נעל בואי רגע

imagine

New member
נעל בואי רגע

או שאתה מעדיף שאני אתייחס אליך כאל זכר, לא משנה אצלי אתה נקבה. בגלל שיש לי עכשיו זמן פנוי ומאוד משעממם לי ירדתי אל טבלת הפורום ולהפתעתי גילתי שאותו חמשושניק מופיע בטבלה ואני, למיטב ידעתי הייתי הרבה לפני (שבועיים זה מספיק). כן, אני יודעת שהטבלה לא חשובה, בלה בלה, אבל אני מאוד עייפה ומאוד עצבנית על כל העולם אז אני אהיה גם עצבנית עליך מנהלת חביבה. בדקתי את הטבלה מספר פעמים ויכול להיות שאני עיוורית, כי אני באמת עיוורית, אבל לא ראיתי את שמי מתנוסס. :-( בבקשה דרך אגב מצטערת, אני זכרתי במעומעם שאסור לשים הודעות אישיות אבל לא ידעתי אם זה תקף או לא, כתבתי, גם לי מותר!

סופרמן18

New member
הטבלה בסך הכל מודדת כמה הודעות כתבת

ומי שלא עובר את הסף התחתון(נראה לי שכרגע זה בערך 100) לא נכנס לרשימה את יכולה לעשות חיפוש על הניק שלך ולראות כמה הודעות כתבת:) ערן שנכנס לטבלה(ישששששששששששששששששששששששש)

imagine

New member
הא

זה בכלל לא היה מופנה אליך, אתה היית הדוגמא. אבל אם אתה מציע, אני לא יכולה שלא לסרב ואם כבר אז כבר, החמשוש הזה עושה לי כאב ראש.

imagine

New member
ואוו תודה

תודה רבה אפילו. כן, שמעתי כבר כמה פעמים שאני לא נחמדה, אבל זה רק בזמן שאני חושפת את הצד הביצ`י שלי ות`אמת זה לא קורה כל כך הרבה פעמיים.

flowr..

New member
הטבלה

היו כאן הרבה ויכוחים על הטבלה הזאת, והרבה תמכו ברעיון להעלים את אותה טבלה, בדיוק מהסיבה הזאת. לא צריך להתעצבן בגלל שלא מופיעים בטבלה... ובטח שלא צריך לריב על זה. מה שחשוב בהודעות הוא תוכן ההודעה, לא מספר ההודעות שכותבים. מה אם מישהו כותב המון המון הודעות חסרות תוכן בסגנון ``בוקר טוב, לה לה לה``, אבל בכל זאת נכנס לטבלה? (בעצם לא נראה לי שדבר כזה יקרה, כי נעל בטח ימחק את ההודעות האלו, אבל הבנתם למה התכוונתי.) ומצד שני, מה אם מישהו כותב מעט הודעות, אבל כל הודעה כתובה ממש יפה, והנושא בה ממש חשוב, שמשיג הרבה תגובות? לאן הגענו, עכשיו נתחיל לריב על המקום בטבלה? זה בסך הכל מספר.

למעלה