אבל תמר... לרקוד... אלון...
מישהו זרק את הג'לי. תראו מה זה... אי אפשר להשאיר סתם ככה קינוחים. תראו... אסון השמונה? לכרות? סבתא, מה עשית?

אבל מה הקשר בין זה לבין החלוצים? ולמה אין מים נורמליים במקום הזה?! עידו, אתה מתבלבל בסדרות. תמר ושאולי יסבירו לך. אבל למה צריך לכרות את העצים? הרי מה שקבור שם יישאר קבור שם ואפילו יבינו איפה זה נמצא.

אשמורתון זה עיתון מביא מידע.

יופי, תמר! היא טובה בלנגן...

אל תבהיל אותה! היא עלולה להרוג אותך! זה בסדר, דריה, לגיבורים יש פטורים מבתי ספר. בעצם, החבורה בנעלמים הולכת לבית ספר יותר מהשכונקים. כן, זה ממש אמין. נותנים לך מצלמה. במקרה. כשאתה צריך. אדם לא חכם.

היא עם אוזניות. היא למדה את זה מחברה טובה. מותר, מותר, אני מכיר מישהי שעשתה את זה תמיד. כן, תקראי, שירה. מי יודע מה תמצאי. אני תייגתי אותה באינסטגרוש. אבו רמי זה סבא של שאולי?

כן, אני רציתי שזה יהיה הסיפור... ואז ירון העתיק ממני. אה... חג פורים. תמיד אחרי וונדנדיינז וראש השנה.

זה לא פייר גם כלפי, יא... למה את מפריעה?! למה?! יהונתן ממש בעייתי. לא יגיע לשום מקום בחיים שלו! בטח לא להיות במאי! מה הוא יביים בחיים שלו?!

1948... כלומר, זה גם מקום היישוב. אבל למה המשפחה של שירה לא ידעה מזה לפני?

שוב יאניב... רק לא הבנתי למה זה נחוץ שהם יגלו שזאת לי-אור. ג'וסו זה הגיוני, זה Juice. מוזר לי ששירה ואלון מתעלמים מהכמעט מערכת יחסים שלהם. יוגיסטית מוזרה.

למה לא ראינו את המקלדת והעכבר?! יהיה פרק מגניב מחר. שוב פיצות?!

שאולי, בחייך! דריה! אני אהרוג אותך! או שאת שאולי. אני אהרוג את שאולי. כנראה. חחחחח, לקרוא למשטרה באשמורת. ממש מפחיד. מוסד לא מתפקד.

תמר תתרגל לשיטות הפלמ"ח.

אני חושש מהרעש. אריק יחזור בקרוב. לא, לא, רוני, נו... אנחנו לא נוצרים! לא! עידו, אתה לא... לא מכיר? אנחנו לא נוצרים, רוני! ידעתי שהם לא סתם שאלו לגביהם באינסטגרם. ידעתי. שהוגו יעזור לך להשלים! נחש.

אתה ממש טיפש. רגע, אבל איך תזהו באמת? תמר טובה בפלמ"ח. בני בליעל?!

מה באמת רוגל תורם? מה הקשר לבני?

וגם אתה תיכנס מחר למפעל. למה זה חשוב?

יא חתיכת... דריה! אל תסמכי עליהם! שקודם יראו לי איפה יובל נעלמה! אפסים.