נעלמת....

נעלמת....

באמת שאני לא מתכוונת להיעלם... אני בטוחה שאתם יודעים עד כמה הפורום הזה חשוב לי.. וחשוב מאוד... אני כאן המון זמן..נקשרתי לפה..אין מה לעשות... אבל לאחרונה אין לי כוח.. אני רק יושנת, כל הזמן עייפה... בזמן שאני ערה יש לי מיגרנות ואז אני שותה את התה (המשלשל) לא מוותרת על הכדורים.. אח``כ...אחרי שיחה עם מישהי שאני מאוד אוהבת הבנתי שאם מה שאני אוכלת (או מה שלא...) אני לא יכולה להחזיק מעמד אז אני אוכל קצת ומקיאה (לא מרצון) פשוט נגעלת אני חושבת על האוכל ומקיאה! קשה לי להחזיק את עצמי...הגוף כאילו כבד לי מידי.. מרגישה ממש חלשה..ואני כלכך רוצה להיות פה! וזה פשוט לא מתאפשר לי.... אני לא הולכת לבי``ס א. כי נרא רע לי שם ואני מתכוונת נורא! ב. אני עייפה ורוצה ללכת לישון כל הזמן.. עכשיו כבר מאיימים בקצין מבחן הבי``ס לא מודע לבעיה הקטנה שיש לי....אוף מה אני יעשה... ועכשיו נורא בא לי להקיא כי אכלתי מלפפון! טוב, אני אשאר פה... טיפונת אני מקווה שיש כאן מישהי...לחוש להרגיש שתיתן לי קצת כוח.....חיבוק וירטואלי.... נשיקה. שלכם, עדנה הפרה, נגמרת לאט לאט (עדיין שמנה!)

לא מספיק..

אז עוד 1,000,000,000 ועוד אלף, לא כי ביקשת כי את באמת צריכה ואנחנו באמת אוהבים אותך. בי חמודה.. תחזיקי מעמד.. יהיה טוב. לילה טוב

הי לך..

אני כאן.. שולחת חיבוק גדול גדול לתמוך בך.. מה קורה?? קצין מבחן?? אוהבת. ניב

כמו שכתבתי...

קשה לי ללכת לבי``ס... אני מאוד חלשה לאחרונה...(אפילו קשה לי להגיע למחשב..) אז... עכשיו רוצים להביא קצין מבחן כדי שידאג שאני אתייצב בבי``ס ה |@!@%^&%)&^%&^#$$###^*^^^ הזה יום יום.. עצוב אבל ``הכרחי`` לדבריהם... :-( עדיין עצובה.. מתגעגעת אליכם כלכך .. אתם יודעים מי.

שאלה.. אל תכעסי

לא עדיף לנסות בלעדיו, תלחצי על עצמך כי אז זה ממש מסתבך.. ילדונת, איך אני יכולה לעודד אותך?? אוהבת המון ניב

עדיף....

אבל...תביני זה לא בשליטתי.. אם הייתי הולכת היום לבי``ס הייתי מתעלפת ואז הכל היה מתגלה אז זה יותר בלאגן! אני יודעת שזה מסתבך אבל זה לא בשליטתי..

אני מתארת לעצמי....

שזה נרשם איפשהו... כי בבי``ס ה!#$@@%#^$& הזה הייתי מתחילת השנה.... מממ....בואי נגדיר שביליתי רוב הזמן בבית.. מה שיותר מדאיג אותי הוא שגם עם קצין המבחן אני לא יוכל ללכת לבי``ס כי אין לי כוח... עכשיו עשרה לעשר ואני מתתהה לישון להזיכר שישנתי עד אחד בצהריים היום ואח``כ ישנתי אחה``צ מארבע עד....שבע בערך ואני מאוד עייפה... מחר יש לי מבחן באנגלית ואני פשוט לא יכולה ללכת! אין לי כוח!

הי שוב..

אותי פשוט קצת הבהיל העניין הזה של קצין מבחן, כי עד כמה שאני יודעת זה משטרה.. אולי מנסים לגרום לך להבהל, מה שלי זה באמת היה מזיז וככה שתתחילי להגיע לבית הספר.. רק תשמרי על עצמך לא לעשות שטויות, כי חבל, אולי כבר עדיף לספר את הבעיה וגם להמנע מהסיבוך הזה וגם לפתור אותה.. תחשבי על זה.. תמיד כאן בשבילך.. אוהבת, ושולחת חיבוק גדול

A-naT

New member
לניבי, הבהרה...

קצין מבחן זה מטעם משרד החינוך, שקוראים לו אחרי מספר מסויים של העדרויות שנחשב שם `מעבר לגבול`, ואז הוא מבקר בבית של הילד לראות אם הבית שלו מתפקד כמו שצריך ואם אין בעיה במשפחה, הזנחה וכאלה. זה כן נרשם.. חיסורים באופן כללי נרשמים בתעודה ומורידים ציון התנהגותי, וקצין מבחן נרשם בתיק האישי. לללככככןןןןןן..... אני מנסה לשכנע את עדנה כבר הרבה זמן לנסות ללכת, כי זה ישפיע..

הי, כותבת במקום תרנגולת

היא בקשה שתוסיפי אותה לרשימה באי סי קיו.. 108921010 בי ותחזיקי מעמד.. ניב

יעלי.

הלוואי ויכולתי עכשיו לתת לך חיבוק ענק ולא וירטואלי, שיתן לך קצת כוח להמשיך...ונשיקה. אבל אני מפחדת לחשוב איך זה היה שובר אותך, אחרי הדיאטה הנוראית הזו שאת עושה. יעלי, נסי לקחת עצמך בידיים. בשבילנו, כאן. אני יודעת שזו בקשה נוראית. וכמה זה קשה. אבל....אין דרך אחרת, מתוקה. את צריכה לרצות את זה בעצמך. אף אחד לא יכול לעשות את זה במקומך. אנחנו יכולים רק להיות פה בשבילך, לעודד אותך, לשלוח חיבוקים ונשיקות ענק, להקשיב, לבכות איתך....אבל בשביל זה צריך להיות לך כוח לשבת ליד המחשב. ועוד דבר: אני חושבת שקצין המבחן הוא הבעיה האחרונה שאת צריכה לחשוב עליה. טוב, נו, לא האחרונה. אבל יש סדר עדיפויות. כתבת שבית הספר לא מודע לבעיה שלך. מי כן? אז תעשי אותם מודעים! את ההורים, את היועצת, מי שאת רק רוצה. רק בקשי את העזרה, ואני בטוחה שיורידו לך את קצין המבחן מהגב. כי הבעיה היא לא זו שהם חושבים. ואת צריכה לידע אותם. אולי מכאן, קצת פחות לחץ וקצת יותר תמיכה, אולי זה יוסיף לך קצת כוח. ושוב, יעלי. הכוח תמון בך. את צריכה לתת לו לצאת ולעשות את שלו. לאפשר לאחרים לעזור. אני יודעת איזו מילחמה פנימית זה עושה אצלך. הפחד שהם לא יאפשרו לך להמשיך במצב הזה...בדיאטה הזו....והרצון לרדת. אבל כשאת חושבת על זה, חישבי גם עד כמה רע לך עכשיו. עד כמה את רוצה את ההבנה והעזרה. עד כמה את צריכה חיבוק. ואני בטוחה שיהיה מי שישמע. אוהבת אותך נורא רק אל תתני לעצמך להעלם. כי זה יכול לקרות גם בלי רצון, בשלב כלשהו הכל יוצא משליטה. נסי לעשות מאמץ ולא לתת לזה להגיע לאיבוד עישתונות. ואני מאמינה שיש בתוכך ילדה קטנה שלא רוצה ללכת לאיבוד. ואל אותה ילדה אני מדברת עכשיו. לפעמים צריך להקשיב לה, את יודעת. למרות שהיא קטנה. שלך מאיה (ניטרלתי את התואר פרה לצורך התפקיד החדש....אבל אל תדאגי, אני עוד אחזור)

למעלה