נעלמים 3- פרקי הסיכום..

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 3- פרקי הסיכום.. אחרי העונה המותחת ,, הגיע הזמן לסכם ... בואו נסכם את הסיפור העיקרי של הסדרה עם אמה ודריה..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 148 - סיכום - חלק א
אמה ודריה מתראיינות
&nbsp

אבל לאן אטילה שומפלבי נעלם?!
אם הוא מוצא את עצמו בכותרות, אולי כדאי לוותר עליו ולפנות אותו?! אולי כדאי לעשות לאמה ולדריה מנוי לאולפנים?! אולי כדאי לחשוף את שם המשפחה של דריה?! אולי?! חבל שיעקובסון מת לפני שפתרנו את העניינים איתו. היי! ורד לא רעה! אז בעצם הכול קשור. מירה, הכול באשמתך. תחזרי לקקטוסים. בעצם גם סבתא של אמה קשורה לקקטוסים!

אז גדעון תמיד היה נבעך. הוא התעלף עוד בתחילת העונה, הטמבל. פלא שיצא קטן בסוף?!

איך היא הייתה בטוחה, הכתבת?! כי כל האנשים באשמורת חבורת מושחתים ושקרנים! לא, דריה, זה לא קשור. יונתן מוזר בלי קשר. הוא מחבק שליחים...

מה סיפור מפתיע?! הוא בחור מוזר. אגב, על מה לי-אור ורוני ישבו במעון שלהן? לא, יונתן לא נראה נורמלי בשום מצב.

גם הכלב של שאולי מת בגלל המים!!!!!!!! אז בעצם חלוצי אשמורת חיפשו אתונות ומצאו מלוכה. או קללה על היישוב. גם דריה לא מגזימה במילים.

ואתם לא עליתם על זה. ואני כן. ביאליק היה איש סודו של ביאליק. אה... בני. אגב, על מה הן ישבו, לי-אור ורוני?!

הן מתראיינות יותר מגיא פינס!
כן, מי הן בדיוק?! על מה הן ישבו?! אני לא מבין, לי-אור לא חשבה לאיים על אף אחד או שהיא הייתה יחסית חדשה בבית האבות?
&nbsp
גאיה רק שומעת רוני וכבר נעשית עצובה. הוא לא העלים את אריק, אריק נעלם לבד. וגם על הרעש לא עליתן!
&nbsp
אישר את זה האידי... לא, לא, אני לא שורף גשרים לפני שבת. אני רוצה להצטלם עם עדי גם בתחילת העונה וגם בסוף העונה. זה הישג, נכון?
&nbsp
זה קיבל תפנית מפתיעה כי האידיוט מחבק שליחים. מה הוא מחבק שליחים?! איזה מין בן אדם מוזר מחבק שליחים?!
&nbsp
גם על עידו ברטל ידעתי!!!!!!!!!
&nbsp
בסדר, גם סבתא הסתירה.
&nbsp
גדול, הם שכחו להוריד את הקרדיטים מהסצנה שדריה חוטפת לאמה!
&nbsp
כן, הסיפור של שירה. שהוא בעצם שחיתות בכל קנה מידה אפשרי, אבל איכשהו סלחו למונופול הזה.
&nbsp
חוץ מזה שיונתן עדיין חופשי! אה. כן. אגב, לא דיברו על אלון ותמר בכלל! הרגיש כמו יומיים. רגע! אבל מה עם שם המשפחה של דריה?!

למעלה