נעלמתי קצת בגלל.....

ron68

New member
נעלמתי קצת בגלל.....

אני רוצה לכתוב לכן משהו בכנות. מיכלי אני קוראת כל יום את הפורום וקצת מרגיז אותי. אני פשוט חוששת לשתף אתכן בדברים שקורים כאן במרכז שלנו פה באילת ב"יחדיו". אני אומרת את זה ממקום טוב ולא מלעיזה חלילה. פשוט מקומם אותי למה אי אפשר להקים מרכזים כאלה גם בצפון. (צפון זה ממחסום אילת וצפונה, בשפת האילתיים) אל תוותרנה שכל אחת תנסה ותתעקש להקים מרכז למשפחות חד הוריות בעיר שלה. אחת תתחיל ותסחוף אחריה עוד משפחות וכולם תצאנה נשכרות. אגב ההזמנה בעינה עומדת. כל מי שמגיעה לאילת, אשמח לעשות לה סיור במרכז שלנו. בברכת שבת שלום והרבה מנוחה ונחת. יעל.

m i c h a l i

New member
תודה על ההזמנה ../images/Emo140.gif

ושןב כל הכבוד על היוזמה... אני רוצה לציין שזה לא ממש פשוט כפי שזה משתמע מדברייך. כדי להתחיל מיזם כזה צריך איזשהו גוף (עירוני, ממשלתי או התנדבותי) שיעמוד מאחור וייתן את הגיבוי הכלכלי (לפחות בהתחלה). לא פשוט להתחיל מאפס במיוחד למשפחות שעוסקות במלחמת קיום ובפרנסת המשפחה לעיתים שעות רבות ביממה. מבטיחה לנצל את ההזמנה שלך לכשאגיע לאילת (כנראה בסוף מאי) שבוע טוב

a44

New member
כל מילה חקוקה באבן, מיכלי

אכן, קשיי היומיום רבים ואינם מרפים, ולא נותרים כוחות להקמת מרכז שכזה. כיף לאילתים שיש להם כזה דבר...

ron68

New member
לטווח ארוך שווה את המאמץ

אין לי ספק שהזמן לא ברשותכן. אבל כדאי לנסות לפחות דרך טלפונים מהבית. אני אנסה לעשות עבודת שטח ולראות איך התהליך צריך להעשות? רק סבלנות ונחישות תוביל אותנו למטרה הנכספת.

למעלה