הגיע הזמן לתשובות
לי-אור כבר שמעה. גדעון, אתה טיפש כי הרי חשבת שמקשיבים לך. יופי, דביל.

מסכנה דניאלה.

שירה, לפחות שיחטפו אותך.

עידו ישר רץ.

פלטינה?! אז זה מה שיש? רגע, אז זהו זה? כל הסיפור על זה? ולמה הרגו את אימא של שירה? ולמה הנמלים הורעלו? ולמה החלוצים נהרגו?

אבל תחנוק גם את השנייה. תיזהר או שהוא גם יפתח לך את בובות האספנות. וואו, אורי מעצבן. אין לו אידאולוגיה. ואתה לא קלטת את מי אתה מעסיק? אבל זה היה המשחק הזה שהוא ממש אהב!

מה חשבת שיקרה? אגב, מה הקשר למעון של לי-אור ורוני? כן, רעיון נהדר.

בטח שגילה. אה, אז מחר... מחר שירה תהפוך ל... ותירש את... כמה מפתיע. אולי יחטפו את שירה סופסוף בגלל זה.

תמר תעזור לכם.

מה, אתם משחקים משחקים?!

תמר, איפה שכלאו אותך! את יודעת!

מעניין במי הוא מאוהב. וואו, רוני משחקת עם כולם שם...

היא פחות רגילה למכוניות.

רגע, הם רצו לחטוף מישהו? כן, היא מאוד עוזרת. כל אשמורת נכנסה לכושר. מה אתה תגלה עכשיו... הו, שלום. לפחות זה, עידו. לפחות זה.

מה את, נער בן 16 שגדל מהר מדי? כן, מהמפעל. מפתיע.

תגידו צ'יפס כפול ומיונז בצד. אמרתם אותו הדבר ביחד. אבל למה זה גרם למוות? אני לא מאמין. אז מים לא הורגים בכלל? זה משנה את הנרטיב של העיר. מה את אומרת, דריה. מה שסיפרו לכם היה שקר כל הזמן הזה. יופי. הייתם חושבים שהם היו לומדים. למה בני באמת? למה אימא של שירה? אלון, אתה צודק. אם כי בוא. אתה לא תטיף לאנשים על חברות שמסתירות ממך דברים, כן? לא, הוא עובד שם. אבל למה להגיד את זה בטלפון, דריה? אתם מדברים בטלפון על המידע הזה!

בטוחה שזה מה שאת רוצה?

ולמה האדמה רועדת מזה?! ולמה אני מרגיש שעוד שנייה מגלים שלדים של דריה, דניאלה ושאולי? רגע, מה כתוב... היה ריב גדול על הבעלות והחבורה רשמה את האוצרות על שמה. מה שלך, שירה?! מה?! בוא'נה, מה זה השחיתות הזאת?! כל האדמות שלך?! עיירה מטומטמת, אף פעם לא ידעה לחלק נכון נכסים...

היי, בדיוק כמו פיזנטי! איפה יונתן, אגב?

למה אתם לא יכולים לא לדבר על זה בטלפון?! שאולי, סתום.

שימו לב שדווקא תמר דיברה על מכוניות. רק אומר. שאולי, לעומת זאת, יכול להירדם. אבל תסתדרו ביניכם, עוד מעט סדרה חדשה. לא טוב. לא אוהב את זה.

שוב הם חטופים. דריה: שברה שיא בחטיפות באשמורת. היי, אמה, דברי יפה, על חטיפות מכבדים באשמורת!

אמרתי לכם שהם מהטובים.

סצנה מוזרה מאוד.