נעלמתי אך לא נאלמתי!!!!!!
עשיתם לי חשק לשוב לחיק הפורום, למרות שלא ברור לי שעם הגודל הנוכחי של התחת והבטן שלי החיק שלכן יכול להכיל אותי. אני אשב על הרצפה, לא נורא. אנחנו בניו יורק עם הילדים לשבועיים לצורך התאזרחות של אלון, שמצריכה שנהיה פה פיזית. אוטוטו סוגרת שבוע 30 (
) ובכלל לא ברור לי מה אני עושה פה עם הבטן שלי כשאי אפשר בכלל להתרכז בשופינג נורמלי בלי למדוד. ולקנות בגדי הריון אני לא מוכנה גם אם זה אומר שאני אאלץ ללבוש את הסרפנים החינניים (כן, כן, סרפנים..) שאמא שלי שמרה לי מההריונות שלה
. בפעם הראשונה קורה לי שאני בניו יורק ומשועממת. שופינג לא כיף כשאין מספיק כסף וקר פה בטירוף. אנחנו גרים מתחת לדודים של החצי שכל הבית שלהם מלא חרסינות ולוחות שחמט מפורצלן ויחד עם אלון זה קטסטרופה. הוא חייב להיות כל הזמן תלוי לנו מהידיים וזה משגע אותו ואותנו. יאללה, אני סתם חרא שאני מתלוננת. פשוט אני מתגעגעת הבייתה. טוב לשוב ולקשקש לכן.
עשיתם לי חשק לשוב לחיק הפורום, למרות שלא ברור לי שעם הגודל הנוכחי של התחת והבטן שלי החיק שלכן יכול להכיל אותי. אני אשב על הרצפה, לא נורא. אנחנו בניו יורק עם הילדים לשבועיים לצורך התאזרחות של אלון, שמצריכה שנהיה פה פיזית. אוטוטו סוגרת שבוע 30 (