נעלמתי..

נעלמתי..

שמחה כל כך בשמחת כל היוצאים מעבדות המוניטורים לחרות הבית . אצלינו רק חדשות טובות - שן ראשונה , סנדלים ראשונות (מחו"ל כי בארץ אין מידה 14). ותמונה אביבית לסיום....

טל, תעזרי לאבא טמפון

יש לנו דשא בבית, ואני פוחד לשים את איה עליו כדי שחלילה לא יכנס דשא או חרק לאזור המחיה שלה... לפי התמונה- את לא מפחדת. עיזרי לי, אנא. זוהי קריאת מצוקה!!!!

לא לגונן יותר מדי!

תשים את איה מהר על הדשא..זו פקודה!! זה מאד חשוב שירגישו כל מיני מרקמים כמו חול, דשא רצפה וכדומה... תשגיח שלא תכניס דשא לפה אך חוץ מזה הם מאד אוהבים טבע. אני כל פעם שאני אצל אמא שלי שיש לה דשא אני איתה בדשא עם הכלב של אמא שלי...

סבתא שלי ...

ה"יקית", היתה אומרת שכל ילד צריך לאכול שני קילו לכלוך כדי להיות בריא. אני כל הזמן עם העין פקוחה שלא יבלע איזה אבן , אבל חוץ מזה אני נותנת לו לטפס על כל דבר שהוא חפץ. יש, כמו שהזכירו כאן, חשיבות גם לסוגי מגע ומרקם שונים . בכל מקרה ... בהצלחה בנסיונות השחרור...

מזל טוב!!

מזל טוב לשן הראשונה! תמונה נהדרת.... ולמה את נועלת לו סנדליים במידה 14? הוא כבר הולך מסביב לשולחן או משהו? אני הבנתי שרק שהולכים כמה פסיעות אז כדאי נעליים ראשונות אחרת זה מעצב להם את כף הרגל מוקדם מדי...

בנושא הסנדלים..

אשחר כבר הולך (אמנם לא קילומטרים ), וגם בחוץ . נעלי צעד ראשון כבר לא מספיקות לכל החתחתים מהם מפחד אורן . בכל מקרה הפיזיוטרפסטית שהלכנו אליה פרטי אומרת שירדו מהקטע שאסור נעליים .מוקדם מידי . אם אפשר הוא מתרוצץ יחף אבל התחלנו לעשות לו מבצע הכרות עם הדבר האמיתי .

ayelet i

New member
../images/Emo99.gif איזה יפיוף!

פשוט מקסים - תמונה שמעלה חיוך על הפנים!

אורן |הדגש|נו נו נו

טוב הבנו את עניין הפולניות.... והבנו את עניין החשש... אבל דשא
תן לה לאכול... ועכשיו קצת ברצינות.. כאשר נכנסים להריון והרופא שואל אם יש חיות בבית זה בקשר לאיזה חיידק שיש גם בבשר נא, וגם (סליחה על המילה) בחרא של חתולים.. רובינו מחוסנים נגד החיידק הזה מכיוון שהיינו ילדים אכלנו קצת חול מארגז החול בחצר ושם החיידק נמצא בכל אופן אצלינו יש גם חתול, גם כלב, גם דשא וגם כל מיני נמלים (איכס
) אבל עופרי לומד להסתדר עם כולם וזה מדהים לראות איך הוא מסתכל על תהלוכת נמלים.. וחוץ מזה למה להכניס להם פחדים שלנו אין? אז קדימה
תתעשת על עצמך או שתעצום עיניים ותן לאיה הקטנה לגלות עולם... אמא של עופרי

למעלה