נעלמתם??? תתפקדו בבקשה!!!

נוי3

New member
נעלמתם??? תתפקדו בבקשה!!!

מה קורה פה היום?? יצאתי (הייתי במיליון מקומות) חזרתי וכלום לא השתנה. סיגליהיא ומנופ חייבות לנו סיפורים על הבילוי המשותף אורא צריכה לספר על המפגש המשפחתי לאן נעלמו שש שבע, סול, מריאנה, אמא של עמית, 12אניהיא וכל שאר אלה ששכחתי????????????????????????? עציון - מה זה המשפט וחצי, חיפשתי לך תמונות וזו התגובה????????? פנינה - לך אני מוותרת, את עסוקה עד מעל הראש ולא מחוברת עכשיו אז יאלללללה, תתחילו להתפקד ולספר סיפורים...

jif

New member
אני שנייה

לפחות הצלחנו להוציא ממך יותר ממשפט ותמונה
.

עציון

New member
../images/Emo45.gifהוי, נויה, נויה

אני זה שמוציא משפט וחצי? הוצאתי ממך 67 מילים שיא. שיא שמי יודע מתי תשברי. אז קודם כל מאברוק על ה-67 מילים(ללא הסימני שאלה וללא המספרים...). שנית אני כל כך עייף שראיתי את חמותי על הגלגלים מתקרבת אלי ואז...נירדמתי... יאללה, אני יוצא. נוסע. שוב מאברוק על ה-....

נוי3

New member
קמתי עם מצברוח כזה...

האמת, שבדרך כלל, אין לי הרבה מה לספר על חמותי וחמי, הם פשוט אויר בשבילי. אבל דווקא יש לי סיפור מסוף השבוע... בעלי לקח את שני הילדים הגדולים לאכול אצלם ביום שישי, אז הבן הגדול, שחגג חמש לפני שבועיים, שאל אותה, למה היא לא הביאה לו מתנה ליום ההולדת, אז היא אמרה לו, כי לא הזמנת אותי ליום ההולדת... מכשפה, מנובלת!!!! (ואלה קללות עדינות, שאנשים פה לא יבהלו) אבא שלי שילם ליום ההולדת שעשיתי לו בג'ימבורי בקניון 1400 ש"ח, יום ההולדת היה לילדים בני 5, אפילו לרמה השיכלית שלהם היא לא מגיעה, אבא שלי לא הגיע ליום ההולדת, מה יש לו לעשות שם??? אחותי לא באה, וחוץ מאמא שלי, שהיתה בייביסיטר על שני הילדים האחרים, אף אחד אחר מהמשפחה לא בא.(דווקא גיסתי היתה)אז חמותי לא היתה וגם לא תהיה לעולם בימי ההולדת של הילדים שלי!!! אמרתי לבעלי, שכשאלד שלא יעיז להביא אותה לבית החולים וכנ"ל לברית - אין לה מה לחפש שם, שלא תבוא ונחסוך לה את המתנה העלובה שהיא מביאה. אני מוותרת על כל המשפחה הזו בשמחה!!!

עם סיפור כזה הייתי פותחת הודעה חדשה

אחלא של תגובה יש לך אליה נויה. (ממי למדת? מ ע נ י י ן ) כל הכבוד שאת מתנהגת כמו שמתנהגים. גם אצלי זה היה כך עם גיסתי הקטנה (אשת אחי הקטן) הזבלה הקטנה חגגה לפני מס' חודשים יום הולדת לביתה הגדולה ולא הזמינה אותי. כשאחותי הגדולה שאלה למה? ההיא בשיא הנבזות ענתה : "אין לה מה לעשות כאן, אין לה ילדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!". אחותי דפקה בה יריקה באויר ואמרה לה :"אלוהים ישלם לך, טוב שאחותי לה שמעה את המשפט הזה (אבל זה עבר אליי בסופו של דבר) כי היא בטח לא הייתה משאירה אותך חיה". והלכה..........! לפני כחודש היא חגגה לבן שלה יום הולדת והתקשרה לאימי להזמין אותה. אחותי הקטנה ענתה לטלפון ואני ובעלי בדיוק הגענו לאמא שלי. הזבלה הקטנה אומרת לאחותי בטלפון :"תעני לי רק ב כן או לא, סיגי בהריון?" אחותי הקטנה ענתה לה : "אין לי מושג, אבל היא כאן את רוצה אותה?" ההיא קיבלה חום ומהר סירבה והשביעה את אחותי לבל תספר לי. אחותי קבלה את ההזמנה ליום ההולדת ואז גיסתי אומרת לה "תני לי את סיגי". אני לוקחת את הטלפון וההיא בשיא הצביעות מזמינה אותי ליום ההולדת. "תראי זה לילדים קטנים, אבל יש פינת קפה ועוגה במלון וכל ההורים ישבו יחד איתנו, תבואי יהיה נחמד". יהיה נחמד? למה? מה קרה? למה אני פתאום מוזמנת? עניתי בנימוס (בגל בעלי שהיה לידי) והבטחתי לבוא. באתי? ז _ ן בעין!!!!!!!!!!!!!! לא הלתי ולא נעליים ! היום הם יהיו אצל אחותי הקטנה ואמסור לילד את המתנה שלו (הוא לא אשם שאמא שלו זבל!!!!!!) אמא שלי בהתחלה רצתה לספר לאחי (בעל של הזבל הקטנה) אבל השבעתי אותה לא לעשות לה בבית אש כי זה יגמר לא טוב , אח שלי חמום מוח ומאוד רגיש אליי ובכלל לאחיותיו.

mariana

New member
סיגי איזה סיפורים

הבעיות שלי לא מגיעות לקרסליים של הבעיות שלך
איזה קנאות מצד הגיסה זה משהו. בחיים לא ראיתי דבר כזה. תמשיכי להוציא להם את העינים

חמודתי מרין, לי אין בעיות ../images/Emo3.gif

למי שיש בעיות יפתור אותם או שאני אפתור לו אותם, הכל עניין של בחירה. גיסותיי (שלוש במספר) אינן פונות אליי ישירות ל ע ו ל ם !!!!!!!! זה שהן פה ושם פונות דרך אחיותיי הן כביכול משביעות אותן לא לספר לי (מהחשש מתגובותיי) וזה לא תמיד מועיל. אני בדרכי מחזירה להן אבל כל עוד שזה לא מגיע אליי הביתה אז אני שמה ז _ ן אחד גדול עליהן!!!!!!!!!!!!!! וזה ההבדל בין הבעיות שלי לשלך. כשאת תעשי כמוני אז תראי כמה זה הופך מצחיק ומשעשע ובכלל תלמדי כלל: "מדברים עלייך, משמע את מעניינת. לא מדברים עלייך, תתחילי לדאוג".

mariana

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

סיגי את צודקת ואני צחקתי איתך מזל שאני מסדרת טוב עם אשתו של אחי בגלל שהיא בגילי אז אנחנו מסתדרות עכשיו נשאר אחי שיתחתן עם מישהי ואז נראה

שש שבע

New member
זה לא אותו דבר גיזה וחמות, אני

חושבת שהתנהגת כמו שצריך, לא כמוני שכל פעם שגיסתי הזמינה, חשבנו על נילדים שלא אשמים, אז היום גם הם לא מענינים אותנו, הבנות יצאו מגעילות כמו האמא שלהן, הייתי בשבוע שעבר באירוסין, והן אפילו לא אמרו שלום לדודה שלהן, (אני בכבודי) אפילו בשביל הנימוס....ואני הרקדתי את הנשים בבת מצוה של הקטנה, בלעדי אף אחת לא היתה קמה היום היא בת שבע עשרה, הצמיחה ישבן ובקרוב תהיה דומה גם היא לאמא שלה, הגדולה כבר נראית כמו חבית, לומדת רפואה, רוצה להתמחות ב...פאתולוגיה. טוב מאוד, עם אנשים חיים לא בטוח שתהיה לה הצלחה.

נוי3

New member
סיגלי,

את קצת סותרת את עצמך פה, כי אני כתבתי על מקרה מהצד שלי, הצד המזמין, ואת כתבת על הצד השני, כאילו מהעיניים של חמותי....(חלילה, אני לא משווה אותך לחמותי) אני, באמת!!!, הזמנתי ילדים בגילאי 5 ומטה, אמא שלי וגיסתי (רווקה - שהיא, דווקא הבת של חמותי) היו המבוגרות היחידות שהזמנתי (וכמובן שלא בשביל מתנה, הן תמיד יביאו משהו גם בלי הזמנה, כמו אבא שלי, סבתא שלי, דודים שלי ואחותי שלא באו, כי לא היה להם מה לעשות שם, והביאו מתנות מכל הלב!!! את חמותי לא הזמנתי, כי היא לא מתאימה לשם או לכל מקום אחר, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, הרמה שלה היא אפילו מתחת לרמה של ילד בן חמש, והאמת אני גם מתביישת בה, בהתנהגות, בשפה, בברבריות....וחוץ מזה, יש לי איתה חשבון ארוך-ארוך..... בקיצור, סיגל, אני מקווה שלא נעלבת, כי את, בעצם, הצגת את הצד השני של הסיפור, למרות שאצלך, בעצם, היא כן הזמינה מבוגרים רק לא אותך. כל הכבוד לך על המתנה!!! כך צריך, הילדים לא אשמים בריבים של המבוגרים ולא צריך לדחוף אותם לשם.

מה פתאום , אני התייחסתי לסיפורך

באותו אופן שאת התייחסת כי הרי חמותך היא זו שלא באה, קונה וכו'. אני סיפרתי את סיפור גיסתי בכדי לומר שעם כל זאת הילדים לא אמורים להפגע, דהיינו אם למותך יש איזה שהוא חשבון איתך היא לא צריכה לפגוע בנכדים ובכל זאת לקנות לבוא ולהראות שהיא סבתא!!!!!. אתמול אצל אחותי אותה גיסה הייתה , התיישבה לידי ולוחשת לי בכזו מתיקות :"מגיע לך מזל טוב" (ומזל שהאוזניים שלה היו שם לעצור לה את החיוך) שאלתי:"על מה?" וההיא :"מה על מה? אני יודעת" ואני בעוקצנות :"כן על מה אני שואלת כי לא יתכן שאת יודעת על הכל יש על כל כך הרבה מזל טוב לומר". עכשיו השארתי אותה מה זה סקרנית חבל על הזמן. גיסתי הגדולה שעשיתי לה "חגיגה" בשבוע שעבר גם הייתה וריחמתי עליה עד עמקי נשמתי (בשיא האמת, כאב לי מאוד מאוד) . היא הייתה ישובה במרפסת בכלל יחד עם ילדיה והייתה נראית בודדה לחלוטין וזה היה ממש מתסכל. אמא שלי כועסת עליה, שלושת אחיותיי יחד איתי ולא היה לה איפה לשבת מבלי להיתקל בנו. איזה הרגשה חרא חבל על הזמן!!!!!!!!!!!!!!! (אני בכניסה ברכתי את כולם לשלום וכולל אותה אבל היא כנראה עדיין מבוהלת מהסיפור איתי)

mariana

New member
עושה בשכל

אני שונאת משפחה שמפרידה בין אחד לשני יש כל מיני העדפות עושה בשכל שהגבת בצורה כזאת

שש שבע

New member
מגעיל מצידה

אבל למה את צריכה להידבק ממנה והתנהג כמוה? אמא שלי שתחיה, זכרה תמיד את תאריכי ימי ההולדת של הנכדים (והיו לה עשרות) ונתנה לכולם מתנה או כסף...בלי חגיגות ובלי עמאית.

נוי3

New member
אני לא רוצה איתה שום קשר

אין לה מה לעשות ביום הולדת של ילדים בני חמש ומטה!!!!!!!!!!! וזו היתה יומולדת לגילאים האלה בלבד, בלי מבוגרים!!!!! רק אמא שלי וגיסתי (הבת של המכשפה) שבאו לעזור לי קצת עם שני הילדים הקטנים. לאמא שלי מגיע הכל!!!! אנחנו גרים בבית שלה, היא משלמת לי על הגן, חשבונות, רק הרגע צלצלה ל-103 ושלמה 1800 ש"ח חשבון חשמל. בצהריים הביאה לבן שלי שיפודי פרגיות, כי היא יודעת שהוא מת על זה. והמכשפה???? לא נותנת שקל ולא מביאה כלום, ואם זוכים כבר למשהו, זה איזה משהו עלוב מטירה או מטייבה - ואני חושבת שלילדים שלי מגיע קצת יותר. אז לא תודה, לא רוצה לראות את הפרצוף שלה, אני לא באה אליהם ושרגלה לא תדרוך אצלי. כמה שיותר רחוק יותר טוב!!!!!

mariana

New member
אני כאן ויש לי משהו מעניין לספר

היום הלכתי עם המיועד לראות שמלות כלה וגם סגרתי דבר ראשון אני מאוד מאושרת דבר שני אצלינו נהוג שהבחור משלם על השימלה. אמא שלו אולי התקשרה 10 פעמים כדי לדעת מה הולך ואיך הולך. בגלל שלקחתי את אמא שלי ולא אותה אז כנראה היא קצת מאוכזבת אבל אותי זה לא מעניין כי עם אמא שלי היה נחמד וגם עם בן זוגי כי הם פשוט התלהבו ממה שבחרתי ולא שמעתי הערות מיותרות

נוי3

New member
איזה יופי!

אני ממש שמחה בשבילך. בקשר לאמא שלו, בטח התקשרה לשאול, אם לא בזבזת לו יותר מדי
... תמשיכי להיות מאושרת מתי החתונה??

למעלה