אנחנו מתחילים לא בדיוק מהסוף? לא יפה. בוא'נה, ברק שמיר מאוד מיותר. אמה מתלהבת מהחקירה שלו אבל הוא מאוד מיותר. אמרתי לכם שזה הוא... אני לא מכיר את זה?
ברח ממך, אלון. אתה בכל זאת סוחר סמים מסוכן. יופי, עידו. זה לא נראה לי יעבוד. אולי אריק מכין טוסטים עם הרגליים. לא מפחיד המסכות. אפשר להשתמש בזה במימ. אם הייתה קבוצת מימז של סדרות נוער. אבל אין. רק לכאן יש.
רגע! מה משטרה? אתה רוצה להגיד לי שהמשטרה פה ממש עובדת? הם לא כולם עם המושחתים? הבחור הזה חבר טוב של ספיר. הדוכן חמוד. ברור. גם היא חמודה. אני מבין היטב. היי! מה אמרתי לכולם על להגיד שאביב יפה?! זה אמנם ברור אבל לא תורם כלום לעלילה, לא חייבים להגיד תמיד את המובן מאליו! שייק תות-תמר. אמרתי לכם. כמו שייק תמר-פרי הדר מיומני. רגע! שייק תות-תמר או שייק תות, תמר?
שוב שאולי והפסטות שלו. כן, נועם המגנא. אלון, אמרנו לך. קירקי ואתה זה לא הלך. נכון? לא הלך! אז למה לנסות עכשיו את המגנא?! נועם לא חושבת שזה מפגש בין חברים. היא חכמה מאוד. היא יודעת. אה, פיסטוק. עכשיו אני הבנתי את הקטע... למה הוא שר?
הנה, טירון, תלמד. דין, כמובן. רגע... אז הוא... הבן של... ריטה גבעון. מעניין. יש בעלים של חברת חשמל? אבל רגע, הקבוצה בעד או נגד הגושנים? מי נגד מי פה? כאן המשטרה לא שמה עלינו. באשמורת היא סתם מושחתת.
שאולי נשאר איטלקי. לי פנה, שאולי. היי, אח של בוגד. אני לא מאמין שפספסתי הזדמנות להתבדח על המפגש שלו עם רותם זיסמן-כהן. אבל אני אתבדח בפעם הבאה, אל תדאגו. אח של בוגד, אמרנו לך, הם צריכים להסתובב עם מסכות! ובכלל למה כל הסדרות לאחרונה מדברות על מסכות?! כולן! זיגי, בכפולה היה השיר של מיכאל, יובל דיין שרה בפתיח של בת השוטר נגד מסכות, די כבר עם המסכות! אני לא חושב שאתה הבנת שסיורי הביטחון של העירייה זה בעד המסכות. סבתא מוסרי? ולמה עידו לא נפגש עם ניר?
המקורי. איזו חמודה אביה. הייתה תקופה יפה כשאתן הייתן שתי סדרות מתחרות. הוא באמת חמוד, עידו. היחיד שזיהה שיש לי אוסף תמונות עם מפורסמים.
ואפשר ככה סתם ללכת לגושן הביתה? כן, זה מושבניקי. אני לא מבין מה האיתן תורם לסדרה הזאת. לגאיה יש אוסף קקטוסים בכלל! לא אוסף של... מה זה היה? אה, קינדר.
אלון, אתה עושה לה פרק לקט כדי להזכיר את ליטמן? פיסטוק. אה. תראו, אני ראיתי את זה אתמול ולא הבנתי למה אלון מזכיר כל כך הרבה פיסטוקים כי הם לא העלו הצצה עם הקטע שהם סיכמו על סיסמה. אז זה סתם נראה לי מוזר. כן, נכון, עשו עליהם חדשות. פעם בשנה הם מתארחים בחדשות קבוע. טבעונית? זה מתפשט כמו מגפה החרא הזה של גילי ויובל. ברור שחטפו אותה, נועם. את לא מבינה, דריה היא המוצלחת מאשמורת. היא קמה בבוקר, חוטפים אותה והיא משוחררת בערב. רק נחת. לא כמו שירה, שצריכה לעבור לתל אביב כדי להיחטף, ובאשמורת רק מעלפים אותה ולא יורקים עליה בכלל. היי, אבל לי יש תמונה שלך שתליתי לעצמי בחדר. עם שנינו. ויש ביניהן מבט מאוד חמוד כשדריה מתחילה להבין מה שחלקנו הבינו מזמן! עניין הבית זה מאוד מוזר. מעניין מה היא רוצה. היא תקרא לה וונדר גירל כל הזמן. כינוי מגניב, אבל לא יודע.
לא היא לא מתאימה לך בול! ואני חושב שדריה ונועם יהפכו לזוג האהוב עליי ביותר כזוג של מלכות. רגע אחד! למה את תמר לא לקחת איתך ל... למה הם מכניסים כל הזמן אזכורים ל... זה לא בריא לנו. פשוט לא בריא לנו! מתי מגיע באמת אמיר ח'ורי ומה הקשר של בן דרורי הזה ל...
גם החרא של ליטמן מתפשט בכל העולם, מסתבר. כולם שוברים רגליים. בגלל זה עידו יתחיל לחקור עם אמה. הוא חייב את זה. אבל אתה וריטה? יופי, עידו. אתה לא מטומטם. תכל'ס אמה השתנתה ועידו לא! עידו נשאר אותו המותק!
היי שאול גלבוע. אה... אבינועם גושן. כמובן. אדם שתמיד כשהוא בסביבה מסתבר שיש שחיתות. רגע. דין רוצה משהו, הקבוצה רוצה משהו, ברור שכאן זאת יריבות. אף פעם לא חיבבתי את עירד רובינשטיין. איזו חופשה ביוון?! אין יוון! ויש בטח משהו בהקלטה. אה-הא!
אותך, תמר. אותך נסדר לאלון. בסדר, אז היא אומרת שהיא רוצה. ראינו. דריה, תמר עלתה עלייך. מאוד חמודה! מלכתית כמוך! חמודה, דריה.
06?! 06?! ככה אתם קוראים לה?! תתביישו לכם, היא צריכה להיות לפחות 01 כשמתחתיה 03 כי אין שני לה. הוא יצטרך? למה הוא? את מתכוונת לדריה. היא מהגבוהים.
מה קרה לה?! אל(ו)מה? אל(ו)מה? את פה?! את כן. לא הבנתי אבל...