מדוע לא צפיתי במועד הנקוב בלוח השידורים? דממה, ביאליק
אז הם אשכרה נאלצו לארגן מועדון לעניין הזה? גידי. הוא מכיר גידי. עידו, אתה לא יודע מה זה סקור. ידעתי, צריך היה את אלון. אלון היה מכסח אותם. יש ספר חוקים למועדון? כמה מועדונים קיימים?! עידו, אתה דביל. דביל מאוד. אבל אתה חמוד. ותיזהר מחנונים. הם לא אהבו את זה ששיחקת חנון בשנות ה-80.

ביאליק, מדוע אתה מניף את תמר החמודה? הלא היא כזאת נפלאה ומתוקה כצפיחית בדבש.

דריה פשוט מתלהבת מזה שהיא מצאה סופסוף כסף גנוב. זה לא ממש קורה הרבה.

ביאליק, מדוע שמת פעמיך ללכת?

את רואה, אמה? שלחת את עידו והוא גרוע בזה. ובינתיים אלון חטף בראש. לא היה עדיף שאלון היה חוטף רק במשחק? אלו חנונים. מה הם כבר יכולים לעשות לו? אגב, נראה לי שבאמת לעדי יש משקפיים במציאות. כנראה עדיין כועסים על מה שאמה עשתה למועדון החנונים.

זה לא סקיי, יונתן! איזה חפרן. כן, חשוב באשמורת שיראו סרטי מתח. שקצת יפיגו את השעמום. עיירה משעממת, אשמורת. דריה מתחברת כי גם היא צילמה במקום אסור וגילתה משהו. ואלון מתחבר לקטע של האפצ'י באמצע צילום. מתי נראה את הבית? לסיכום: אתה חייזר.

נו, באמת. מועדון לחנונים? מי מאמין לזה... לא עכשיו עם ענייני המסעדה, רוני! די כבר! ואיכס, עידו, היא הבת של הגרסה המבוגרת של אחיך! עלק, לא מתמצאת במסעדות... לא פה. יופי. לי-אור זוממת...

צינור ראשי של מה? פדרר? יש להם שמות מוזרים...

ודריה שבוע אחרי זה הייתה בהפלגה לארגנטינה. מה אתה משוויץ? למה שמונה שנים? זה טווח זמן מוזר.

בסדר, הוא דיבר אליה... יפה. תמר יותר חכמה. והיא דואגת לזה שאלון יישאר בחתיכה אחת. תמר צודקת! היא נחמדה וחמודה וצריך לשחרר! לשחרר, אמה! את שרת לאלון LET IT GO, אז תעשי גם את! תמר, אפשר אותך כחברה?

נגה, את מוזרה. את ילדה מוזרה. גם עם העיניים. אתם מבינים שעוד כמה שנים נגה תקים חבורה משלה ותחקור תעלומות? אני חושש.

אני רוצה תמר... אה, לא כאלה. בכיף, שאולי. היא תבוא איתך למקום בו נפל עליה עמוד ופצע אותה. אבל אל תתכתב עם בחורות. זה ממש נורא. פעם נורא אהבת את תמר... עוד פעם זאת?! את אוג ואביגיל היא הרסה, את ניסן ועופרי היא הרסה, מה יש לה?!

אם כבר דיברנו על כדברא... ארמית, שירוש. ארמית. אמרתי לכם ששירה יורשת של משהו. אבל למה? למפעל?

למה אבא שלו? למה? הוא חלק מהקטע. ממתי סומכים על הורים. דניאלה... סיקי לא תעזור לך. היא לא קיימת. היא גרה בכנען. או באילת. או שזה היה בנבו?

דריה מעריצת מטאליקה? תסתכל לה בעיניים ותגיד לה ש... אה, לא הקטע הזה. סליחה, דריה. חופשיה.

לא אמרנו שאסור לאמה להיכנס לחדר של מירה? שימו את זה על התצ"א.

העובדים באשמורת מאוד מושחתים.

היי, לי-אור. לא הבנתי ממש את הדמות שלה.