת חברת תרופות אחת (כדורים נגד בחילות), אמניר - יצרנית שקיות הקאה כחול לבן, איטונג - חברה לאיטום אוזניים (כן, הם יעשו הסבה קלה). נפלא - הכל כחול לבן. והעיקר - "ישחקו הנערים"....

נעמי 1

New member
בויאנה...

אני לא ציינתי שמות... רק אמרתי מה כדאי... בשביל לעבור את ה"קלקלת בחירות" בשלום.

גיוRא

New member
קיימת...שרון ראה ששלום ובטחון לא

יהיה..אז החליט להילחם באבטלה... בחירותתתתתתתת בתי דפוס=מחפשים עובדים.. טבע מחפשת מובילי תרופות... משרדי פרסום..מחפשים אומנים.לתשדירי בחירות.. גם אני מבסוט..1300 שח לריכוז קלפי ביום הבחירות.. נלחמים באבטלה.. בחירות כל שנה..

למעלה