נעלמים 3- שבוע 2

פרק 107

אז מה הקטע של יונתן והשידוך שלו עם דריה?
&nbsp
האם אמה תבין איפה הרגל של השרפרף?
&nbsp
והאם רוני תתחיל בבלגנים הפרק?

סוואמי סוול לה פופציק אנטומיק (מה זה פופציק?)

דריה פשוט כועסת. היא תתפוצץ.
&nbsp
דריה לא אוהבת את יונתן כמו שהיא אהבה אותי. בטח שלא ידעת. לא יכולת לקשר בין דריה אחת לדריה השנייה. איך אומרים באמת? אה, באמת קראו לו יפתח? מוזר... טוב, ברור שככה ההורים של שאולי התגרשו, על השם שלו. הוא לא שיקר, את לא שאלת. זה נכון, אבל פשוט... אנחנו חשדנים, בביתם של השותים מבקבוקים עדיף לא להיות חשוד. כן, נו, רק חולצה. אבל לדריה חשובה החולצה, שתדעו. דניאלה, מה, את לא מכירה את החברה שלך? ככה היא מתנהגת! ככה היא תמיד מתנהגת! אבל מגיע לה, גם היא ניסתה לשדך לדניאלה!
&nbsp
איך הוא השתחרר מהר כל כך מבית החולים? אני לא יודע, חברים, גם עליו אני לא סומך. איך לדריה מסדרים את הכי לא אהיבים. בעונה השנייה היית ממש קופידון!
&nbsp
אני לא סומך על שוברי רגליים. וגם, מה הקשר של נווה צור לכל העניין הזה? רק חברים שלו שוברים את אמה ועידו... (וגם החבר הטוב השני שלו פגע בדניאלה ושאולי) אני הייתי צריך לשאול אותם את זה כשפגשתי אותם במופע בזמנו, הם הסתובבו. (או אולי הוא נתן לו טיפים עליה?) אבל מאיה יפה. מאוד. גם בלי המשקפיים. לא, היא מגדרה. בטח, בטח חורש טבעי. ברור. אני אאתר את החנונים האלה... אני הייתי בודק את האבן הזאת. אני חושד באבן הזאת. מה עובר עליך, עידו?! מה?!
&nbsp
אריק לא חזר אבל למי אכפת? אגב, רוני האופנוענית. עוד פעם הנישואים האלה... אבל מה אתה רוצה מהאבן, דביל?!
&nbsp
אז סוגרים הכול. מוכר לי השוטר הזה... ראיתי אותו כבר. יש המון קשר.
&nbsp
אבל תמר גם אוהבת חצי... נו, בנות, אני מת פה, אתן לא יכולות לקבוע ביניכן מי אוכלת מה מתי?! צריך כאן טבלאות. צריך סדר כאן. כן, בדיוק כמו אצל סבתא. יופי, אמה. היית מסתכלת למטה...
&nbsp
למה אנשים מפספסים הכול?! שוקי שימורים?! עוד פעם המייסדים... אגב, אני לא אתפלא אם הבלהה הזאת היא בלהה חלץ-פעמון, מורה ואשת חינוך מבית ספר סרפדים.
&nbsp
משום מה דריה כועסת פחות עכשיו. דריה, גם את ניסית לסדר לה חבר. ההיא מגדרה.
&nbsp
משהו רע עובר על אמה. אם רק היית מסתכלת למטה... איזה ראש מועצה? מי ראש המועצה? התפקיד לא עובר בירושה?! נו, אמה, אלון לא סנג'ר!!!!!!!
&nbsp
פעם ראשונה שמישהו ממש מצלם לפרויקט באשמורת! אוי. הנה הרעיון. מי מקשיב לסיקי? היא לא קיימת. כן, דניאלה. איזה כיף שיש לך מישהי כמוה... שיודעת גם לצחוק וגם לתמוך.
&nbsp
עובד ציבור נחמד. אני די מסכים איתו. אבל התוהו ובוהו זה רק אם אין טבלה. והנה הלך לאמה יום.
&nbsp
לדריה יש שתי חולצות. זה הכול. והנה הריב ביניהן. וכן, דניאלה בדרך כלל מקשיבה לדריה. זה תמיד ככה ביניהן. ככה זה מתנהל.
&nbsp
שוב עין שושנים! אני אשרוף את זה!
&nbsp
אמרתי לכם שזה החול. החול, דריה! ה-ח-ול! פתאום קלטתי שבעתיד נגה תגדל ותהיה דניאלה. סוגדת לדריה. טקס לווייה? ים אהבת חינם.
&nbsp
אוי, שיט. הכול נגרס... אה, יופי. אתה בן אדם טוב. בתוך הרגל! אגב, האנשים שמכריזים עליהם, זה שחקני כדורגל... כמו דוד פיזנטי. גיא השומר.
&nbsp
ים אהבת חינם. למה זה נחוץ?
&nbsp
אפילו את שם המשפחה שלו לא יודעים.
&nbsp
שיגיד אחלה בחלה! זה מה שקורה כשאתה עוזב את הבית! מגיע לך! כולנו צריכים, עידו. הוא בוגד.
&nbsp
אבל מי זה הבחור הזה ולמה הוא מתנשם כל כך? זה תכנוני המשאבות אולי?

אלון ותמר בירח דבש

אה, שוב גיא השומר... ההליכה של הבחור מוזרה. מה הקטע שלו? אגב, ראו את פניו לרגע.
&nbsp
אוי, זה כל כך נחמד שעשיתם את זה. מותר להגיד שם מסחרי? תמר מטפלת, תמר מטפלת. יש לה בגדי אחות? טוב, אלון תמיד התנהג מטומטם. תעצום, אלון. ושתמר תבוא.
&nbsp
כל אחד והתחנה שלו. כולם מכירים את כולם וגם אלישר מכיר את כולם. עוד פעם בלהה... היא תמיד צופה... אז גם אבא של שאולי כמו דריה.
&nbsp
יופי של אישור. מחר יום שלישי!!!!!! שאולי מצליח אצל משפחת לוטן. יופי, כרמלה. אה, רמי! רמי. יופי.
&nbsp
היי, שיהיו בירח דבש הזה כמה שירצו! לי-אור... רגע... זאת בעיה שהיא רואה את זה. אבא שלך. אולי אבא שלה זה גדעון? לא... יופי, אז השיגו את זה. שיחות מפוצלות.
&nbsp
הפסטות האלה יהרגו אותנו בסוף. תפסיקו עם הטינה הזאת!!!!!!!!!! שאולי לא יכול לשמור על טינה! רגע... אם אבא שלה היה שף... אולי זאת... הההההההה! ידעתי שזאת מנה איטלקית.
&nbsp
אבל זאת לא התחנה שלו? אז הוא גונב מעצמו בעצם... אני מזכיר לכם שבגלל זה עידו ודריה נפרדו. עידו, תמיד בדברים האלה מעורב המון רעל. אז בחייאת. היי, היום באמת יום שני!
&nbsp
אויש, שני חמודים ומתוקים שכמותם. אבל אלון, אתה דביל. תמר מלמדת את אלון המון דברים. אוווווווווו... נמסתי. נמסתי. רגע... באמת איפה הגרעינים? מה קרה?
&nbsp
חברות מאיטליה זה מכה, אתן שתיכן יודעות. שירה ועידו ואלון. בטח. אחלה דוגמאות. לאמה זה קורה. איזה דולב? אה... דולב ההוא... למרות שדולב השני גם לא... אוף, שירה...
&nbsp
בעיות עם הצנרת, בטח. תמיד בעיות צנרת. מה הקטע במראה... מה יש מעבר למראה...
&nbsp
הנה הימור: יובל יורשת של משהו והיא העבירה לשירה. כי רק יובל יורשת לכל הדברים. ארעא קטינא: בשדות הקטנים? במטע?
&nbsp
כן, היא יודעת משהו על החול. שוב פעם הוא על הגג... אז היא שלחה את זה? עליהם... אז יונתן לא שייך? אי אפשר עוד תום...
&nbsp
דריה תקפוץ מהגג בסוף. מעניין. סוואמי סוול לה פופציק אנטומיק. אולי, אולי הוא קשור לתום. אבל תום בתחנה. בלגיה? מה בלגיה... דריה מתנהגת קצת מטורפת. היא לא ממש נחמדה... אליי היא נחמדה. אז מה הקטע שלו?
&nbsp
למה היא צריכה להסתכל על עצמה במראה? ים אהבת חינם...
&nbsp
ידעתי מההתחלה. חלון דו כיווני.
&nbsp
מי? מי מי מי? כן, הוא שובב מאוד. איתמר סנדל הוא מעצב אומנותי. אתה בטוח שאתה ותמר הגעתם לשלב של ניסויים ביחד? רגע, אלון מציע לה ניסויים? אוף, ככה זה נגמר...

dar dahan

Member
חתול כחול ועכשיו ארעא קנטינה?

מה יהיה עם האיברי הזה?
הבנאדם החליט להטריף את שירה המסכנה, או שאולי הוא יודע משהו שאנחנו לא?
ועדיין לא הבנתי מה הולך בעונה הזאת, ברור לי מי הרעים אבל מה לעזאזל קורה פה?
ודיי מעצבן אותי שעל ההתחלה יודעים מי הרעים בעונה הזאת, בעונות הקודמות היה תמיד סוויץ' מפתיע, עונה קודמת היה את האחים דולב את תום, בעונה הראשונה הייתה את חדווה ואת בני בני ילד רע...
העונה על ההתחלה יודעים שבני מעורב, שגדעון ההזוי שלא ברור לי מה יש לו בצוואר מעורב, ולי-אור והבלונדה עם הקסדה וגם הבחור הנוסף.
בקיצור לא ברור לי מה הולך העונה.

למעלה