ומה עם תמר? תמשיך להיות מתוקה?
למה יש שם חול בכלל? טוב, גדעון נראה רגיל... איך אתם מניידים אותו עם המיכל?

עין שושנים זה הנבו של אשמורת. אני לא מבין, יש רק בחורה אחת שיכולה להפוך לאחראית משמרת ולעשות מסיבות מגניבות. וזאת אלינור וקסלר. ממתי הטבחית הפכה למנהלת משמרת ויחצ"נית? אבל לרקוד את ריקוד הרובוט!

רק לך מותר חנונית? אין, למה כל החנונים מנסים לפרק להם את הזוגיות המאושרת? לעידו נמאס מחנונים. היי, דריה. קצת היגיון. משהו לא בסדר. ולא מדברים רק על הכוויות בצוואר. וגם דודה הייתה פסיכולוגית כבר שנים! אבא של שאולי?! אז סוחטים אותו.

שתיכן צודקות! זה ביאליק ויותר גדול ממנו! או שיש להם את התצ"א... המשטרה לא עובדת! אמה... מה קרה? את מקנאה בה שלה יש חנון?! אמה, גם לך יש חברה אובססיבית. מה שלום דריה, באמת?

כן, זאת. זה מאוד אישי. חבר'ה, זה אשמורת. חומרים מסוכנים זה באוויר. את מרגישה כי את סוג של פושעת ואת מזהה את העניין. איך יעדכנו את סיקי?! היא לא קיימת, בניגוד לרומן שהיה לך עם גדעון!

ללי-אור יש חוש הומור מעוות. שאולי לא מתפקד. לסיקי גם יש סיכומים נהדרים בהיסטוריה. מסכן שאולי. לא לדאוג. בוא יבוא יום והם יחזרו.

דריה, שאלת את שחי על רעל בספרים? אני לא חושב ששום רוח יכולה לקלל את דריה... היא קשוחה מדי. שירה, בזה את צודקת. אל תיגעי בזה וישר לתת לאלון.

אויייייייייי!!!!!!!!!!! ממתי אתן חברות? טוב, לא משנה. מה שחשוב, תמר, זה שהוא אומר לך שהוא אוהב אותך. זהו זה.

רעיון נהדר, עידו! רעיון פשוט נהדר! מה אני אגיד לך! ולא נראה לך שהיא יכולה לשמוע, שאולי? אה, אז זה באמת רעיון טוב, אמה... סליחה שפקפקתי. תשאלו את שירה איך הם יודעים. איזה מזל שלשאולי יש סדק בטלפון...

זה בטוח מישהו מעין שושנים, הקנאים האלה... עצרו רגע. שמעתם? פציעתם של שניים נוספים. גדעון נפצע, אנחנו יודעים. מי עוד נפצע? מה גדעון הכט? לא קראו לו גדעון תלמי? (כרמלה, יש לך איזה הסבר?) רוגל לא אחראי לזה! הוא שוטר סמוי! יונתן, אני מתפלא עליך. היא תתגנב לשם. קודן חשמלי, פחחח... תתעדכן קצת.

איפה עידו? שוב בטוסטר? הנה אתה! אז למה רוני טובה?

קרב פושעים... או שלא. טוב, מלאכי, אתה לא יכול שלא להגיד שזה הגיע לך... אלון זוכר, חבר.

שאולי, די עם כל המידע הזה שלך! רעים לא מאחרים. הוא חייב ללכת, חייב ללכת. אמה עברה מהר מאוד מייאוש לאמרתי לכם.

יונתן, רק לדריה יש ניסיון עם שומרים!!!!!!!!

את לא יכולה לקחת לאמה את התפקיד!!!!!!! למה רוני צריכה שהמוזיקה תהיה חזקה? מה הוגו היה אומר על הרעש?

אוי ואבוי. התגלה...

אם החברה היא הג'ינג'ית העקומה, אני אקח את הסיכון. שלום לך, מלאכי. אה... אני אלך לי קמעה. היי שלום, דריה, פרי אתרוג שכמוך. אשים פעמיי הביתה.