נעלמים 3- שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 3- שבוע 3 התעלומה ממשיכה להסתבך ...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 112
מה לי-אור משיגה מהצילומים הסמויים?
מה הפרט שנגלה על האבוקדו של תמר?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
רק היום שמתי לב החול מרועל מסחלב הרפאים מהעונה הקודמת
הרעים רוצים למכור אותו בכומיות מסחרית .. אבל למה? מה זה נותן?
עידו מיסטר בלאסטר

&nbsp

שיר m

Well-known member
אממ
לחלק את הסוד זה בהחלט רעיון מוצלח.
&nbsp
אלון ותמר ממש גרועים בלהתחבא.
&nbsp
מסכנה שירה, ממש מפחיד הסיפור שלה.
&nbsp
מה תעשה דריה...?
&nbsp
מאסטר בלאסטר יפגוש את אריק?

חוזר מרומניה לחבר'ה
כמה אנשים הזויים גרים באשמורת בבתים מוזרים?! העירייה לא טיפלה בזה?! זה מה שקורה כשראש המועצה עסוק בשמירה על מגדלי מים כל היום...
&nbsp
כן, הוא שיחק המון שעות רצוף. אולי אמה תתחפש לוורדינה ממועדון החנונים... כן, עידו. הכי מתאים לגיימרים. תמר! התגעגעתי אלייך! תמר מאוד אמיצה. זאת מושעית מבית ספר כל הזמן. ומהמנהלים הכי לא מתאימים. אבל תמר, את רואה את זה עכשיו בלייב...
&nbsp
העתיד של... מה אתה רוצה? איזה ילדים גם? מי הבוס שלו? ציוד למה? מה אתם צריכים?! בנו כאן מערכת בקום היישוב? מערכת למה? כן, זה מאוד מטריד שאריק נעלם ככה. זה לא משהו נפוץ אצלו או משהו. גדעון מוזר. יש לו פטיש לחולות...
&nbsp
ככה זה אצל חברות של החיים. דניאלה, בואי נסגור שדריה לפעמים מטומטמת. אגב, כרמל הצטלמה רק איזה יומיים לסדרה, ובינתיים מופיעה הרבה. לא לגמרי ברור זה שוברי גלים. מצוין.
&nbsp
אוי, אריק. יופי, עידו, כבר בוגד בגלל השיחות שלך עם אריק. אל תאמינו לו! רוני מכירה טוב מסעדות בעיקר בגלל הבוגד. או הגרסה המבוגרת שלו. היא גם טבחית מושלמת. וגם חנונית מושלמת. אבל זה הכול. מעניין מי יכול לתת לנו עודפי חנונים... גרביים או משהו... אולי טובה... מה יכול לקרות במועדון של חנונים בכלל? את מי זה מעניין?
&nbsp
לא, שירה. הוא נראה לך אדם של משפחה? ואיך ראית אותו, שירה?! אוי ואבוי, שירה. רודפים אחרייך. זה יותר מפחיד מהפעם ההיא שהתחלת ללכת מתוך שינה... ומה דריה תעשה? תתחיל להפנט אותם עם המשבצות?
&nbsp
רוני הייתה מנצחת בשחמט. רק אומר. את הסצנה הזאת ראיתי מזמן בגלל ההצצות.
&nbsp
עוד פעם נעלמו שטרות של... תשמרו על הכסף שלכם יותר טוב! לעזאזל איתכם. כן, הנמלים מתו בגלל החול של נגה. אמרתי לכם מההתחלה שיש שם רעל ושנגלה את זה מהנמלים.
&nbsp
כבר מארגנת מסעדות. היא נהדרת בזה, שתדעו. אבל למה היא לובשת את הסינר של אמה?! אתה תגיד לגברת דנצינגר שהיא לא מסתדרת בניהול מסעדות?! אולי לרוני יש גם עודפי חנונים. מאיזושהי סיבה...
&nbsp
אוף, תמר כזאת מלכה. חשוב, אלון! חשוב! החלק עם העץ ולא עם האדמה. כמה אבוקדו הם בזבזו על הסצנה הזאת... אולי הרעל עושה מוטציה לעץ? למה זה חשוב?
&nbsp
אל תגיד שגם אתה חלק מ... היא לא אוהבת אנשים שהם חלק מהכול. כן, יפה לה המון דברים. והיא גם חושבת שאני מתוק. ונגעה בי. לא התקלחתי מאז. הפללה...
&nbsp
הו, עכשיו הסינר מתאים, רוני! עכשיו זה מתאים! לא, עידו. לא. תקשיב לרוני. היא מבינה בחנונים. אמה מצלמת מלא לאחרונה. רוני נזכרת באקסים מהעבר. אה! הם אמרו אותו הדבר ביחד! צ'יפס כפול מיונז בצד! צא ותבדוק את הלו"ז. זה מה שחנאג'ים עושים.
&nbsp
אני לא מבין את הביאליק הזה. זה נראה שהוא לא אחראי למעשיו בכלל... אלון, בחייך. את תמר אני הבנתי. היא אמרה די כבר. אה, ביאליק, מדוע אתה... מטיל... אה... כלי טניס...
&nbsp
אני מבין שגדעון מעריץ כפולה. אבל זה לא ממש אהוד אצל דריה. היא יותר אתרוג ולא קים.
&nbsp
אל תדבר בטלפון כשאתה הולך. זה לא חנאג'י. עדיף שהיו שולחים את אלון...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 113
מה יקרה לעידו בתור מיסטר בלאסטר?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
עוד פרק רגוע
טוב עכשיו ברור שפיזונטי לא חלק מהמזימה העונתית , לפחות לא לפי זה שלי-אור וגדעון דיברו על זה שלא ידוע למי אמה מתקשרת ..

שיר m

Well-known member
לא לראות פרקים בלילה
איזו תוכנית גרועה לשלוח לשם את עידו בלי אלון באוזנייה
&nbsp
תמר אמיצה. טוב זה לא חדש
&nbsp
דריה מתחילה לחבב את הגולש המפוקפק. טוב הוא עושה כמיטב יכולתו
&nbsp
דניאלה צודקת. תמרים זה ג'וקים
&nbsp
אמה לא יודעת מה היא מחפשת אבל מוצאת את זה מהר מאוד
&nbsp
אז אין שם דלק בכלל, זה מעבר תת קרקעי.

מדוע לא צפיתי במועד הנקוב בלוח השידורים? דממה, ביאליק
אז הם אשכרה נאלצו לארגן מועדון לעניין הזה? גידי. הוא מכיר גידי. עידו, אתה לא יודע מה זה סקור. ידעתי, צריך היה את אלון. אלון היה מכסח אותם. יש ספר חוקים למועדון? כמה מועדונים קיימים?! עידו, אתה דביל. דביל מאוד. אבל אתה חמוד. ותיזהר מחנונים. הם לא אהבו את זה ששיחקת חנון בשנות ה-80.
&nbsp
ביאליק, מדוע אתה מניף את תמר החמודה? הלא היא כזאת נפלאה ומתוקה כצפיחית בדבש.
&nbsp
דריה פשוט מתלהבת מזה שהיא מצאה סופסוף כסף גנוב. זה לא ממש קורה הרבה.
&nbsp
ביאליק, מדוע שמת פעמיך ללכת?
&nbsp
את רואה, אמה? שלחת את עידו והוא גרוע בזה. ובינתיים אלון חטף בראש. לא היה עדיף שאלון היה חוטף רק במשחק? אלו חנונים. מה הם כבר יכולים לעשות לו? אגב, נראה לי שבאמת לעדי יש משקפיים במציאות. כנראה עדיין כועסים על מה שאמה עשתה למועדון החנונים.
&nbsp
זה לא סקיי, יונתן! איזה חפרן. כן, חשוב באשמורת שיראו סרטי מתח. שקצת יפיגו את השעמום. עיירה משעממת, אשמורת. דריה מתחברת כי גם היא צילמה במקום אסור וגילתה משהו. ואלון מתחבר לקטע של האפצ'י באמצע צילום. מתי נראה את הבית? לסיכום: אתה חייזר.
&nbsp
נו, באמת. מועדון לחנונים? מי מאמין לזה... לא עכשיו עם ענייני המסעדה, רוני! די כבר! ואיכס, עידו, היא הבת של הגרסה המבוגרת של אחיך! עלק, לא מתמצאת במסעדות... לא פה. יופי. לי-אור זוממת...
&nbsp
צינור ראשי של מה? פדרר? יש להם שמות מוזרים...
&nbsp
ודריה שבוע אחרי זה הייתה בהפלגה לארגנטינה. מה אתה משוויץ? למה שמונה שנים? זה טווח זמן מוזר.
&nbsp
בסדר, הוא דיבר אליה... יפה. תמר יותר חכמה. והיא דואגת לזה שאלון יישאר בחתיכה אחת. תמר צודקת! היא נחמדה וחמודה וצריך לשחרר! לשחרר, אמה! את שרת לאלון LET IT GO, אז תעשי גם את! תמר, אפשר אותך כחברה?
&nbsp
נגה, את מוזרה. את ילדה מוזרה. גם עם העיניים. אתם מבינים שעוד כמה שנים נגה תקים חבורה משלה ותחקור תעלומות? אני חושש.
&nbsp
אני רוצה תמר... אה, לא כאלה. בכיף, שאולי. היא תבוא איתך למקום בו נפל עליה עמוד ופצע אותה. אבל אל תתכתב עם בחורות. זה ממש נורא. פעם נורא אהבת את תמר... עוד פעם זאת?! את אוג ואביגיל היא הרסה, את ניסן ועופרי היא הרסה, מה יש לה?!
&nbsp
אם כבר דיברנו על כדברא... ארמית, שירוש. ארמית. אמרתי לכם ששירה יורשת של משהו. אבל למה? למפעל?
&nbsp
למה אבא שלו? למה? הוא חלק מהקטע. ממתי סומכים על הורים. דניאלה... סיקי לא תעזור לך. היא לא קיימת. היא גרה בכנען. או באילת. או שזה היה בנבו?
&nbsp
דריה מעריצת מטאליקה? תסתכל לה בעיניים ותגיד לה ש... אה, לא הקטע הזה. סליחה, דריה. חופשיה.
&nbsp
לא אמרנו שאסור לאמה להיכנס לחדר של מירה? שימו את זה על התצ"א.
&nbsp
העובדים באשמורת מאוד מושחתים.
&nbsp
היי, לי-אור. לא הבנתי ממש את הדמות שלה.

למעלה