נעלמים 4- פרק 170

YossihNew

Well-known member
אז האם דריה תצליח להימלט משיקמה הפסיכוטית?

איך אמה ותמר יצאו מהכספת?

האם אלון יצא מהמצב עם לולי?

ואיך יקבלו את שירה כשתחזור?

YossihNew

Well-known member
מצטער, לולי, הוא לא מעודן כמוני שעולה על זה ישר. אלון קצת דביל. אסיה לעומת זאת חכמה מאוד! מבריקה! הצחיקה אותי תגובת השומרים של לולי.

אני כל היום רציתי לבקר את שיר. למה? כי הרי החלוקה שלנו היא מאוד מאוד ברורה: אני אחראי למעשים הרעים של המלכות שלי (יותר נכון להצדקתם), רועי אחראי למה שליטמן עושה (זה המון דברים), שיר אחראית למשפחת זיסמן-כהן. ועכשיו מסתבר שרותם זיסמן-כהן היא פשוט אישה עם פסיכוזה! לא בסדר בראש! לא שוטרת מסכנה ונסחטת כמו בעלה אלא ממש פסיכית על כל הראש, כמו הרס"רית של האקס שלה עידו מוסרי! אבל אני סולח לשיר על זה שרותם השתגעה בגלל תשומת הלב ששיר נותנת למוריס ומעבירה אותה על דעתה, כי רותם עושה את זה כל כך חמוד והיא יפה מאוד ותמיד אהבתי אותה. וההחלפה שלה מנחמדה לפסיכוטית חמודה. ואני לא מדבר על ה"בינגו" שהיא דפקה.

איזה שומרים גרועים אתם. מי העסיק אתכם בכלל? את התמונה הזאת ראיתי. כן, ג'וקים כמו אמה. וואו, אסיה מדהימה. היא כמו הוגו רק בבת. מה? הייתה כבר הוגו בבת? עזבו, לא בעולם הזה, כאן היא אופנוענית. כנראה שדמויות בשם אסיה הן מהממות! אולי זה אומר משהו לבת של מאיה ורטהיימר. ברור שזה יספיק... אלא אם היא תעשה משהו. דריה עסוקה כרגע. ולשאלתכם- המשיבון של דריה לא סימפטי. אם קרה לתמר משהו! לא הבנתי את הדמות של אסיה. היא נהדרת אבל לא הבנתי...

אבל בואו נסגור שזאת הבאר, בסדר? בואו נסגור. הכלב שלו היה שם? מה לעזאזל הקשר... שירה, את קיבלת מה שביקשת! חטפו אותך! להמון זמן! בסדר?! עכשיו בואו נתמקד בקורבן האמיתי. אל(ו)מה. אני חושב שדין ברח לאנגליה. ראיתי את זה היום. לא?

אבל למה ההורים של אמה היו מעורבים בזה? הנה, שיר, אמרתי לך. נכון, דריה. נכון. אבל למה הם לא יכולים לדבר עם דריה על זה שככה התחילה הסדרה בעצם?! שהאמונה בדרך של הקבוצה הייתה מה שהוביל למה שקרה ליעקובסון?! בסדר, מה שוב, נועם מבינה. תאמיני לי שהיא מבינה. ריף כן. אבל הוא מאוד לא רצה. דריה, ככה בדיוק התחיל בני! ככה בדיוק! אמרתי שהיא פסיכוטית. אני לא כועס על נועם. אני גם לא כועס על אברהם.

עידו מבין את העניין הזה. לא הבנתי מה הקשר לתמונות... מה הקשר של הקבוצה? אלון, גם אתה בדרך? בחייאת... כן, היא עבדה על כולם, בסדר. מכיר את הקטע. אברהם הוא מין שילוב בין אבא של עידו להורים של אמה.

אח של הבוגד. הרזה הזה? החברה הקטנה שלו? החברה הקטנה שלו בדירה! הם טועים. אני רוצה להבין- ניר זה כאילו פיזנטי החדש? מיכה החדש? אז הם לא יודעים שלולי לא...

היינו משאירים את הדפוק הזה גם שם. בסדר, פשוט נמאס להם מה"איפה זה" הזה. למה שהיא תחזור אליו? למה שמהממת כזאת תהיה עם... כאילו, אני לא מבין- בכוונה אנשים נותנים ליובל גונן חברים לא אהיבים באופן קיצוני? כדי לאזן את היופי הכללי שלה? בחייכם. אל(ו)מה צודקת. מאוד. כרגיל. ריטה, קיצוניות במרדף אחרי הצדק זה לא עוולה.

אם היינו מגלים יותר חברי קבוצה חוץ מנועם זה היה עוזר. קל מדי... גושן הזה... ולמה לא ראו את גושן מספיק? בן אדם, אל תאיים עליה.

לריטה יש את הצמיד, תביאו לו את הצמיד. שקט, שאולי. אל(ו)מה בטח רעבה, היא תמיד אוכלת.

הייתי מצפה שדריה תהיה יותר טראומטית אבל היא בטח כבר רגילה למצב... תמר, תכל'ס באמת תמיד חלמת עליו. תמיד חלמת על הכסף מהשוד והנה! באמת צדק מעוות. אבל תמר, זה הכסף של התושבים! סליחה, יצא. כן, תדברו על העבר! לא על מה שהייתן עושות עם הכסף! לא, אבל זה הפורמט. אוף, דניאלה. אבל חמודה תמר עם הקטע של הכסף. אביב מלכה, נכון? זה לא רק אני. איך המזוודה הזאת הגיעה לפה?

ריטה, חשיבה מצוינת. הוא בחור בעייתי. אבל הוא צריך ללכת לבן שלו. לא לעולב, העולב המקורי. חוג בלט?

מגנא ממושמעת. לא השאירה הודעה. אלון, אתה אידיוט כרגיל.

אלון סובל העונה.

מאוד מוזר. זה בדיוק מה שחשבתי. גם הכסף לא פה 70 שנה. מי באמת ידע? מתי?

טוב שהיא אומרת לו להיזהר. פסיכוטית עד הסוף. מהממת מאוד. אבל שיר, תבדקי אותה. זאת אחריות שלך, לעזאזל! תמר דואגת. נו, אלון או מזוודה? שימו לב שהמבט של אביב למעלה זה המבט שלה בפוסטר. למה התמונה? הטמבל, האקס שלך. הוא תמיד היה איטי. מאז התקופה בלהקת הנח"ל שהוא נטש אותך.

מעניין מה גושן ביקש מהמזוודה. אבל מאיפה הם יודעים שהיא החברה הקטנה שלו? יש לו חברה קטנה אחרת! גם עידו הפך לפסיכוטי. אבל אנחנו לא מינינו אף משגיח למשפחת הבוגדים. אני הכי קרוב שהיה לי היה עם הבת דודה שלהם- והיא שחקנית תיאטרון בלילה אבל סוכנת נדל"ן ביום.

כן, היא המשטרה, אמה. בחייך.

ריטה פיקחית. עם כל הכבוד לאברהם אני לא סומך עליו. אה, הוא הרדים אתכם באוכל. מה אתה אומר, עידו. מה אתה אומר... אבל ריטה הייתה חייבת לצאת צודקת. מעניין מה הוא מתכנן...​

שיר m

Well-known member
כי רותם עושה את זה כל כך חמוד והיא יפה מאוד ותמיד אהבתי אותה
נכון! היא היתה נהדרת בפרק הזה (ובכלל)

לא הבנתי את הדמות של אסיה. היא נהדרת אבל לא הבנתי...
מה לא הבנת?

הנה, שיר, אמרתי לך.
לא הבנתי על מה מדובר

אבל מאיפה הם יודעים שהיא החברה הקטנה שלו?
בדיוק, ניר לא יכול היה לדעת בשום אופן

YossihNew

Well-known member
אמרתי לך שהיא פסיכוטית! הן הגדירו אותה ככזאת.

אני פשוט לא הבנתי מה אסיה הביאה חוץ מסיפור של "אני חנונית אבל בואו נתגבר על זה". היא מהממת אבל חוץ מזה מה הסיפור?

שיר m

Well-known member
זה הסיפור, סתם להוסיף עניין
והיא הרבה יותר מעניינת מאיתן המיותר

YossihNew

Well-known member
שיר, יש המון אנשים בעולם ורובם מעניינים יותר מאיתן.

אוקיי, אולי נימי פחות ממנו. לא, גם נימי בעצם יותר...

Johyboy26

Active member
שיר, יש המון אנשים בעולם ורובם מעניינים יותר מאיתן.

אוקיי, אולי נימי פחות ממנו. לא, גם נימי בעצם יותר...
בוא נודה באמת איתן ואלמה היו מיותרים לעונה סתם עוד פרצופים יפים כדי לשים שמות מפורסמים לסדרה

YossihNew

Well-known member
יובל גונן לא מיותרת בשום צורה, היא מהממת.

אבל היה אפשר בכיף פשוט להשתמש רק בה.

Johyboy26

Active member
האמת אני לא רואה הפעם סיבה טובה להפריד בין אמה ועידו , בטוח הם יחזרו בסוף העונה אען סיכוי שלא

שיר m

Well-known member
נראה לי שזה היה הפרק הכי מעניין בכל העונה.

Roei152

Well-known member
מנהל
הפרקים מאז שנסעתי השתפרו..
זה באמת ריפרור לעונות אשמות , כאילו רוצים לכתוב עלילה קלילה יותר ..
שירה תמיד היתה קטנה יותר ומפונקת יותר , מה אתם מפתעים?
ריטה פקחית
אל(ו)מה מותק , אבל בחייאת , באמת האהבה פה מבוולבלתת , שאולי מתאהב בה , עובר לאמה , נשיקה , מבין , אמה גם מבינה , והסוף ברור אמה ועידו יחזרו ושאולי יצא עם אל(ו)מה זה רק סיפור אחד שמסורבל מדי העונה הזאת מבחינת אהבה . תמר ואלון נפרדים , אלון מקנא לריף , פוגש את אסיה , מחבב אותה , ריף נפרד מתמר מתברר שנפרד ממנה כדי להגן עליה .. מ וזה סיפור מבולבל ...
חוץ מזה שיש תמונה שמראה בבירור ששירה ואיתן יהפכו לזוג , יותר מסורבל מנימי ואלמה .. לפחות היו מראים קפיתות למקטם של החטיפה כדי להראות איך הם מתקרבים ..

Johyboy26

Active member
הפרקים מאז שנסעתי השתפרו..
זה באמת ריפרור לעונות אשמות , כאילו רוצים לכתוב עלילה קלילה יותר ..
שירה תמיד היתה קטנה יותר ומפונקת יותר , מה אתם מפתעים?
ריטה פקחית
אל(ו)מה מותק , אבל בחייאת , באמת האהבה פה מבוולבלתת , שאולי מתאהב בה , עובר לאמה , נשיקה , מבין , אמה גם מבינה , והסוף ברור אמה ועידו יחזרו ושאולי יצא עם אל(ו)מה זה רק סיפור אחד שמסורבל מדי העונה הזאת מבחינת אהבה . תמר ואלון נפרדים , אלון מקנא לריף , פוגש את אסיה , מחבב אותה , ריף נפרד מתמר מתברר שנפרד ממנה כדי להגן עליה .. מ וזה סיפור מבולבל ...
חוץ מזה שיש תמונה שמראה בבירור ששירה ואיתן יהפכו לזוג , יותר מסורבל מנימי ואלמה .. לפחות היו מראים קפיתות למקטם של החטיפה כדי להראות איך הם מתקרבים ..
מסכים עם כל מילה

למעלה