אמה המסכנהה , בסוף היא תבין שמגנא טובה והיא ודריה מתאימותאתה מאוד מפחיד, ניר. ניר כהן, מסתבר. גניבה מוזרה. מה, עידו, אתה בהריון? כן, זה מעליב גם את אריק שהוא לא בא. הגובה ועד בית הזה. יופי. אז עידו מפקיר את אמה לשאולי.
אני מת לראות איך בסוף הסדרה אברהם נזכר שקוראים לו מוריס והוא חוזר לבנו ולבית אהרון. אז לא הבנתי מי הצדדים… זה נראה לי מעצבן אותו שמישהו מסוגל לחשוב בכלל שהוא חטף את הבת שלו. אבל זה סטריאוטיפים של אשמורניקים. שם זה אפשרי, חטיפות כאלה.
אתם מודעים לזה שזה המושחת בטלפון? אני מזהה את הקול של עירד- גושן. ג'?! מי זה ג'?!
הנה החברות תמר-אמה. רגע, אז אמה מאוהבת בדריה באמת! או שלא. שיקמה נשמה. שאולי, סתום. אין לה סיווג ביטחוני?! ויקום המלפפון ויכה את המפקדת של הפלמ"ח! אוי. איכס. וואו. זה ממש הגעיל אותי. היי, עידו. אחלה טיימינג. לא אוהב את הזוג הזה.
היי, פה בתל אביב אנשים לוקחים ברצינות הרעלות! אלא אם נניח שהם עושים את ההרעלה כדי לפנות אנשים. מוכר לי קצת. ניר, לא יורידו מסכות, יא אנרכיסט! אולי אתה בטלוויזיה, אבל טל תלוי בתיאטרון לאחרונה!
השיפוץ מעניין. הצהרת בלפור. שאולי צוחק מסיבות מובנות. כן, תמר, מאוד מפחיד שאנשים עם מסכות ויש סכנת הרעלה. ממתי אנשים חוץ מאלון מבינים בזה? המשימות של אסיה מוזרות ואני לא מבין לאן היא חותרת... וזה מעניין אם היא יצאה עם אלון ואז באמת היא מנסה לדלות ממנו מידע. אבל אני לא יודע להשוות בין קולות, אז אין לי מושג. למרות שהתגובה של אסיה די מוכיחה שזאת היא. ואיזה עוד סיום יכול להיות לעלילה הזאת?
אז גושן אולי מנסה להכפיש את הקבוצה. עידו באמת לא חושב הרבה. הוא חתיך אבל לא חושב. בסדר, לולי. מי מאמין ללולי? אוי, אצל דריה ונועם. תמר מאוד מנהיגותית לאחרונה. ממש נפלא.
ממתי היא "דר"? דריה לא רעבה! זה אחרי העונה השנייה, שדריה אכלה כל שנייה ולמדנו המון על ההעדפות הקולינריות שלה. להרעיל ולחטוף אותה זה משחק תפקידים נחמד. אולי את תהיי פיזנטי, מגנא? משפט שדה. נחמד. לא, זה לא נגמר לתמיד, דריה. את לא יודעת איך זה עובד? מאפיות או מאפיות? מנותקים לגמרי, מגנא. מנותקים מאוד. אלון! מה עשית?! הנה התכניות. חייבים אותן. גרביים גאות.
אמה, לא יפה לחטט! דריה דווקא מקבלת את זה בסבבה. אלון, אתה לא יכול לקחת מתמר את החדר. באותו חדר?! זה קצת אה... כן, אלון. כן. חוץ מלשאולי. שסיפרו לו.
לפטופ בכספת זה גרוויטי פולס. אה, בתל אביב פורצים. חשבתי שבאשמורת פורצים כתחביב. אלון! הפכת לגברת יצחקי?! כן, אלון. אתה רצית. רצית המון. זה לא אומר שהיית נורמלי. הצילומים לא יצאו טוב, מגנא. בטוח. פחי זבל. כן.
בסדר, היא לא אמורה לבשל. אירה הוא הבשלן בכדברות! פיצה עם אננס? אני לא התאכזבתי ככה מאז שגיליתי שתמר לא אוהבת חומוס. אבל יופי שהשלימו. שיקמה! לא, שיקמה, תהיי נשמה כמו שאת בדרך כלל! בטח עוד פעם ענייני כדברא. רגע, באמת כתבת לה לא לבוא אז למה…
אז אמה גורשה. גורשה משל הייתה קירקי. חמות עליה אש? במובן המיני של המילה? לא שלחת, בחייך... אתם שניכם מעצבנים אותי. כן, אם את מתה עליו בתור ידיד, אם סתם נסחפתם, אז למה בניתם לזה הרבה זמן?! למה זה היה טוב?! אלא אם כן אתם תעשו כמו רוני ועידו, ש... היו הורמונים באוויר והם פתאום…
ניר. ברור שניר. אני לא מאמין ששיקמה רעה. מאיפה היא למדה להיות שוטרת חסרת כל כבוד לחו... אה, ברור.
מי מגיע? גושן? המושחת? הנה הוא. סופסוף. לא דיברו עליו בכלל. כן, קונספירציית המסכות! אני לא מאמין להם! כל הסדרות נגד מסכות. סיום מוזר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.