חצי עיר עם ההמבורג... לא ישן בכלל. שאולי, די לברבר. אמה, סופסוף חזרת להיות חדה. וואו, גרפי הפציעה. המאחורה היה לאומני. מי יודע מה הם רצו... אלון, נדפקת. אסיה ביקשה שלא... או שלא משנה. שיקמה השוטרת הנחמדה. מעניין מה יקרה במפגש של זוג השוטרים. ישיבת דירה!
שיקמה עובדת ממש. בניגוד לבעלה. אה-הא! ברור שהם משתפים פעולה! הם אקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא, ברצינות! היא הייתה אקסית שלו, והוא רצה להתקבל ללהקה צבאית, אבל בדיוק לבוחן הייתה תסמונת טורט, והוא נאלץ להתחזות לגיי, ולהעמיד פנים שהם לא זוג, ו... היה שם סיפור שלם... גם אניה בוקשטיין נכנסה לשם איפשהו... אני... תראו השיר שלנו. ברור שזה לא היה הוא. רגע, אז הוא הפיל על... בוא'נה, יא אח של בוגד, אתה הפלת על המגנא המושלמת שלי ארון?! חשדתי בך מההתחלה! אני שונא אותך! מה זה?! לא, אני לא מתוסכל כי לא הצטלמתי איתך שיכולתי ורדפתי אחרי אביה! מה?! אתה היחיד מהחקיינים בחסד של מדינת הגמדים שאין לי איתו תמונה וזה מטריף לי את השכל?! סתום את הפה יא... יא בובספוג! יש לי תמונה עם אחיך הבוגד והמוכשר ממך!
תמררררררררררר! היה לו מבטא מוזר. תמר משפיטה אותו יפה. אבל תמר, הוא לא מהקבוצה אבל אולי הוא מההצתות? לכי תדעי בימים אלו. אמיר משחק קצת מוגזם. אבל אתה כן. מצד שני גם ראו אותו מרסס. אלא אם זה היה עם היד הלא נכונה, כי עלה לי בראש משהו... תמר מבינה יותר טוב מכולם שקורים דברים. פיקחית ומתוקה. למה המבטא כזה כבד?! בלי שקרים, אמרה בחורה שדי שיקרה רוב החיים שלה.
אבל למה לאלון אין פציעה בראש פתאום?! אוי, אלון, עכשיו אתה תצטרך... אני לא מבין מה תורמת העלילה הזאת. אלא אם יש איזה טוויסט הזוי אז אני לא מבין מה הקטע בה. זה פשוט הזוי. ומתי נראה אותה?
אבל למה לפרוץ לסתם מקומות וחנויות קטנות? תפרצו למקומות הגדולים... 06 נחמדה. למאפייה או למאפיה?
היא עסוקה קצת. אלון, בחייך. אתה ממש מטומטם העונה. אתה מצטער אבל זה היה ריף. ככה מתנצלים? רגע, אז אלון מושך משהו אליו? טרומפלדור, שוב! לא, שוב צ'יפס כפול ומיונז בצד מגדרה?! די! אני מתעב את הזוג הזה! איתן זה לא עניין, אז הוא נעלם, ביג דיל, שיתמודד. הארון על נועם זה עצוב מאוד! צריך להקים ועדות חקירה! והנה זה בא.
האמת שדריה משקרת. למדה מהמגנא שלי! אבל אמה מנסה להיות רגישה. כמעט ראיתי בה את אמה הישנה. נכון, היא באמת לא נכנסה עם מסכה הביתה. לא נכון, גם שיר לא אוהבת אותה! זה אמנם מאוד מוזר, אבל שיר לא אוהבת אותה! למרות שפתאום קלטתי שפעם ראשונה שאני מגיב על אביה עם תמונה של אביה בפרופיל. מאיפה היא יודעת, דריה, חקירות! עשו כאן חקירות! האמת שנועם גם חטפה אותך. שזה אולי משהו חמוד קצת.
דריה, את משקרת. ואם כבר חיילים, תמר לא יכולה לתת לה פקודה כמפקדת? אביב הצחיקה עם שבירת הדממה. רגע, מה עם הסרטון? תמר לא חשבה? אני... חוג קפוארה? לא? אנחנו לא שם? שוב את מאחרת! שוב לא מקשיבה לטבלה! ולולי אכן יכולה לרצוח!
כמו קירקי בשעתו!
אה... כן, לולי... בסדר... מה שזה לא אומר... אוי. היא דורשת את התכניות של הרחוב. זה עלול לעשות בעיות. מה לולי מתכננת... הלא נכה הזאת.
אבל למה במקום ריטה? היא יכולה להיות ויראלית. ריטה חייבת את זה. אתה הראית לה את ה... עידו יכעס. בסדר, בובספוג, אז תתקן את זה אתה! שימי האינסטלטור? מה אתה רוצה, ניר...
מוזר שאלון ככה סבבה ליד תמר. אוקיי, לא הכי סבבה.
ולא יכלו לשים שלט קטן- עירייה? אתה שולח לה טוסט לב כמו לדריה? איקס עיגול. מעניין איך זה יסתיים. וזה שהם דורשים את אותו הדבר לא מחשיד? תודה, שאולי. אבל בכללי לולי מוזרה. רגע... אין תכניות של... לא, אני לא מוצא קשר בין אילנית לעידו מוסרי.
ברור שיש מים, מה זה, הכיפה של סנדי? הוא לא ישרוד בלי מים, למרות שהוא אומר שהוא לא צריך. אוי, הוא חוזר. יפה. אוקיי. אז מזה התחמקנו. אז הוא באמת לא צריך מים! לולי לא באמת נכה, מה מדרחוב עכשיו...
וונדר גירל זה כינוי מוזר. לא, היא מכירה מישהי בשם קירקי שמכירה מישהי בשם אל(ו)מה, הן טבעוניות ביחד. גם אני לא אהבתי את איתן! היא כן שרלוק הולמס! ככה אני חשבתי. תכל'ס יש היגיון במה שנועם אמרה.
לא נעים...