אוף, אלון, איזה בומר אתה. ולמה לבחור ההוא יש קול מתלהב מדי? גם הקטע עם המוזיקה היה מוזר.
דריה, תקשיבי פעם למגנא המהממת הזאת. טוב, את טכנית שקרנית. לא מסתירים כלום! דריה, לא לעזוב עכשיו. שימי מסכה.
מתי לולי תקום מהכיסא שלה... מעניין... יאללה, לטוסטר. הגיע מה למי? יש לנו חפרפרת?! מי הבוגד?! כן, לולי, בטח שאין לך מושג. זה נשמע ככה בטוח. תראו כמה היא נלחצת. אז היא עם ניר. לא עם הקבוצה... היא והבוגד.
אלון, אתה כזה מעצבן. ולמה אתה חושף את עצמך?! עמימות, חביבי, עמימות! ואתה נשמע כמו אילנה דיין! גרביים. אופס. אלון קולט. היי 01. חשבתי על זה לרגע ואני לא מאמין שנועם פרנק זה העולב במשפחה ולא גל. מה אומר הפרוטוקול הזה... ולמה הם נראים מאיימים?
הייתה בזה. לולי, אני חייב חמש דקות הפסקה. אז היא עם ניר... או עם הקבוצה? מי נגד מי? חתיכת לא נכה? למה כולם אומרים "מפגר" בצורה חופשית? יש רק דרך אחת לפתור את הכול...
בלי שמות, אלון. עמימות, חביבי, עמימות. אוי, הלכה הכתבה. כי אלון לא שמר על עמימות. מגיע לו. ונועם כמובן מנסה להציל אותו. דריה? הכי חשובה? למה?
הפלקטטטטטטט!!!!!!!!! ושאולי, התבלבלת בנוגע לשטרן. זאת לא הסדרה הזאת, חבר. אני אמרתי שגם אתה מתבלבל. גושן חטף את הילד של עצמו? כן, ידע ומשתיקים. אלון יודע.
אני מאמין לנועם. את והיא תשנו את העולם, ואז יבואו כבר כולם.
את התמונה שלהם מחפשים ראינו. תקנה לאל(ו)מה משהו ותחלץ אותה כבר! כן, אני יודע. גם אני לא מאמין על הנשמה הזאת. מי יעזור?
היי, זה... אסיה ותמר. מה אסיה מנסה ל... ידעתי. למרות שאני ממש נהנה מהמשחק של בת אל. ואביב כמובן. בקושי לשמור על רשת הסמים שלו הוא יכול.
תיזהרו שלא ידליף לה! כן, תעשה עליה טלפונים. אולי היא תמצא חן בעיניך או משהו... אז מה מתוכנן?
אמה עובדת על לולי. יפה. אבל אף אחד לא סמך על לולי מלכתחילה.
אה, הוא המנחה. אחלה. שיצלול לזה. יש שחקנים חוץ מפולי רשף? בחייאת, הוא כל הזמן כאן. יש כאן ביקורת חברתית לא מרומזת.
תמר, תתעדכני.
מעניין. אוקיי, זאת הופעה כושלת שלו בעימות. המחשב ייעלם! הוא ייעלם! נשבע לכם!
מי?!
אותה אני תמיד אזהה. מגנא מהממת. הם בבניין?
מה אתה אומר, עידו. אז אלון לא נחטף! דריה בקבוצה מזמן, שאולי. תתעדכנו כולם!
עכשיו זה ברור לי מה יקרה בסוף הפרק.
מאבק מלכות מיכל. הכי כואב. טייזר! בניגוד לגרסה האמריקנית של חבר שלה היא מבינה בזה. אז הוא גם מעתיק את בנט? אמה...?
זה מאוד חשוב, שאולי. אוי, תמר... ממתי אנחנו חושדים בחבר'ה משלנו?
למה כולם פורצים לדירה ואף אחד לא שם לב? וזה היה מצחיק אפילו.
לא יפה, שיקמה. למרות שרותם מהממת. היא מהממת, כן?
שיקמה קצת השתגעה.
הקטע של דריה מתעוררת היה מוזר. מרביצים מאחור. כמו תמיד.
שיקמה באמת השתגעה. מקווה שזה לא עובר במשפחה שלהם. אאוץ'. טוב, תחזרי מיד הביתה לאלישר.