נעל

הילית111

New member
נעל

הי לכולן לפני כמה זמן קניתי בקסטרו נעל עקב שהייתי מרוצה ממנה באופן מיוחד. בניגוד לנעלי עקב שקניתי אצלהם בעבר אני חייבת לציין גם כי היא גם נוחה מאוד מאוד וגם עקב שזה תמיד אלגנטי ואני אוהבת וגם עקב לא גבוה מדי (אני אמא לפעוט ) והצבע ניוד ( אני יודעת שיש את הנעל הזו גם באפור ושחור אבל הכי יפה לטעמי הניוד ). ממש נעל קלאסית שקיבלתי עליה ים מחמאות. הפריע לי קצת הרעש של העקבים בהליכה אבל לזה אין לי מה לעשות אני מניחה הנקודה היא מבחינת המחיר כשקניתי אז עלה 330 ₪ די חרשתי עליה כמה חודשים טובים והיום היא נראית ממש לא טוב לא מבחינת העקב אלא מבחינת הצבע הניוד שהוא התבלה כזה דהה. הנה בלינק. http://www.castro.co.il/2211-he-p23984-v24046-r1/Castro.aspx כיום היא עולה 330 ₪ לא פחות. מאוד יקר לי ואני מחפשת לקנות נעל דומה כי הנעל הזו זה הטעם שלי כי לא ראיתי בקסטרו את הנעל הזו ואני גם רוצה להוציא הפעם פחות על נעל אני רוצה נעל עקב סירה טובה ונוחה בערך כמו מה שקניתי אבל התקציב הוא עד 150-200 שח שתתאים גם לחורף כמה שיש פה חורף כן... אני לא מתקרבת לטו גו כי מניסיון זה נעליים מנייר ודוקא בגלל שהתקציב שלי מוגבל אני לא מתקרבת לשם בשום אופן למרות שלפעמים יש שם דברים שנראים ממש סבבה. השאלה לאיפה כן ללכת . בזארה ראיתי רק עקבים אימתניים או נעלי סירה ואני רוצה כאמור עקב משהו סולידי ליום יום צבע אחד לא מנומר וכו כי אני צריכה שיתאים לי לכל הבגדים וכו. אולי פיספתסי משהו ? אשמח להמלצות אולי בפול אנד ביר? אני אוסיף את הנעלים של רנואר וטוונטי פור סוון אני לא אוהבת שוב כי אני מרגישה שאני הולכת על נייר הן . ממש לא נוחות שוב מניסיון העבר. אז של חברות אחרות כן. לגבי התקציב במאמץ בשביל נעל טובה יכולה להוציא 200 שח. אני בבעיה או שיש מצב? תודה

niya

New member
רק נעל אחת?../images/Emo12.gif והשניה נשארת בחנות?

ולענייננו: את הרעש שעושים העקבים ניתן לפתור בקלות רבה יחסית: נותנים לסנדלר שידביק משטח גומי על הסוליות של הנעליים. זה גם מגן מפני שחיקה של הסוליה וגם מסייע להפחתת הרעשים. לעניין הניוד: יש תכשירים שונים ששומרים על הצבע של הנעליים - מספריי שדוחה נוזלים ולכלוך (שיש להתיז בתדירות די גבוהה), ועד משחות למיניהן שניתן למרוח על הנעליים וכך להימנע מדהייה של הצבע. יש לקחת בחשבון שזה לא אבסולוטי אלא מסייע בלבד. אולי שווה לך לקחת לסנדלר ולבדוק איתו אם יש לו אפשרות לחדש לנעליים את הצבע

הילית111

New member
תודה מהזה ספריי דוחה צבע ולכלוך?

הנעלים האלו מאוד מאוד עדינות אם ראית אותן לגבי חידוש הצבע לא רלונטי כי זרקתי אותן זה נראה זוועה

Fun Fair

New member
יש ספריי שקונים אצל סנדלרים ואפשר

למצוא גם בחנויות בגדים. מרססים על הנעליים (!) וזה אמור שלמרו עליהן.

בלונד23

New member
גזית יפהפיות?

בעיני הן ממש לא יפות... טוב עניין של טעם... יש לי רק זוג אחד שלהם שבאמת הוא יפה אבל מאז לא מצאתי שם כלום.

סנאץ

New member
מאיפה את?

ראיתי ב NEWS על אבן גבירול נעליים של "קיץ" בהנחות (בין 100-200 שח לזוג) יש שם גם בסגנון הזה רק שאני לא יודעת אם יש את הצבע שאת מחפשת. והנעליים שלהם נוחות בטרוף ומחזיקות יפה. עוד כמה שבועות מתחיל סופעונה .. אז בטח יהיה יותר מבחר

הילית111

New member
הי אני מרעננה

ומגיעה הרבה לתל אביב איפה החנות הזו בערך אני מכירה את אבן גבירול תוכלי לומר לי בערך ליד איפה זה

סנאץ

New member
זה -

באבן גבירול 25 בערך מול הלונדון מיניסטור ממש ליד יש עוד חנות שיש לה נעליים נחמדות מאוד ולא יקרות אבל לא ניסיתי אותן ואני לא יודעת להעיד על איכות....

candy77091

New member
ממליצה גם על ניוז- יש לי משם כבר 2 זוגות

וממש מרוצה מהן. לא נשחקות מהר , נוחות בטרוף..מחירים בסוף עונה לגמריי סבירים.

למעלה