נעל עבד עלינו

נעל עבד עלינו

לפני כמה זמן נעל כתב בפורום זה ממש את חשיבות נקיון האזניים. הוא אפילו הוסיף חטא על עוד פשעון בכך שכמה שורות אחר כך הוא הוסיף לינק להודעה שלו עצמה(אם זה לא נרקיסיזם..). למה בדיוק נזכרתי בזה? כי היום מישהו אמר לי שיש לי משהו ירוק באוזן. הסתכלתי וכנראה שהוא עיוור צבעים או שהוא התחיל לראות ירוק מה שבדרך כלל קורא אחרי הרבה לילות אינטרנט ללא שינה והרבה מחשב או שימוש בסמים מסוגים מעניינים. לא משנה. לפני בערך חצי שנה הייתי צריך לעשות בוק ריפורט באנגלית וביקשתי עזרה מחברי הפורום. כמובן שלפעמים אני מעדיף לקרוא ת הספר לבוק ריפורט בעברית משלוש סיבות: 1. אני שונא לקרוא באנגלית. 2. אני מאוד אוהב לקרוא. 3. אני יותר מדי מוסרי מכדי לדפוק את המורה שלי ולא לקרוא, ואתם יודעים , לפי הקארמה, כל דבר לא מוסרי שאני עושה אמור לחזור אליי כמו בורגר ראנץ. וזהו. אני צריך לקרוא ספרים. אם הם יהיו מספיק טובים, אולי אני אפילו אקרא אותם באנגלית. אבל אני חייב ספר. חדשים, אני מצפה בעיקר ממכם. ערם הזבן ,שעדיין לא מצליח להחליף ניק.(כבר יומיים עברו)

rastotman

New member
נקה בקה על ה-35!!!

תנסה את אחד הפוטרים המדריכים לגלקסיה למיניהם לא קראתי אותם, למרות שניסיתי לקרוא איזה פוטר [ד``א הארי עם סגול כמו שעיר או עם קמץ כמו שלא נישמע לאנשים שהם לא אני הגיוני?]- הם אומנם ארוכים [או קיי, מאוד ארוכים], אבל זה די הגיוני שתיקרא אותם באנגלית. ואני צריכה איזשהו משהו לדבר עליו בכיתה באנגלית- אולי פומפיי, אבל אני לא מוצאת חומר נורמלי ואני ממש ממש מפחדת, אני פשוט לא יכולה לדבר בעיברית.

סופרמן18

New member
אל תקרא מדריכים לגלקסיה!!

מדריכים לגלקסיה באנגלית זה קשה! הארי פוטר באנגלית זה קל חצי מהבוק רפורטים שלי לקחתי מכיתה מקבילה חלק לקחתי מהאינטרנט ופעם אחת קראתי תקציר של ספר(אמיל והבלשים) באנגלית שהיה איזה 50 עמודים ועשיתי על זה בוק ריפורט. חבר שלי המציא ספר(!!!) וכתב עליו בוק ריפורט. אבל אם אתה לא רוצה לעשות את אחד מהטריקים הנ``ל תמצא איזה ספר מתורגם שקראת ותעשה עליו בוק ריפורט. ואם אתה רוצה לקרוא ספר חדש אז איזה ספרים אתה אוהב?

ENIGMA

New member
גם אני עושה עכשיו על הארי פוטר

וזה ממש קל באנגלית למרות שאני בקושי קוראת קראתי בעברית ואני יודעת הכל וחוץ מזה שאת כל התשובות הורדתי מהאינטרנט...

בקשר להחלפת ניק ...

היום ניסיתי להחליף כינוי בערך מהשעה 14:00 ... רק לפני 5 דקות הצלחתי ... אגב .. אני JUVENTINI ... תקשיב מה אתה עושה .. לך באקספלורר לכלים>אפשרויות אינטרנט>הגדרות>הצג קבצים> ואז תמחק את כל הקבצים שמופיעים לך שם ...קוראים להם קוקיז באנגלית: Tools>internet options>Settings> View files ואז למחוק משם הכל ... ואז תשנה את הכינוי שלך ...

לונה

New member
כמובן שאני לא דוגמא,

אני קוראת כרגע באנגלית אן שרלי (כי בא לי! וזה שקראתי אותו כבר 50 פעם בעברית לא רלוונטי! ואסור לי לתרץ שאני רומנטיקנית כי הפסיכי יעלב) ורומיאו ויוליה. האמת שמה שאני עושה עם רומאו ויוליה יותר דומה ללימוד דיאלוגים בע``פ וביצועם בלילות ירח, אבל זה כל הכיף במחזות. והכשרון שלי להסיט כל דיון לעצמי בכלל מדהים, אבל ספרים מומלצים, שאף אחד עוד לא הזכיר: לואיס קרול, מה שתמצא, ואם תמצא את הסנרק באנגלית תגיד לי איפה אפשר למצוא אותו. שרלוק הולמס הרבה יותר כיף במקור. מותר גם ספרים מתורגמים לעברית? היינליין ורומח הדרקון ודיומא (רק לא מסומפל. דיומא מסומפל זה מוות בייסורים). אולי תבקש שיתנו לך לעשות בוק ריפורט על שירים?

PsiChO

New member
אירוני

אני לא ייעלב... הרומנטיקה לא מתה מבחינתה אבל היא בהחלט גוססת. מוזר שהזכרת רומיאו ויוליה כי ככה קראו לשיר שלנו Dire Straits - Romeo and Juliet מה שהכי מעצבן זה שלפני שהכרתי אותה זה היה השיר האהוב עליי... עכישו מסיבות מובנות כבר לא... בכל מקרה אני לא נעלב... פסיכי*נוסטלגיות

גשם

New member
אני מהחדשים

the outsiders ספר מהמם ששווה לקרוא באנגלית (ממש) ואפילו הוא לא קשה והחלק הכי מוזר שזה ממש כיף כמעט כמו לקרוא בעברית

flowr..

New member
יש ספר אחד

שלא קראתי, אבל אחותי קראה אותו ואמרה שהוא ממש יפה, ופאולו קולו (זה השם שלו?) כתב אותו (ההוא מהאלכימאי) (שגם אותו לא קראתי, אבל... אני אקרא! מתישהו). בכל מקרה, השם של הספר הוא ``ורוניקה מחליטה למות`` וזה אמור להיות ספר טוב.

למעלה