נעלמתי אך לא נאלמתי!!!!!!

חוה76

New member
נעלמתי אך לא נאלמתי!!!!!!

עשיתם לי חשק לשוב לחיק הפורום, למרות שלא ברור לי שעם הגודל הנוכחי של התחת והבטן שלי החיק שלכן יכול להכיל אותי. אני אשב על הרצפה, לא נורא. אנחנו בניו יורק עם הילדים לשבועיים לצורך התאזרחות של אלון, שמצריכה שנהיה פה פיזית. אוטוטו סוגרת שבוע 30 (
) ובכלל לא ברור לי מה אני עושה פה עם הבטן שלי כשאי אפשר בכלל להתרכז בשופינג נורמלי בלי למדוד. ולקנות בגדי הריון אני לא מוכנה גם אם זה אומר שאני אאלץ ללבוש את הסרפנים החינניים (כן, כן, סרפנים..) שאמא שלי שמרה לי מההריונות שלה
. בפעם הראשונה קורה לי שאני בניו יורק ומשועממת. שופינג לא כיף כשאין מספיק כסף וקר פה בטירוף. אנחנו גרים מתחת לדודים של החצי שכל הבית שלהם מלא חרסינות ולוחות שחמט מפורצלן ויחד עם אלון זה קטסטרופה. הוא חייב להיות כל הזמן תלוי לנו מהידיים וזה משגע אותו ואותנו. יאללה, אני סתם חרא שאני מתלוננת. פשוט אני מתגעגעת הבייתה. טוב לשוב ולקשקש לכן.

התביישי והתבוששי לך!

אנשים פה מנסים (טוב, ממש ניסיוןצ'יק קטוןניצ'יק) לארגן מפגש בי-ם, ואז את הולכת ונעלמת ובכלל עפה לך לארה"ב? ואז עוד מתלוננת שאת שם? במחוזותינו קוראים לזה "אויאויאוי" חוץ מזה שהחיק שלי מאוד גדול עכשיו, אני מזמינה אותך לתפוס בו מקום, הבופה נפתח אחת ל3 שעות. אה, ואצלנו אומרים חרה. לא חרא. אני מבקשת לעקוב אחר העלילה. מתגעגעת ++ (לא יותר שלא תתרגלי)

נייטי

New member
האמת היא שאני חושבת

שחרא אפשר לכתוב גם ב-הא. זוכרת שאיפה שהוא קראתי משהו על זה, אומנם אף אחד לא משתמש באופציה הזאת אבל עד כמה שידוע לי זאת לא שגיאה ממש. אגב יקירתי, גם אפעס, שאת תמיד מתקנת אותי לגביו, אפשר לכתוב בלי עין - תשאלי את אפריים קישון - הוא יסביר לך למה. אז כמו שאומרים היום: אפס מסתבר, שחרא הוא גם חרה. מתה עליך!

נייטי

New member
אצל הדודים של החצי של חווה

ניתן להם בראש עם הקריסטלים שלהם.

נייטי

New member
אם נפגשים בין הקריסטלים של משפחת חווה

אני מבטיחה להביא את תומר ביחד עם הכיסא גלגלים של דוד של תומר. יהיה מגניב!

טחג

New member
ואני כבר חיפשתי אתמול

את המספר
שלך, כשראיתי שאת לא מפציעה למרות החגיגה פה. מזל שלא הספקתי להתקשר, עוד הייתי חושבת שאת מסננת אותי....
אין בניו יורק שום מוזיאון ידידותי לילדים שאפשר ללכת אליו? או כל מיני אתרים אחרים שאפילו אם את כבר היית בהם הילדים ייהנו מהם?

נייטי

New member
מילא אלון אבל איך את עוברת בין החרסינות?

תגידי מותק, למה להתאזרח באמצע פברואר? לא יותר עדיף בקיץ? אההההההההה נכון, את אמורה להשריץ ואת לא יכולה לטוס. טוב, סלחתי. ואחרי שניהלתי דיון מהמם עם עצמי אני חוזרת אליך: את חצופה ממדרגה ראשונה. גם בניו יורק וגם מקטרת! מותק, אני עוד אף פעם לא הייתי בניו יורק! אף פעם! אף פעם! אף פעם! בואי הביתה - יהיה מפגש עוד שבוע ונראה לי שאנחנו זקוקים לך כי המורל כאן על הפנים.

happy

New member
למרות הקור עדין איזה כיף לך בארהב

היתי ביום שישי בNY ונהנתי מכל שניה. חייבת לומר שעשיתי שופינג במשך כל ה 8 שעות שהיתי שם.מתי אתם חוזרים? אולי תשארי עוד כמה שבועות וכבר תלדי בארהב ואז לא תצטרכי לחזור לעוד שבועיים אחרי הלידה כי הילד כבר יהיה אזרח
מתי אתם שבים

למעלה