נעלמים 3- המשך שבוע 7

פרק 132

אז מה אמה תעשה אחרי שאורי גנב ממנה?
&nbsp
מה יונתן מצא?
&nbsp
מה יש בזולה של שירה?
&nbsp
ומה עם תמר?! בחורה מתוקה חטופה! בחורה מתוקה חטופה!!!!!!!!

בני הופמן- אתה לא תחטוף יותר בנות!!! לפחות את יובל תחזיר!!!

בוקר טוב, תמר. תמר, יש לך איזה מוט ברזל או משהו? הרגע חשבתי שהיא בטח תתחיל לנסוע. רק זהירות, את זוכרת מה קורה ב... אביב פנקס: 2, מכוניות: 1. היא תנקום בהן בסוף!
&nbsp
אולי שיונתן ודניאלה ישתגעו ביחד במקום הזה. אמרתי שאוריה.
&nbsp
אולי הם עבדו עלייך כי היית חנונית? חייזרים ממאדים אני יכול להאמין. קרוקודילים אדומים זה כבר מגוחך. מעבדנצינגר! מעב... לא? נו, נמאס לי מהבדיחות גאליס. באמת פסיכולוגית. עידו הפך לדביל העונה.
&nbsp
תמר תמיד עוזרת! אל תקרא לה תמי. ובוא, היא מאסטרית ברכבים. היא הבלתי נדרסת, הבורחת מרכבים ומסדרות מבוטלות. הבול. נכון? זה הבול. שירה שוב והבינוניות שלה. חוגגים את החטיפה של תמר! למה שנתעסק בבינוניות של שירה?!
&nbsp
ומה מלאכי עושה?! למה הוא יושב ככה כל הזמן?!
&nbsp
כן, תקשרו את זה לדריה ויונתן. היי, רגע! לחפור זה מצליח! דריה למדה מחבר טוב שלה. בזמנו הוא הביא את חפירה והיא פלקט. עכשיו היא מביאה את חפירה.
&nbsp
אמה הייתה מאוד רצינית בבת מצווה שלה. דניאלה, את זוכרת מה קרה בפעם שעברה שהתרעת בפניה על חבר שלה?
&nbsp
דריה-קרטיה. זה משהו שאני רציתי להכניס לעלילה המקורית שלי.
&nbsp
ברור, ברור.
&nbsp
אלון. די להימנע.
&nbsp
אז ככה. חבר שלך מרגל עבור חברת היי-טק של אבא שלו בניגוד ל... אה, אופס. סורי. משהו אחר. "זה אישי". שמתם לב שזה כמו שמירה אמרה? אמה מתנהגת כמו סבתא.
&nbsp
אני צופה ביותר מדי עידו ברטל לאחרונה. אבל גם באליפים הוא היה מרגל לטובת האליפים מול הדלידים. למה אתה קורע ראיות, אדם מוזר ושרוף?! ולמה ה-1 ביוני?!
&nbsp
לפחות אדם ידע להתחבא... ולא שיחק את המשחקים המגוחכים האלה.
&nbsp
אמרתי לכם שהוא שוטר סמוי! בני עובד עם המשטרה?! ולמה לעידו יש זקן?!
&nbsp
קפסולה... איכס, הוא אוהב מקלות. אם כי הוא מתחיל להתאהב בה.
&nbsp
אלון שיחק בקפסולות? לדמות פציעות בסרטים ובסדרות. תראו מה זה. לא נעים. מה לילי קשורה?
&nbsp
מצליח כועס. מאוד כועס. הוא הציע לך! את אמרת פלקט! הפלמ"ח, הפלמ"ח. תמר יודעת. לא, זה סימן שהוא נאחס. ומה הקטע עם החוטים? יופי, דביל. חפש.
&nbsp
אני כמעט בטוח שאלישר מנסה לנקום באריק על שוברי גלים. אבל זאת נקמה משעממת מדי אז... אתם יודעים. היי, סליחה! לאריק יש אינטרס סמוי עם רוני, הגרסה המבוגרת שלו זה אבא שלה. היי, עוד פעם זה. זה עם החול.
&nbsp
אוי, שירה, ריבונו של עולם...

igloo2

New member
על פרק 132

*תמר מוצאת את עצמה נעולה ברכב ואני רק חושב על החום
במהירות שהזמן עובר אצלם (מתחילת השנה לפורים) הם בשיא הקיץ עכשיו...
למה בני השאיר אותה לבד באוטו שלו ופשוט נטש אותו? והמשיך לדרכו ברגל כאסיר מבוקש...
*בתחילת הסצינה שתמר מראה לאמה ואלון את המעטפה יש דמות חשודה שעוברת בחלון מאחוריהם... מעניין אם במקרה

*מי זה הרוגל הזה ולמה יש דמות כזאת? יהיה לו איזה טקסט מעניין מתישהו?
*אמה מגלה שג'וקי 2 רימה אותה (סוף סוף דניאלה מועילה במשהו
) ושהוא גם זייף את הירי. חשדתי מההתחלה שזה מה שקרה,אבל בסצינה שאחרי גדעון ולי מקף אור אומרים שזה לא היה מתוכנן ולא מבינים למה ביאליק עשה את זה. הוא תכנן את זה לבד עם אורי?
אם אמה בטוחה שהוא אפילו לא היה בבית חולים זה די מסגיר את אלישר, מאיפה "הגיעה אליו" הידיעה שהוא בבית חולים? כנראה מלי מקף אור...
*שירה נתקלת בליצן מ-IT כאילו היא לא היתה מספיק אומללה עד עכשיו

שיר m

Well-known member
לגמרי

גם אני חשבתי על החום

&nbsp
כל הזמן עוברים שם אנשים! גם מלא פעמים בטוסטר עוברים אנשים מאחורי הדלת, ובכלל... מלא פעמים הייתי בטוחה שיקרה משהו עם אנשים שבאים אבל לא. כלום.
&nbsp
בסוף יירו ברוגל, הוא יהיה זה שישלם את המחיר.
&nbsp
לדעתי אורי היה אמור לעקוב אחריהם, והדם היה למקרה חירום, והוא השתמש בו... לא נראה לי שהיה פה תכנון יותר מדי...
&nbsp
הם היו צריכים לעלות על אלישר כבר מזמן.

שיר m

Well-known member
ממשיכים להסתבך

אף אחד פה לא מתקדם לשום מקום! מה יהיה?

אמרתי לכם שהכל היה הצגה והוא בכלל לא היה בבית חולים.

נראה אותך אמה. נראה אם את יותר מתוחכמת.

עידו, אתה עדיין אדיוט.

למה אתם לא חופרים בקרקע של שירה???

שיטת הפלמ"ח. סוף סוף יהונתן מועיל למשהו.

מה זה הליצן הזה עכשיו? מה יהיה עם הליצנים בסדרות האלה?!?!

פרק מתסכל.

אולי

הרעים הבינו שמישהו חוגג יום הולדת אז הם שלחו ליצן לעשות מסיבת הפתעה.
&nbsp
או שאני מגזים.

מזל טוב שירה, מה שלומך? שלחה... טוב, לא לעניין

נשמע כמו ביאליק. ב... רגע, באמת? שירה... מה קרה כשאת נולדת? מה?! מה זה לעזאזל היה?! שירה, קורים לך דברים מוזרים. רק תיחטפי, תעשי טובה.
&nbsp
יופי, תתנשא. תמר יודעת יותר טוב ממך על הפלמ"ח.
&nbsp
אז מה לילי יודעת? נו, אבל לא את זה הם הסתירו. אולי זה בא להגן על משהו... כן, בטח שזה בא להגן על משהו. לילי שיקרה. היא משקרת! זה לא רק זה!
&nbsp
פעם אחרונה שדריה מקשיבה למצליח. רק פלקטים מעכשיו! מחורבן מיונים, חופר בעצים, שובר גלים, מחבק שליחים... מתפוצץ לרסיסים. גם זה קורה. אה, לא. אי אפשר לפוצץ את החבר'ה משוברי גלים, אני מבין. אבל נשיקה יפה. ככה בונים את זה. חיכינו קצת הרבה.
&nbsp
אלון, למה אתה לא בטוח בעצמך כשצריך? יופי, בדיוק. כמו שפרסמתי לכם. כרמלה?
&nbsp
היא יודעת... היא יודעת...
&nbsp
באמת יש לו מזל. לא, זה לא הגיוני! זה כמו שדודה שלי לא מוכרת פרחים!
&nbsp
ואת זה לי-אור לא יכולה לראות? מצחיק והופך לרציני. למרות שאלון יכול לבכות יפה. "אוווויייי! אמהההההה!". תכננו את הריב בטבלה. גם חברה של החיים (בעצם חברה של חברה של החיים) גילתה ככה על נשיקה של חבר שלה עם אחותה... למה לשנות נושא באמצע?!
&nbsp
מה ניסית להשיג... ולמה זה קשור לקרקעות? נו, באמת, עיירה שקטה כמו אשמורת, רצח? אף אחד לא נרצח כאן. חוץ מאוריה. ויעקובסון. ואימא של שירה. והשוטרים ירו בבני. אבל זהו!
&nbsp
הוא אפילו לא מקפיד על לו"ז. אורי נראה כאילו הוא לא מאמין למזל שלו.
&nbsp
אבל מה גדעון ניסה להשיג בפיצוץ הזה? ומה אבא של שאולי קשור?
&nbsp
תמר, את צודקת. לגמרי. היי, מה רוב תודות?! תמר, תצילי אותנו!
&nbsp
יונתן בקושי מדבר עם השאר. צלצולים באוזניים ממה? מהפיצוץ או... הסכמים זה מעניין. ברית זוגיות? בן אדם, זה נישואין? אמרתי שכל אחד והנישואים שלו. אלון והניסויים שלו, למשל. ואתה... אתה והזוגיות המוזרה שלך. מה ראשי התיבות שלך, דריה? מה שם המשפחה שלך בכלל? הא, כן.
&nbsp
גדעון לא ייתן לזה לקרות. אבל איך סיקי לא ראתה את זה?! אולי כי היא לא קיימת? אה, רק רצית אותו לאוסף? לא להגן על גדעון? והנה היא חזרה להיות קומית. הבחור הזה עשה משהו אחד טוב בחיים שלו וזה להוליד את יובל. וגם זה רק חצי שלו.
&nbsp
אז מה באמת הקטע עם זה? אוקיי, הצינור... אבל מה עובר? המשאבה זה נכון. תלך עם רוני, בטח. היא לא תפגע בך.
&nbsp
למה שאולי במשבצות? זה עבד, חזרתם. למרות שזה לא עובד לכולם. לשירה זה עבד. בערך. אבל לתמר זה כמעט לא עבד. מה זה?
&nbsp
אוי ואבוי. הנה... הנה הסיבה... עכשיו ברור למה דריה תהיה איתם. אבל מה היא מנסה להשיג? מה היא מוכרת לדריה?

Roei152

Well-known member
מנהל
על פרקים 32-33
ראיתי רק ק עכשיו את שני הפרקים .. ,
פרקים מעוליים , טיפלה התאכזבתי , שגילנו רק על הסליק של אשמורת .. ולא איך זה קשור למה שהרעים מחפשים , או איך זה קשור לבולים .. אבל נחמד...

igloo2

New member
על פרק 133

*הליצן מ-IT שר מזעזע
חשבתי בהתחלה שזו לי מקף אור שלחה אותו בשביל "לעקוץ" את שירה ולרמוז שאם היא תמשיך יקרה לה מה שקרה לאמא שלה... זה אומר שאברי חזר לעצמו? לא הגיוני שהוא שלח את הלץ מזמן ורק עכשיו הוא הגיע. שירה צריכה להבין איפה הוא ולדבר איתו

*רק לקראת הסוף קלטתי שמי שגדעון דיבר עליו שגרם לתאונה במפעל זה אבא של שאולי. אם לא אברי, אולי ששירה תדבר איתו להבין מה קרה שם?

*הרגיש לי שהנשיקה של דריה ויונתן הגיעה מהר מדי. קצת קלישאה שניצלים ממשהו מפחיד (והם גם בקושי נראו מבוהלים) - איזה מזל שאנחנו ביחד - נשיקה.
אהבתי שהם חתמו על ברית זוגיות
מתכננים להירשם למחיר למשתכן על בתים עם גג כחול?
*הסצינה של המריבה המבוימת של אמה ועידו גאונית, שהם נכנסים לזה וכבר לא ברור לצופה אם זה משחק או באמת מה שהם מרגישים
די ברור שהם צריכים קצת זמן לבד...
*ג'יני ההפוכה מ-1918... לא התכוונו במקרה ג'יני מההיסטוריה ההפוכה של 1909?

*לי מקף אור מנסה לשכנע את דריה לעזור לה, אולי זה מה שיוביל לסצינה שראינו בתחילת העונה שהיא ואמה מתחרות על הכסף?? אולי בהמשך היא תוכיח לה שאמה עובדת עם פיזנטי.

בנוגע לאבא של שאולי

הטענה הייתה שזאת רשלנות וגם הטענה הייתה שהוא פשוט לא יודע למה זה קרה (כי לכן הוא פוטר).
&nbsp
33 פרקים זה מהר מדי? מזכיר לך שיש איזה 47 או 48 פרקים...
&nbsp
מין הסתם זה כן יוביל לריב של דריה ואמה. השאלה מתי נגלה על רוני.

igloo2

New member
לגבי הנשיקה

לא התכוונתי שזה מרגיש לי מהר מבחינת כמות פרקים, אלא מבחינת המעבר בין דריה לא משתפת פעולה ומייבשת אותו לבין פתאום נשיקה...
לא יודע, משהו בסצינה הרגיש לי לא כל כך טבעי

שיר m

Well-known member
תמימים אתם

החתימה הזאת זה ממש לא סתם.
&nbsp
אה, אז רמי זה אבא של שאולי? אוקיי

שיר m

Well-known member
יופי

לסכסך בין דריה לאמה זה באמת משהו שעוד לא ניסיתם.
&nbsp
למה יונתן היה צריך את החתימה של דריה??? דריה את לא זהירה!!! כרגע נתת לבני את החתימה שלך והוא ישתמש בזה לכסף איכשהו.
&nbsp
ברור שלילי לא אמרה את האמת.
&nbsp
נראה לי אורי ייקח קשה את אמה ועידו:p
&nbsp
שירה את באמת מאמינה לגדעון? חפשי את רמי.
&nbsp
כרמלה משת"פית.
&nbsp
קשה שכולם שקרנים מסביב

אוף, שיר, תני לדריה קצת נחת

בגדו בבחורה מספיק, יונתן לא רע...
&nbsp
כלומר, במציאות הבחור חרא ולא מצטלם למרות שהוא מבטיח, והוא מחבק שליחים, אבל תני לה קצת נחת!

שיר m

Well-known member
זה לא אני, זה הכותבים שלא נותנים לה מנוחה

יונתן באמת היה יכול להיות בסדר בשבילה, הם חמודים ביחד, אבל מה זה, הבנאדם בא עם תיק ומחתים אותה על דף ושניה אחרי זה מוצא תירוץ לצאת וחוזר בלי התיק ובל הדף. נו באמת.

הבחור חיבק שליחים, הוא פשוט מוזר

ולמה הוא צריך את התיק והדף? היא חתמה כבר.
&nbsp
ובואי, שיר, אם צריך חתימה של מישהי זה של שירה.

למעלה