נעלמים 4 -פרק 156

Roei152

Well-known member
מנהל
האם דריה תחשף לאלון כאחת מהקבוצה?
איך עידו יפרסם את הטוסטר אצל ריטה ? והאם הוא יעזור לאברהם על הדרך עם בתו?
מה אמה תגלה בעבודה החדשה שלה כיחצ"נית אצל לולי?

YossihNew

Well-known member
אלון, עזוב! עזוב! עזוב אומרים לך! יופי, נועם. אני הייתי מרביץ לו עוד קצת בשביל תמר. עכשיו יש לך רעיון לסיפור, אלון? טמבל.

אני מרגיש את זה. אני ממש מרגיש את זה. כן, את גאה. וונדר גירל זה שם חיבה מוזר. עזבו את אלון.

אגב, איפה בת אל דותן? מתי היא תגיע ומי היא? כן, אברהם נוטש בתים וילדים. זה מסביר לחלוטין את העניין עם בנו. בטח, הוא ממש בן אדם טוב! ממש! הדבר הראשון שעולה לך בראש כשרואים אותו, ובעיקר כששומעים אותו, זה "הוא בן אדם טוב ונחמד". ממש. זה לא ששנים הוא משחק דמויות שליליות. קולט על אנשים. בטח. מה עם רוני?! באשמורת כל הבורות זה סימן שגז עומד להתפוצץ והמועצה הזניחה את זה ובאמת סוף העולם. עידו, אתה לא קולט כלום. כן, היא על כיסא גלגלים, אבל האם לא ראית מישהו קם מכיסא גלגלים ומסתבר שהוא לא באמת נכה? כי אני מכיר מישהו כזה! והוא קשור אליה! אז גם כפולה וגם כדברא פה! וגם הבאר! כן, ממש ידידים. תחזור ותישן פה. חתיך.

איזה מוזר זה לראות את תל אביב ולא את אשמורת. יופי, תמר. יפה. ואת מתכוונת לעצים ולשבבים. בסדר, אשמורת היא לא דוגמה לחוק. אבל היה צריך לקרוא להם בשם יותר יפה מסתם "הקבוצה". אלון, אסור להוריד מסכות. עידו גומר מישהו זה ברור. אלון לא. לדריה היו כמה מטרות חשובות שהצדיקו אלימות. שירה נעלמה. עכשיו היא תהיה חטופה והיא תלמד מה זה! פיצוי על כל העונות! הנה אתה, נכון. דביל. לולי שמר? אמה... מה יש לכולם עם הלו"ז היום?! אין טבלאות?! אין אקסלים?! עלייך לכעוס? מה פתאום, מתוקה.

איחרת. גב זקוף. ולשבת בגב זקוף, אמה! אמה, לולי רק רצתה שתדעי שהיא סומכת עלייך, אמה! אבל רק צריך לוודא אם אלף החתימות שלה נשלחו...

זה נכון, היא קטנה קטנה אבל נושכת. איכס! לא יפה להגיד כוסית בטלוויזיה! בוא'נה, הוא גועל נפש. מי כתב את זה? תמר, בבקשה...

מעניין מה לולי חושבת על העגבניות שמפחידות אנשים ברחובות. ומשום מה מאוד הגיוני לי שאל(ו)מה תהיה בכל המקומות האלה. קופלר! קופלר זה השם שלה! אגב, מי שמסתכל על הדף רואה שהשמות חוזרים על עצמם. עיניים כחולות מהממות, שאולי! עיניים כחולות מהממות! אמה, גב זקוף. לא למשא ומתן עם ישראל, לא ל... לא משנה. אמה, רק רציתי שתדעי שלולי סומכת עלייך, אמה. והיא לא באמת נכה. ככה זה אצלם. כשאמה לא מצליחה לזרוק משהו לפח היא תגלה משהו. מה, אני לא מכיר את הסדרה? מכיר! יאניב? מה אתה עושה פה? אני באמת חושב שחבל שאותו לא ראו. תארו לכם שהיו מביאים אותו. מי מדבב אותו? עידו מוסרי? בתכל'ס צריך לתת ליאניב החנון המון קרדיט. הוא עזר להם מאוד. אמה, דווקא איתה להתעסק?

מתאים לרעות כתבת. היא חמודה מאוד. למרות שהם לא יהיו זוג חמוד, אפילו לא בזווית מסוימת לעתים ממש רחוקות. אגב, אני כמעט בטוח שזאת לא ריטה אלא מורג, השוטרת שבאה לעקוב אחרי אלון, סוחר הסמים הנודע. ולכן היא תהיה גם במשימה חשאית בספיידרז. אגב, צפו לעלילות יוסי בתיאטרון ביום רביעי, כי אולי, רק אולי, יש אופציה שהיא תככב שם. או היא או רוני דלומי. מישהי מהן. אני לא מבין, או טוסטים או וופרל'ה? זה מה שמעניין אותה? הו, הגדרה נפלאה לאשמורת, ריטה. הגדרה נכונה מאוד. נכון, הוא סופר חמוד ואת סופר... משהו. למה הגרפיטי עם דואה ליפה שם? ריטה חמודה מאוד. אני לא אומר.

אבל אמה צמחונית! אני מאוד חושש ממנה. מצד שני אמה עובדת כאן במטה של ראשות העיר ובזיגי בכלל תקרה עלילת ראשות ממשלה בין ההורים שלה להורים של בר ברימר. גב זקוף, אמה.

יופי, תמר. למרות שציפיתי שתרביצי לו. מה זה? עלילת תחנה? אה... זה השילוב פלאשבק-תחנה-זיגי. זה תמר-ניר עם אל(ו)מה ונועם-ריטה ואמה... מה שלא יהיה השם שלה. למרות שגם יוני מלס יכול לתת לבד אותו אפקט. ויותר טוב- שירה יכולה לתת לבד אותו אפקט ואף להעלות את רמת השיער הכללית פה. אבל אתה עצמך לא יכול להיות מאבטח כי יש לך מבטא. אבא שלך? ממתי יש לך מכולת? לא. ממש לא. בוא'נה, ריף קצת טיפש... ואפילו אין לי אנטי אליו. למרות שאני משום מה לא חושב שתמר תגמור איתו.

כן, לולי לא באמת נכה! זה נגלה אחר כך. מזל שיש לנו את יאניב. הקרטון שלה?! הקרטון?! באמת אמה?! עוד פעם, כל המקומות הם מקומות ממש מתאימים לאל(ו)מה. מה, יש קשר ביניהם? רגע... אז היא הייתה החברה ש... באמת?! תל אביב מוזרה?! אני שונא את זה שהחבר'ה מאשמורת מתנשאים.

תמר היא המוזה. תמר! והיא גם ממש יודעת לכתוב, דרך אגב. אגב, סתם שאלה- אביב השתתפה בכתיבה של העונה? 149 פרקים, תמר! ורק שישה מתוכם לקטים! רשמית... הנה, ראיתם?! אלון מקנא. בטח שהוא מפרגן. או שתמר רוצה לגרום לו לקנא?

חדי עין ישימו לב שיש לנועם טבעת כדברית. הן זוג ממש חמוד. דריה צודקת מאוד. זה כמו אלינור, תכל'ס.

מי אלו כל המוכרים האלה בסדרה פתאום? נו? מצאתם? יפה. אז אתם אקסים. ועם כל הכבוד לברק יובל יותר יפה!

המצור זה חשוב. כן, תמר. התנהגת כמו אידוט. זה נכון. והיית גם אפס. אלון, אתה דפוק. מה יש? מי קודח? אולי זה סתם אלון שחופר...​

שיר m

Well-known member
לא זורם לי העונה הזאת.

מה עובר על דריה? רגע היא כן ורגע היא לא. שתחליט.

הליאב הזה שליח? הוא עוד ישוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
איך הם מעזים לשלב מילים כמו כוסית בסדרת ילדים????
לפחות נגמרה העלילה המטרידה והמעצבנת הזאת...
רעות אלוש חמודה ממש בתור כתבת.... ו
וואאו איתן ואל(ו)מה יו זוג? איך לא חשבנו על אופציה כזאת? , למרות שזה היה צפוי מאוד..

לא זורם לי העונה הזאת.
[ /QUOTE]
העונה הזאת שונה מעונות אשמורת, זה כמו השמיניה הדור הבא או ראש גדול ראש חדש . לוקח את הסדרה לכיוון אחר .. ואני מתיחס אאליה כאל תוספת נחמדה לנעלמים , בנפרד , סדרה אחרת שקוראים לה ננעלמים תל אביב ..

Johyboy26

Active member
עד עכשיו העונה בסדר לא כמו העונות הקודמות אבל בסדר , חסרה לי כרמלה שתצחיק קצת

YossihNew

Well-known member
אגב- בן דרורי ששיחק את ליאב טען שזהו זה וזה הסוף של הדמות שלו.

אני לא אהבתי את העלילה הזאת.

שיר m

Well-known member
באמת ככה זה נגמר? אמנם יותר טוב מאתמול אבל עדיין... לא מספיק טוב.

למעלה