נעלמים 3- המשך שבוע 9

פרק 142

אז מה חבוי מתחת לעמודים?
&nbsp
האם נגלה מה רוני עושה בצריף?
&nbsp
מה קורה בין פיזנטי ונגה?
&nbsp
ומה יקרה לאמה החטופה?!

ולמה שירה לא נחטפת?!

עם מי אין לו סבלנות לדבר? אבל מה הם צריכים? מה הם מתכננים? לא, לא ממש, דריה. שיט, פתאום נזכרתי שכבר היה להם חול, ורק הפרק הם יזכרו שהיה להם... אמה חטופה, דריה. שירה, בפעם הבאה תתארגני על חטיפה לפחות.
&nbsp
זה לא ביאליק, את לא מרגישה? כן, זאת.
&nbsp
איך הוא לא ידע כלום?! רוני האחראית לזה! הו, הנה החוטפת. שיט. למה מול רוני?! עידו מזהה. אה! עדי! אלון! שיט.
&nbsp
תמר בטח תציל את אמה. הוא באמת מותק, תמר. כשהוא חכם.
&nbsp
למה כולם פולטים בפני הרעים?! למה?! תסיקו מסקנות כבר! אגב, רק אני ראיתי את האופנוע נוסע ברקע?
&nbsp
גרועה כמעט כמו לי-אור. לא כל דבר ייפתר בידי אוכל ושתייה, גברת מסעדנית אופנוענית!מאיה מעצבנת כאן. כן, זאת אשמורת, אנשים מחולצים מחטיפות כמו זבל. הבחורה השתגעה. כן כן, כולנו מכירים את זה שבשלב מסוים מתאהבים ולא רעים. וואלה? דרסת את עצמך? לא זורקים צלחות לבת של שפית!!!!!!!!!! אז מה חשבת, אמה? מה חשבת?
&nbsp
במקום לעשות את זה, תיחטפי בידי מישהו כבר! עורכי דין הם קצת יותר חכמים מזה. יופי, ואז ירצחו אותו בגלל ששומעים!
&nbsp
שאולי, אתה דביל. אל תתקרב בחיים שלך לתוף מרים. כרמל כל כך עצובה ויפה. וזה עוד בעונה שהיא הצטלמה פחות... דניאלה, הייתי בטוח שתביני שאין למי להאמין אחרי כל כך הרבה שנים באשמורת.
&nbsp
אלון, אתה תמים ונאיבי. תמר יותר חכמה. דריה, לעזאזל איתך.
&nbsp
אמרתי עוד בפרק הראשון! אולי אמה יודעת מי זה היה. מצחיק שדריה לא ראתה אותו. פיזנטי מכסה את הכתם, מה? אוף, הילדה של פיזנטי שומרת על החוק. לא חינכו אותה יפה.
&nbsp
עצוב כל כך. אבל יש! יש את שאולי! לא?! הוא לא שמח?! תתבייש לך. שיר, תמסרי לו שיתבייש.
&nbsp
למה אתה הולך?! למה?! כן, עידו, זה הרעיון. זה שם הסדרה. הייתה מלצרית כשדיברתם על זה. כן, זה לא אור ממש אדום וחזק? אפילו הבוגד יודע. טוב, בוגד מזהה בוגדים.
&nbsp
נו, יופי, שירה. העיקר לדבר בטלפון.
&nbsp
אלון בדרך כלל מציל את כולם פה.
&nbsp
תעני! תעני כבר!
&nbsp
גם אתה מאוד משעמם. בלילה, בלילה הם ידברו על דברים חשובים.
&nbsp
שירה... מה גילית?
&nbsp
המפוחית. עצוב.
&nbsp
אילת? זה בטח נרי. או נועה, בני מכיר אותה. אה, הם שמעו. למה לספר לה?! למה כולם מספרים לה?!
&nbsp
ומחר נגלה. נכון, אלון? מחר כולנו נגלה...

שיר m

Well-known member
דבר יפה על שאולי!

"בוגד מזהה בוגדים"

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מותח
אמה עלתה על ררוני
הגיע הזמן
דניאלה מתקרבת לאוריה

נגה לא יודעת שפיזנטי אבא שלה .. מעניין איך תגיב?

שיר m

Well-known member
אמה לא עלתה על כלום

הכל רוני היתה צריכה להסביר לה

שיר m

Well-known member
עם כל הכבוד לתגלית של אלון, מה שבאמת מטריד אותי...

זה למה שאולי צריך תוף מרים בתיק?!?!?!?!

&nbsp
שירה עוד רגע מגלה את האמת...
&nbsp
רוני טועה איפה שכולם, בחטא הגאווה.
&nbsp
אמה היתה צריכה להבין את כל הסיפור לבד בשניה שהיא גילתה שזאת רוני...
&nbsp
דניאלה, את נהדרת.
&nbsp
אלישר מהטובים. אל תשכחו.
&nbsp
לנגה יש אבא ממש מוזר.
&nbsp
תודה אריק. תודה. סוף סוף מישהו חושב פה.

igloo2

New member
פרק 142

*מאז שגילו שרוני רעה אני מתחיל לאהוב אותה, עד אז היא היתה מאוד משעממת עם הטוויסטר. מפתיע שרק אריק התחיל לקלוט שיש פה אפקט רקפת, ושכל דבר שהם אומרים לידה פתאום עובר לרעים.
*פיזנטי חמוד עם איך שהוא מתייחס לנוגה
מעניין אם ואיך זה קשור למה שמירה סיפרה לו על העבר שלו.
*יחסית לעורך דין, הקירט הזה מאוד תמים

*אלישר אדם אטום ואדיוט, דניאלה שבורה מולו והוא ממשיך לדקלם לה את המשפטים החרושים שהיא ילדה קטנה שלא מבינה כלום. תחליף דיסק אל-ממש-לא-ישר. בטח בסוף יתגלה שהיתה לו איזה תכנית סודית והוא גיבה את הסרטון איפשהו, אבל עדיין, זרוק לה איזה מילה

פרק 143

פתחתי מוקדם לצורך הכנה לקראת הפרק שמסתמן כמותח ביותר העונה.
&nbsp
אז האם החבורה תצליח לחלץ את אמה או שרוני תעבוד עליהם?
&nbsp
איפה אוריה?
&nbsp
מה קרה לאימא של שירה?
&nbsp
ומה אלון מצא בחול שניתח?!
&nbsp
הפתרון היום ב-15:30...

dar dahan

Member
לדעתי הפרק מחר יהיה מותח יותר

ופרקי הסיום בכלל.
אז רוגל ואלישר לא רעים?
ככה זה היה נשמע בשיחה ביניהם...
יש לי תאוריה, והתאוריה הזאת גם מראה שצדקת לגביי רוגל.
רוגל הוא אכן אוריה, ולא רק שהוא אוריה, הוא לדעתי באיזשהו שלב החליט לדבר עם אלישר כדיי לחשוף את גדעון ואת בני ובגלל זה אלישר ככה.
אחרת לא ברור לי למה רוגל לא חטף את דניאלה ואמר לה שאסור לה להיות פה ולקח אותה כאילו הוא אח שלה.
מה שבטוח מה שנגלה בפרקים הבאים יהיה מעבר לכל דמיון.
&nbsp
ובסוף אורי באמת עשה את כל מה שהוא עשה רק בשביל המשחקים שלו?
לא יאמן...

הגיע הזמן לתשובות

לי-אור כבר שמעה. גדעון, אתה טיפש כי הרי חשבת שמקשיבים לך. יופי, דביל.
&nbsp
מסכנה דניאלה.
&nbsp
שירה, לפחות שיחטפו אותך.
&nbsp
עידו ישר רץ.
&nbsp
פלטינה?! אז זה מה שיש? רגע, אז זהו זה? כל הסיפור על זה? ולמה הרגו את אימא של שירה? ולמה הנמלים הורעלו? ולמה החלוצים נהרגו?
&nbsp
אבל תחנוק גם את השנייה. תיזהר או שהוא גם יפתח לך את בובות האספנות. וואו, אורי מעצבן. אין לו אידאולוגיה. ואתה לא קלטת את מי אתה מעסיק? אבל זה היה המשחק הזה שהוא ממש אהב!
&nbsp
מה חשבת שיקרה? אגב, מה הקשר למעון של לי-אור ורוני? כן, רעיון נהדר.
&nbsp
בטח שגילה. אה, אז מחר... מחר שירה תהפוך ל... ותירש את... כמה מפתיע. אולי יחטפו את שירה סופסוף בגלל זה.
&nbsp
תמר תעזור לכם.
&nbsp
מה, אתם משחקים משחקים?!
&nbsp
תמר, איפה שכלאו אותך! את יודעת!
&nbsp
מעניין במי הוא מאוהב. וואו, רוני משחקת עם כולם שם...
&nbsp
היא פחות רגילה למכוניות.
&nbsp
רגע, הם רצו לחטוף מישהו? כן, היא מאוד עוזרת. כל אשמורת נכנסה לכושר. מה אתה תגלה עכשיו... הו, שלום. לפחות זה, עידו. לפחות זה.
&nbsp
מה את, נער בן 16 שגדל מהר מדי? כן, מהמפעל. מפתיע.
&nbsp
תגידו צ'יפס כפול ומיונז בצד. אמרתם אותו הדבר ביחד. אבל למה זה גרם למוות? אני לא מאמין. אז מים לא הורגים בכלל? זה משנה את הנרטיב של העיר. מה את אומרת, דריה. מה שסיפרו לכם היה שקר כל הזמן הזה. יופי. הייתם חושבים שהם היו לומדים. למה בני באמת? למה אימא של שירה? אלון, אתה צודק. אם כי בוא. אתה לא תטיף לאנשים על חברות שמסתירות ממך דברים, כן? לא, הוא עובד שם. אבל למה להגיד את זה בטלפון, דריה? אתם מדברים בטלפון על המידע הזה!
&nbsp
בטוחה שזה מה שאת רוצה?
&nbsp
ולמה האדמה רועדת מזה?! ולמה אני מרגיש שעוד שנייה מגלים שלדים של דריה, דניאלה ושאולי? רגע, מה כתוב... היה ריב גדול על הבעלות והחבורה רשמה את האוצרות על שמה. מה שלך, שירה?! מה?! בוא'נה, מה זה השחיתות הזאת?! כל האדמות שלך?! עיירה מטומטמת, אף פעם לא ידעה לחלק נכון נכסים...
&nbsp
היי, בדיוק כמו פיזנטי! איפה יונתן, אגב?
&nbsp
למה אתם לא יכולים לא לדבר על זה בטלפון?! שאולי, סתום.
&nbsp
שימו לב שדווקא תמר דיברה על מכוניות. רק אומר. שאולי, לעומת זאת, יכול להירדם. אבל תסתדרו ביניכם, עוד מעט סדרה חדשה. לא טוב. לא אוהב את זה.
&nbsp
שוב הם חטופים. דריה: שברה שיא בחטיפות באשמורת. היי, אמה, דברי יפה, על חטיפות מכבדים באשמורת!
&nbsp
אמרתי לכם שהם מהטובים.
&nbsp
סצנה מוזרה מאוד.

שיר m

Well-known member
אוקיי וואו

השיחת ועידה של כולם היתה יכולה להיות ממש טובה (והיתה האמת) אבל הם שכחו שמאזינים להם!!! (או שהפעם לא, כמה נוח)
&nbsp
כמה חיכיתי לעימות של עידו ורוני... אבל העימות עם אורי היה מספק באותה מידה

&nbsp
כיף לראות את עידו סוף סוף, ולא את הטמבל שהיה פה חצי עונה.
&nbsp
יודעים למה רוני טעתה? כי הוא אמר לה "אין עלייך". אז היא לא חשבה על "חכה אני אביא" אלא נהנתה מהמחמאה ועשתה טעות גדולה.
&nbsp
שאולי

&nbsp
הכל של שירה. יוסי ידע מההתחלה. אי אפשר איתך יוסי!
&nbsp
אז רוגל הוא לא אוריה... כי אני יוצאת מנקודת הנחה שגם אריק וגם דניאלה היו מזהים את הקול שלו ברגע. אבל הוא יודע איפה אוריה.
&nbsp
הסוף ממש מפחיד. למרות שברור לי שהן יעזרו אחת לשניה וישתחררו מהר מאוד.

igloo2

New member
באמת מעניין לגבי רוגל

זו דמות אפורה ומיותרת לחלוטין שאם יש הצדקה לקיומה זה שיתגלה שהוא היה אוריה כל הזמן.
מצד שני... איזה הסבר הגיוני יהיה לזה?

&nbsp
מקווה גם שהעימות של עידו ורוני עוד יגיע

igloo2

New member
פרק 143

*פרק מותח! מבאס שאנחנו כבר ממש קרובים לסוף

*פלטינה? מי בכלל ידע שזה באמת חומר ולא גוון לשיער? למה לא יהלומים?

*אז גם אורי לא אח של לי אור? הם ממש דומים חיצונית. וסוף סוף הוא קלט שהוא אדיוט. בטח הוא ינסה להציל את אמה במקביל לשאר החבורה, ויש לי הרגשה שהפעם גם יספוג כדור אמיתי...
*עידו גילה שרוני היא האופנוענית המרושעת
ציפיתי שזה יהיה גילוי קצת יותר מעניין מאשר הפאה. אם היא לא היתה נוסעת ואומרת שבטח הכניסו לה את זה בלי שהיא שמה לב, הוא עוד היה מאמין. לידיעת הצופה ירון ארזי, עידו אמר שהוא יצא אדיוט

*הם בשיחת ועידה של איזה חמישה טלפונים ומתכננים בה לחטוף את גדעון, איך הם לא פחדו שיצותתו להם?
אני מופתע שזה באמת עבד להם, היה מבאס אם גדעון היה מגיע וכבר יודע מה הם זוממים.
*הרגע של שירה היה מרגש
במיוחד כי אנחנו מכירים אותה מאז ומתמיד כענייה מרודה שגונבת בגדים מחנויות וגרה במחסן של בית הספר. מעניין מה אומרת הבעלות שלה ואם זה גם ישפיע על דברים אחרים בעלילה, כמו שהיא תוכל להחליט שסוגרים את המפעל.
*אתם באמת חושבים שרוגל זה אוריה? אני לא אעמוד בעוד ניתוחים בשוויץ להחלפת פנים וקול

*כמה פעמים כבר חטפו את דריה בסדרה?
אני חושד שיונתן הוא זה שתקף אותה עם הקרש, אחרת היינו רואים את רוני עושה את זה. לדעתי היא רק הובילה אותה לשם.

שיר m

Well-known member
גוון לשיער

אתה נותן יותר מדי קרדיט לאורי

&nbsp
על הכל חוץ מיונתן...
&nbsp
תוהה אם רוני במקרה מצאה את דריה או שהאזינו להם, כי גדעון באמת פגש את אלון... אז... לא יודעת.

למעלה