נעלמים 4- פרק 164

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה לריטה?

את מי תמר תזמין?

האם אמה תתעמת עם דריה?

ומי נגד מי פה?
 

YossihNew

Well-known member
עזבו את ריטה! עזבו אותה! מסכנה שהיא! אל תחטפו אותה!

יופי, עידו. נורא חכם. באמת נורא חכם. עידו, אם ריטה הלכה, אני נשבע לך... אה, בעצם לריטה יש אחלה משיבון. באמת גבוה בעיניי. בעצם באמת למה יש לאנשים משיבונים?! בגלל זה בזירה מעולם לא היה משיבון! למרות שזה היה יכול להיות מעניין. כן, זאת הרשימה. זוכרים? אמרתי.

המשטרה מעלימה אנשים?! אתם מושחתים כמו… לא, בעצם זה שוב עידו מוסרי בוגד ברותם! שוב פעם! זה השיר שלנו שוב! זה הכול בפקודת אחיו הבוגדני, משפיע עליו לרעה! על האדם הזה שפספסתי איתו תמונה! זה המושחת... המושחת מדבר איתו. רגע… אז הקבוצה בכלל לא… אז הם בכלל לא קשורים לזה!

שאולי, עוף מפה. איחרנו אותם. תתקשרו ותתריעו! לשיקמה! למישהו! מה, שיקמה לא עזרה? שיקמה תמיד יכולה לעזור. מה חלק מהם?

נושא שיחה? בנות. כי אתה יודע, בנות... שקט, שאולי. עידו, לא כולם חתיכים כמוך ומושכים בנות בבת אחת. כן, כשראיתי את ההצצה, לא הבנתי למה אלון אמר את זה. עכשיו שמתי לב לכלים לידו.

עידו, די להטריד את המשיבון. אתה אכן מטומטם. חתיך אבל מטומטם. זה מעניין... מה יקרה?

למה כתוב בשלט באופן מפורש "המאפייה בלבוניטין"?! זה לא אמור להיות ככה! בינתיים הכול רגיל.

תמר הציגה את עצמה בפני אבא של ריף והוא בטח הוקסם. היא מקסימה. אוקיי, ריף, עוף מפה. אתה צריך להקשיב לתמר.

לאלון אין טיקטוק. יש לו רשת סמים. לא משנה. בקיצור... בנוגע לבת אל דותן. לא יודע אם זאת כן אסיה, אבל היא משחקת את הדמות ממש נהדר.

ככה קוראים למקום?! אנשים לא יצירתיים. מישהו מדליף? בסוף יעצרו אותה.

בת אל דומה למים ביאליק בהבעות הפנים. רגע, שיחק איתך ארץ עיר אמיתי או מומצא? נפוטולוג! נפוטולוג! אני לא יכול להגיד עד כמה בת אל עושה את זה ממש יפה. ואין לי מושג מי היא! אבל היא עושה את זה מהמם! משפחת המלוכה ה... אתם אנשים מוזרים. אבל נועה גוסקוב גילתה אותה. וזה יפה כי נועה גילתה גם את נטע רוט. כי זאת אסיה.

עוד יום של סדרות אביב פנקס. מלכת הסדרות. אבל הקבוצה לא מרושעת! בסדר, מסכות, ככה זה היום. מאפייה או מאפיה? אני מקווה שהסלט הערבי חתוך דק דק! בקלאווה זה טעים. כן, תמר, נשאל אותה. בטח. זה יעבוד.

הכפית? אני לא מבין, אנחנו במבצע שלהם שנים אחרי הפריצה לכלא עכו? אמה פיטבול? עידו, אתה כבר לא חשדניסט. מוזר. שיקמה לא בוגדת! שיקמה לא יכולה להיות בוגדת! שיקמה נשמה! כן, למשטרה בתל אביב יש את הכלים לעשות את זה.

אני יודע. אני יודע מה אתם חושבים. מאבק מלכות, באיזה צד יוסי. אבל אמה התכחשה לטבלה. נועם נשמה כרגיל ומגנא, אז ברור באיזה צד אני. ולמה תמיד מישהי מהן עם מגבת על הראש? הקבוצה באמת לא אשמה, בקטע הזה הטיעון שפורצים שמים מסכה כדי להאשים אותם נכון. אני הייתי רוצה להיות בחיבוק הזה.

כן, היא נשמה והיא תבדוק!

עסוק עם הקבוצה, מה? תמר, בחייך. תמר, לא מתאים לך. האמת שתמר לא גזענית! בואו, אלרגיות זה משהו מאוד נפוץ היום והיה יכול לקרות גם עם יהודים. ומה הוא אוכל עם מזלג?! חומוס מנגבים עם פיתה, לא משנה מאיזה מוצא אתה! תמר, את… אני אתעלם מזה שאמרת שאת בכלל לא אוהבת חומוס. אני אתעלם מזה באלגנטיות כדי לשמור על היותך מושלמת כמו שאת. מה הקשר לערבים?! זה אוכל נפוץ מאוד! כולם אוכלים את זה! כולם מנגבים את זה! כשהוא אומר שהוא מחכה לגל, הוא מתכוון מילולית? כלומר, יש לו שותף בשם גל? אני סתם מחפש.

על זה שאת לא מתה, היא עלתה. הקבוצה לא קשורה! היא לא קשורה!

והם השאירו אותו לנקות? אחחחחחחחחחלה. אוקיי. אני מסכים עם ריף. אי אפשר שלא לאהוב את תמר. אלא אם היא תגיד שהיא לא אוהבת חומוס ו… מה אתה אומר. סתם לכלוך. תראו איזה קטע. לא היינו בזה כבר?

אני איתה. אני חלק מהשינוי. בלי מסכות?! די עם הבדיחות על המסכות! המהממות האלה. אני לא כועס על אביה.

תמרררררררר, תפתחי לו את התיק. הנה, תמר! הנה! תסבירי את זה! פותחת תיק, גברת. אוקיי. זה בסדר מבחינתי. קצת פחות בגלל תמר אבל בסדר.

ניר מפחיד לפעמים. והוא בלוק של פקיד בנק בסך הכול. אה-הא!​
 

שיר m

Well-known member
תמר חמודה וחכמה.

נמאס לי שדריה ככה כל העונה, עם קול בכייני.

הם מנסים לחנך אבל זה ממש עקום.
 

YossihNew

Well-known member
שיר, אני רק מזכיר לך את דריה של עונה 2.

זוכרת את דריה של עונה 2?! זוכרת?! כי אני זוכר!
 

YossihNew

Well-known member
אני רק אזכיר לך- כל העונה היא הייתה מאוהבת ולא חושדת בכלום ומנסה לשדך את כולם אחד לשני.

וזאת הייתה ביקורת ספציפית שלך.
 

YossihNew

Well-known member
דריה מדורדרת זה ביקורת שאני בדרך כלל שומע.

אבל אני סתם אוהב להגיד "דריה מדורדרת".
 

Roei152

Well-known member
מנהל
היה לי יום ארוך ומעצבן קצת ,.. בגלל זה לא פתחתי את השרשור ואני כבר אומר שיוסי יהיה אחראי על פתיחת השרשורים ברשבוע הבא , אני בחו"ל מחמישי הקרוב ......
אבל כן ראיתי את הפרק ..
פרק מעולה .. , אבל באמת , כבר היה יחס יותר בוגר לשונה , אני מדבר על הארוחה שתמר ניסתה לעשות ..
העלילה מסתבכת מומפותלת
 

שיר m

Well-known member
כן הארוחה היתה מוזרה, אבל ההסבר של תמר היה יפה, "רציתי שתראו שאכפת לי".

תבלה לך!
 
למעלה