נעלמים 3- שבוע 4

פרק 117

אז האם רוני תמשיך להפיל את עידו בקסמיה?
&nbsp
איך אמה ופיזנטי ימשיכו להתקדם?
&nbsp
מה שירה תגלה בספר הנכסים הרעיל?
&nbsp
ומה גדעון יעשה לדריה ויונתן?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק בו העלילה מתקדמת
אנחנו מגלים הרבה פרטים , והעלילה רצהה ..
פיזונטי חטוף!!!!!
תמר ואמה שוב רבות ריב גיסות
ושאולי נתפס..

ומה עם תמר? תמשיך להיות מתוקה?

למה יש שם חול בכלל? טוב, גדעון נראה רגיל... איך אתם מניידים אותו עם המיכל?
&nbsp
עין שושנים זה הנבו של אשמורת. אני לא מבין, יש רק בחורה אחת שיכולה להפוך לאחראית משמרת ולעשות מסיבות מגניבות. וזאת אלינור וקסלר. ממתי הטבחית הפכה למנהלת משמרת ויחצ"נית? אבל לרקוד את ריקוד הרובוט!
&nbsp
רק לך מותר חנונית? אין, למה כל החנונים מנסים לפרק להם את הזוגיות המאושרת? לעידו נמאס מחנונים. היי, דריה. קצת היגיון. משהו לא בסדר. ולא מדברים רק על הכוויות בצוואר. וגם דודה הייתה פסיכולוגית כבר שנים! אבא של שאולי?! אז סוחטים אותו.
&nbsp
שתיכן צודקות! זה ביאליק ויותר גדול ממנו! או שיש להם את התצ"א... המשטרה לא עובדת! אמה... מה קרה? את מקנאה בה שלה יש חנון?! אמה, גם לך יש חברה אובססיבית. מה שלום דריה, באמת?
&nbsp
כן, זאת. זה מאוד אישי. חבר'ה, זה אשמורת. חומרים מסוכנים זה באוויר. את מרגישה כי את סוג של פושעת ואת מזהה את העניין. איך יעדכנו את סיקי?! היא לא קיימת, בניגוד לרומן שהיה לך עם גדעון!
&nbsp
ללי-אור יש חוש הומור מעוות. שאולי לא מתפקד. לסיקי גם יש סיכומים נהדרים בהיסטוריה. מסכן שאולי. לא לדאוג. בוא יבוא יום והם יחזרו.
&nbsp
דריה, שאלת את שחי על רעל בספרים? אני לא חושב ששום רוח יכולה לקלל את דריה... היא קשוחה מדי. שירה, בזה את צודקת. אל תיגעי בזה וישר לתת לאלון.
&nbsp
אויייייייייי!!!!!!!!!!! ממתי אתן חברות? טוב, לא משנה. מה שחשוב, תמר, זה שהוא אומר לך שהוא אוהב אותך. זהו זה.
&nbsp
רעיון נהדר, עידו! רעיון פשוט נהדר! מה אני אגיד לך! ולא נראה לך שהיא יכולה לשמוע, שאולי? אה, אז זה באמת רעיון טוב, אמה... סליחה שפקפקתי. תשאלו את שירה איך הם יודעים. איזה מזל שלשאולי יש סדק בטלפון...
&nbsp
זה בטוח מישהו מעין שושנים, הקנאים האלה... עצרו רגע. שמעתם? פציעתם של שניים נוספים. גדעון נפצע, אנחנו יודעים. מי עוד נפצע? מה גדעון הכט? לא קראו לו גדעון תלמי? (כרמלה, יש לך איזה הסבר?) רוגל לא אחראי לזה! הוא שוטר סמוי! יונתן, אני מתפלא עליך. היא תתגנב לשם. קודן חשמלי, פחחח... תתעדכן קצת.
&nbsp
איפה עידו? שוב בטוסטר? הנה אתה! אז למה רוני טובה?
&nbsp
קרב פושעים... או שלא. טוב, מלאכי, אתה לא יכול שלא להגיד שזה הגיע לך... אלון זוכר, חבר.
&nbsp
שאולי, די עם כל המידע הזה שלך! רעים לא מאחרים. הוא חייב ללכת, חייב ללכת. אמה עברה מהר מאוד מייאוש לאמרתי לכם.
&nbsp
יונתן, רק לדריה יש ניסיון עם שומרים!!!!!!!!
&nbsp
את לא יכולה לקחת לאמה את התפקיד!!!!!!! למה רוני צריכה שהמוזיקה תהיה חזקה? מה הוגו היה אומר על הרעש?
&nbsp
אוי ואבוי. התגלה...
&nbsp
אם החברה היא הג'ינג'ית העקומה, אני אקח את הסיכון. שלום לך, מלאכי. אה... אני אלך לי קמעה. היי שלום, דריה, פרי אתרוג שכמוך. אשים פעמיי הביתה.

שיר m

Well-known member
אההההההההההההה

את באמת מטומטמת אמה.
פיזנטי לא אמור להיות יותר חכם?
&nbsp
מסכנה דניאלה.
מסכן שאולי.
&nbsp
מתקדמים. פרק טוב.

מלאכי, בחייאת מלאכי, תחטוף את... אה, רגע...

אז אמה לא קלטה אותו. שונא כשזה קורה. אלא אם היא חושדת. ובדרך כלל היא חושדת.
&nbsp
למה הם פונים לגדעון?! אולי דריה מתחילה להזות כמו אתרוג. בסדר, דריה רגילה למשטרה... דריה תפרוץ גם עם קוד חדש.
&nbsp
אלישר בטח רוצה לטפל בזה בעצמו. הכסף... ודריה, לא למדת לא לסמוך על המשטרה?! לא למדת?! כן, הוא מכיר אותו. לנגה נתנו סליים! זה קשור!
&nbsp
אבל מה באמת עם מלאכי? דריה מציעה לו דייט. זה דייט בשבילה. זה כמו ירדן כשהיא מציעה לפרוץ למחשבים. אגב, זה רק אני או שזה איחוד שוברי גלים שלא קרה? אפילו הם מובכים מלהיראות שוב ביחד! הם מובכים שניזכר בסדרה הזאת! ויש לכם רומן מוזר.
&nbsp
למה לי-אור לבושה ככה? למה עשר? התאונה לפני שתיים עשרה... אז המקור זה לא בני. המקור זה רמי!
&nbsp
כן, היא דואגת לפיזנטי. אלון נראה כמו בעונה הראשונה. אני מציע לכם להגיד לשירה לסתום. זה היבריס.
&nbsp
תביא לה פרח ותשיר לה סרנדה. נו, דניאלה, תסלחי לו. הוא כמו גור. כמו גור, הוא גם רצה הפסקה ויצא טמבל. מישהו מקצועי?! מוזרים... טוב, לפחות בחרת מילים נכונות.
&nbsp
איזה מזל שאתה כבר לא בתל אביב, אלון. הגעת לאשמורת. עיר שהיא סמל ודוגמה ומופת למנהל תקין. כל המגזר הציבורי שם מתקתק. מעניין אם שירה היא הבעלים של הקרקע של המפעל. אבל למה? למה דווקא היא? מי הוריש לה? מי ניהל את הכול?
&nbsp
אתה יודע, היא יכולה לעקוב אחריך גם אחרת. איזה דור רע. אגב, ראיתם שמאחורי שאולי היה כתוב שמגדל המים של אשמורת זכה בתחרות מגדל המים היפה ביותר לשנת 2007? זאת בטח הייתה הצבעת רחמים על התאונה, כי מה יפה במגדל מים מורעל?! סיקי לא זרקה ואת יודעת את זה! היא לא קיימת!
&nbsp
לי זה קצת מפריע. אמה, לא תצליחי שוב לפגוע בחנונים. ואם את עם חנון, גם עידו עם חנונית! אמרתי לכם. קורנת? כאילו שם המשפחה שלה קורן? וואו, הוא מנסה לגרום לה לקנא... ל-ק-נא! למה לעידו זה כזה קל ולהוגו זה נורא קשה?! זה לא יפה. זה מאוד לא יפה. ובסוף היא תעשה גאליס! היא תתחרט ויסלחו לה! זה כואב לה, זה מזכיר לה את תקרית מעבדנצינגר.
&nbsp
מה אתה, אלון?! לא, לא חולצת משבצות! הפרצוף האמיתי של גדעון הוא עם כוויות. רגע, אבל חיבוק של "איזה כיף שאת לא כועסת עליי יותר"? תשמור אותו לעצמך וים אהבת חינם.
&nbsp
בת של שפית לא תתפטר! היא עובדת עליך! היא אוהבת שיגועים. גם את גאליס היא לא עזבה. היא שחקנית טובה, אבל בוא, היא למדה עם קובי מרימי... לא, בת של שפית, לא... את מנסה לחסל את התחרות לאבא?! גם טוסטר אין בעמק, ומה הם יאכלו אם לא יהיה טוסט?! ומה רוני צריכה רעשים?! היא מנסה להסתיר משהו!
&nbsp
אולי הוא הולך ליוגה? אה, שני מעקבים בבת אחת.
&nbsp
אפילו שלושה!
&nbsp
אה, הוא השני... הגיוני.
&nbsp
שוב היא והחנונים.
&nbsp
מדוע אתם באים לבית שאינו לכם? גם אני מקווה, דריה. מאוד מקווה...
&nbsp
תגיד, אתה בטוח? וואו, איך היא עוקבת אחריהם?!
&nbsp
שוב הטריקים האלה...

שיר m

Well-known member
ישר למלכודת

שאולי, תקשיב ותודיע לכולם, משאירים את הנייד בבית. תעבירו מסרים דרך עשן אם צריך.
&nbsp
שאולי ודניאלה

&nbsp
אני עדיין לא סגורה על יונתן. פעם גם לדריה היתה חולצת משבצות...
&nbsp
אמה, לא נעים אבל את עדיין מטומטמת
&nbsp
אלישר ניסה להשיג משהו מדריה... אלישר, איש חביב שכמוך, מתי תלמד לעבוד איתם ביחד?

למעלה