רפואה שלמה.כי אבא שלי (78) מאושפז בגלל דלקת ריאות באיכילוב. לא מצב קריטי, אבל כזה שדורש השגחה של לפחות כמה ימים ואולי אפילו יותר. הוא מחובר לחמצן. לפחות הראש עובד.
תודה רבה! לא אבקר כאן בקרוב, כי הדבר האחרון שבא לי לעשות זה לריב עם אנשים על פוליטיקה. רק שלמשפחה יהיה טוב.רפואה שלמה.
אם תרצה כתוב כאן או בפרטי את שמו המלא ושם אימו לתפילה.תודה רבה! לא אבקר כאן בקרוב, כי הדבר האחרון שבא לי לעשות זה לריב עם אנשים על פוליטיקה. רק שלמשפחה יהיה טוב.
שלחתי לך. והרינגטון, אנחנו חלוקים פוליטית. זה נכון. אבל בבסיסנו כולנו בני אדם. סליחה אם אי פעם פגעתי בך. אתה איש טוב.אם תרצה כתוב כאן או בפרטי את שמו המלא ושם אימו לתפילה.
הכל טוב. אל תשנה את דעתך עלי בגלל העניין הזהשלחתי לך. והרינגטון, אנחנו חלוקים פוליטית. זה נכון. אבל בבסיסנו כולנו בני אדם. סליחה אם אי פעם פגעתי בך. אתה איש טוב.
צר לי, אני רואה אותך באור אחר. קח זאת כמחמאה.הכל טוב. אל תשנה את דעתך עלי בגלל העניין הזה. בכל מקרה קיבלתי את ההודעה והשבתי לך (בוצע כבר מה שהתחייבתי שם, בל"נ אשתדל עוד בהמשך).
החלמה מהירה. משפחה זה חשוב ויעזור אם תעזור בלי לחץ. תהיה חזק.כי אבא שלי (78) מאושפז בגלל דלקת ריאות באיכילוב. לא מצב קריטי, אבל כזה שדורש השגחה של לפחות כמה ימים ואולי אפילו יותר. הוא מחובר לחמצן. לפחות הראש עובד.
כן, אבל הוא כבר נדבק. יש את החיסון הטבעי- הדבקות במחלה שמחסן אותך להבא. אם הכל יילך כמו שצריך ישתחרר בשישי. אבל לפני 20 דקות התקשר, בקושי דיבר והשתעל נורא.החלמה מהירה. משפחה זה חשוב ויעזור אם תעזור בלי לחץ. תהיה חזק.
אגב, יש חיסון לדלקת ריאות בקופ"ח החל מגיל 65
החלמה מהירה לאבא שלך. אגב גם שלי חגג 78 לפני 9 ימים.כי אבא שלי (78) מאושפז בגלל דלקת ריאות באיכילוב. לא מצב קריטי, אבל כזה שדורש השגחה של לפחות כמה ימים ואולי אפילו יותר. הוא מחובר לחמצן. לפחות הראש עובד.
תודה רבה יבגני, אמסור. מזל טוב אם שכחתי. זה אדם שעושה 5 פעמים בשבוע ספורט (בעל רקע גם באמנויות לחימה) ועובד פול טיים. אוכל, שותה (גם אלכוהול). הוא עישן לפני שנים רבות מקטרת והפסיק, נדמה לי ב-1989.החלמה מהירה לאבא שלך. אגב גם שלי חגג 78 לפני 9 ימים.
מקטרת? כלומר הוא לא עישן לא סיגריות רגילות ולא סיגריות אלקטרוניות?תודה רבה יבגני, אמסור. זה אדם שעושה 5 פעמים בשבוע ספורט (בעל רקע גם באמנויות לחימה) ועובד פול טיים. אוכל, שותה (גם אלכוהול). הוא עישן לפני שנים רבות מקטרת והפסיק, נדמה לי ב-1989.
עישן פעם אחת סיגריה (גנב מסבתא שלי ) בגיל 15.מקטרת? כלומר הוא לא עישן לא סיגריות רגילות ולא סיגריות אלקטרוניות?
רפואה שלמה .כי אבא שלי (78) מאושפז בגלל דלקת ריאות באיכילוב. לא מצב קריטי, אבל כזה שדורש השגחה של לפחות כמה ימים ואולי אפילו יותר. הוא מחובר לחמצן. לפחות הראש עובד.
הלוואי ותמיד זה היה מספיק. אבי ז"ל נפטר לפני כמה שנים מקורונה, לאחר שהמחלקה הסמוכה לשלו בבית האבות בו התגורר הפכה ל'מחלקת קורונה' ואחת האחיות שהייתה בדרכה לאותה מחלקה שהייתה סגורה הרמטית ומבודדת, עצרה ליד שולחנו בזמן ארוחת הבוקר להגיד לו בוקר טוב. אז השתדלנו לשמור עליו בגילו המופלג וייאמר לזכות המוסד בו שהה שעשו שם (כמעט) כל שניתן כדי לשמור על החוסים בו, אבל הספיקה אחות אחת לא מודעת שבפחות מדקה של חוסר תשומת לב, גרמה (בעקיפין) למותו תוך זמן קצר.הערה: אבא שלי נדבק באיזשהו נגיף שפעתי כנראה. בכל מקרה המלצה, תשמרו על מבוגרים (בין אם זה אתם או חבריכם ובני משפחותיכם), שימו מסכה ולא לזלזל. אל תגידו "לי זה לא יקרה".
אפרופו קורונה, אל תצפו בסדרה "רצח בים המלח". אני בדרך כלל נותן צ'אנס פרק אחד לפחות, רבע שעה אחר כך העברתי ערוץ. זוועת עולם. וחבל, שחקנים מעולים. רק לא היה מי שיכתוב להם.הלוואי ותמיד זה היה מספיק. אבי ז"ל נפטר לפני כמה שנים מקורונה, לאחר שהמחלקה הסמוכה לשלו בבית האבות בו התגורר הפכה ל'מחלקת קורונה' ואחת האחיות שהייתה בדרכה לאותה מחלקה שהייתה סגורה הרמטית ומבודדת, עצרה ליד שולחנו בזמן ארוחת הבוקר להגיד לו בוקר טוב. אז השתדלנו לשמור עליו בגילו המופלג וייאמר לזכות המוסד בו שהה שעשו שם (כמעט) כל שניתן כדי לשמור על החוסים בו, אבל הספיקה אחות אחת לא מודעת שבפחות מדקה של חוסר תשומת לב, גרמה (בעקיפין) למותו תוך זמן קצר.
יכול להיות שזה בגלל שהושפעת מנוטוק ויש פער ענק באיכות בין הסדרה החדשה לסדרה הקודמת?אפרופו קורונה, אל תצפו בסדרה "רצח בים המלח". אני בדרך כלל נותן צ'אנס פרק אחד לפחות, רבע שעה אחר כך העברתי ערוץ. זוועת עולם. וחבל, שחקנים מעולים. רק לא היה מי שיכתוב להם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.