מזל טוב שירה, מה שלומך? שלחה... טוב, לא לעניין
נשמע כמו ביאליק. ב... רגע, באמת? שירה... מה קרה כשאת נולדת? מה?! מה זה לעזאזל היה?! שירה, קורים לך דברים מוזרים. רק תיחטפי, תעשי טובה.

יופי, תתנשא. תמר יודעת יותר טוב ממך על הפלמ"ח.

אז מה לילי יודעת? נו, אבל לא את זה הם הסתירו. אולי זה בא להגן על משהו... כן, בטח שזה בא להגן על משהו. לילי שיקרה. היא משקרת! זה לא רק זה!

פעם אחרונה שדריה מקשיבה למצליח. רק פלקטים מעכשיו! מחורבן מיונים, חופר בעצים, שובר גלים, מחבק שליחים... מתפוצץ לרסיסים. גם זה קורה. אה, לא. אי אפשר לפוצץ את החבר'ה משוברי גלים, אני מבין. אבל נשיקה יפה. ככה בונים את זה. חיכינו קצת הרבה.

אלון, למה אתה לא בטוח בעצמך כשצריך? יופי, בדיוק. כמו שפרסמתי לכם. כרמלה?

היא יודעת... היא יודעת...

באמת יש לו מזל. לא, זה לא הגיוני! זה כמו שדודה שלי לא מוכרת פרחים!

ואת זה לי-אור לא יכולה לראות? מצחיק והופך לרציני. למרות שאלון יכול לבכות יפה. "אוווויייי! אמהההההה!". תכננו את הריב בטבלה. גם חברה של החיים (בעצם חברה של חברה של החיים) גילתה ככה על נשיקה של חבר שלה עם אחותה... למה לשנות נושא באמצע?!

מה ניסית להשיג... ולמה זה קשור לקרקעות? נו, באמת, עיירה שקטה כמו אשמורת, רצח? אף אחד לא נרצח כאן. חוץ מאוריה. ויעקובסון. ואימא של שירה. והשוטרים ירו בבני. אבל זהו!

הוא אפילו לא מקפיד על לו"ז. אורי נראה כאילו הוא לא מאמין למזל שלו.

אבל מה גדעון ניסה להשיג בפיצוץ הזה? ומה אבא של שאולי קשור?

תמר, את צודקת. לגמרי. היי, מה רוב תודות?! תמר, תצילי אותנו!

יונתן בקושי מדבר עם השאר. צלצולים באוזניים ממה? מהפיצוץ או... הסכמים זה מעניין. ברית זוגיות? בן אדם, זה נישואין? אמרתי שכל אחד והנישואים שלו. אלון והניסויים שלו, למשל. ואתה... אתה והזוגיות המוזרה שלך. מה ראשי התיבות שלך, דריה? מה שם המשפחה שלך בכלל? הא, כן.

גדעון לא ייתן לזה לקרות. אבל איך סיקי לא ראתה את זה?! אולי כי היא לא קיימת? אה, רק רצית אותו לאוסף? לא להגן על גדעון? והנה היא חזרה להיות קומית. הבחור הזה עשה משהו אחד טוב בחיים שלו וזה להוליד את יובל. וגם זה רק חצי שלו.

אז מה באמת הקטע עם זה? אוקיי, הצינור... אבל מה עובר? המשאבה זה נכון. תלך עם רוני, בטח. היא לא תפגע בך.

למה שאולי במשבצות? זה עבד, חזרתם. למרות שזה לא עובד לכולם. לשירה זה עבד. בערך. אבל לתמר זה כמעט לא עבד. מה זה?

אוי ואבוי. הנה... הנה הסיבה... עכשיו ברור למה דריה תהיה איתם. אבל מה היא מנסה להשיג? מה היא מוכרת לדריה?