נעלמים 3- המשך שבוע 5

פרק 124

אז למה מירה התקשרה אל אמה?
&nbsp
מה רוצים מנגה?
&nbsp
מה אבא של שאולי מסתיר?
&nbsp
והאם הרעים ימצאו את עץ האבוקדו השני?

אבל תמר... לרקוד... אלון...

מישהו זרק את הג'לי. תראו מה זה... אי אפשר להשאיר סתם ככה קינוחים. תראו... אסון השמונה? לכרות? סבתא, מה עשית?
&nbsp
אבל מה הקשר בין זה לבין החלוצים? ולמה אין מים נורמליים במקום הזה?! עידו, אתה מתבלבל בסדרות. תמר ושאולי יסבירו לך. אבל למה צריך לכרות את העצים? הרי מה שקבור שם יישאר קבור שם ואפילו יבינו איפה זה נמצא.
&nbsp
אשמורתון זה עיתון מביא מידע.
&nbsp
יופי, תמר! היא טובה בלנגן...
&nbsp
אל תבהיל אותה! היא עלולה להרוג אותך! זה בסדר, דריה, לגיבורים יש פטורים מבתי ספר. בעצם, החבורה בנעלמים הולכת לבית ספר יותר מהשכונקים. כן, זה ממש אמין. נותנים לך מצלמה. במקרה. כשאתה צריך. אדם לא חכם.
&nbsp
היא עם אוזניות. היא למדה את זה מחברה טובה. מותר, מותר, אני מכיר מישהי שעשתה את זה תמיד. כן, תקראי, שירה. מי יודע מה תמצאי. אני תייגתי אותה באינסטגרוש. אבו רמי זה סבא של שאולי?
&nbsp
כן, אני רציתי שזה יהיה הסיפור... ואז ירון העתיק ממני. אה... חג פורים. תמיד אחרי וונדנדיינז וראש השנה.
&nbsp
זה לא פייר גם כלפי, יא... למה את מפריעה?! למה?! יהונתן ממש בעייתי. לא יגיע לשום מקום בחיים שלו! בטח לא להיות במאי! מה הוא יביים בחיים שלו?!
&nbsp
1948... כלומר, זה גם מקום היישוב. אבל למה המשפחה של שירה לא ידעה מזה לפני?
&nbsp
שוב יאניב... רק לא הבנתי למה זה נחוץ שהם יגלו שזאת לי-אור. ג'וסו זה הגיוני, זה Juice. מוזר לי ששירה ואלון מתעלמים מהכמעט מערכת יחסים שלהם. יוגיסטית מוזרה.
&nbsp
למה לא ראינו את המקלדת והעכבר?! יהיה פרק מגניב מחר. שוב פיצות?!
&nbsp
שאולי, בחייך! דריה! אני אהרוג אותך! או שאת שאולי. אני אהרוג את שאולי. כנראה. חחחחח, לקרוא למשטרה באשמורת. ממש מפחיד. מוסד לא מתפקד.
&nbsp
תמר תתרגל לשיטות הפלמ"ח.
&nbsp
אני חושש מהרעש. אריק יחזור בקרוב. לא, לא, רוני, נו... אנחנו לא נוצרים! לא! עידו, אתה לא... לא מכיר? אנחנו לא נוצרים, רוני! ידעתי שהם לא סתם שאלו לגביהם באינסטגרם. ידעתי. שהוגו יעזור לך להשלים! נחש.
&nbsp
אתה ממש טיפש. רגע, אבל איך תזהו באמת? תמר טובה בפלמ"ח. בני בליעל?!
&nbsp
מה באמת רוגל תורם? מה הקשר לבני?
&nbsp
וגם אתה תיכנס מחר למפעל. למה זה חשוב?
&nbsp
יא חתיכת... דריה! אל תסמכי עליהם! שקודם יראו לי איפה יובל נעלמה! אפסים.

שיר m

Well-known member
באמת רוני

מה את מתכננת לעשות ביום החופשי שלך? לראות סרט על חבורה שיושבת בטוסטר לשעבר אולי?

&nbsp
לכרות שני עצים זה רעיון ממש טפשי. ככה יודעים איפה הם. אם כבר צריך לכרות את כל היער.
&nbsp
לסמן את כולם זה רעיון יפה. באמת מזל שהם הספיקו.
&nbsp
פורים במפעל. זה יהיה מעניין
&nbsp
זה לא בני...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 125
פורים מיד אחרי ראש השנה? גם בנעלמים יש..

Roei152

Well-known member
מנהל
דפוק דפוק מצד שאולי ועידו
לא לתהות מה יש בחבית ולמה היא כ"כ כבדה ..
הכל נדפק ..

ואלון יכול לעוף, בלי לדעת לעוף... חורפים שבעה חיכינו לתמר...

מה? מה? חיכיתי הרבה זמן שיתחפשו ביחד!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אה, מלאכי. למה הוא סתם יושב פה?
&nbsp
תראו, אין לי מושג למה יונתן עשה את זה, אבל אם זה באמת כמו שאמרו (שהוא קיבל מבני את הרחפן) אין לי מושג למה החיבוק היה נחוץ...
&nbsp
לא טוב בכלל. לא עוזר לדריה. זה כי יונתן אדם מוזר שאוהב רחפנים משום מה. ידעתי שזה חשוד שהוא עדיין אוהב גלישה וים. אלישר הוא בעייתי. אה, תום בכלא? יפה. אמה עושה את מה שנקרא "ציד הצבי". תבדקו את זה. היא צריכה למנוע מאחרים לצוד ארנבים.
&nbsp
חמודה. יש לו בעיה בתנוך. והתנוך שלו דורש מכה. אווווווווווווווווווווווווו... הוא מוריד לה צבע... הוא מוריד לה צבע... גם אני אתגעגע אליכם. עד שאתם סופסוף ביחד... זה כמו פלאשבק שוב! אוווווווווווו... די. חזרתי מההתמוססות.
&nbsp
שניכם מטומטמים מאוד. מאוד מאוד. יונתן בחור מאוד מוזר שמחבק מי שמעניק לו רחפנים. אני רק מפחד ממה שהוא יעשה למי שייתן לו את הקלטת. אם על רחפנים הוא מחבק... שאולי, לא. יש לו מספיק בעיות גדרה.
&nbsp
דריה קצת מוזרה. כן. זה משהו מכדיתא. זה לא אמור להיות פיזנטי... תתרחקי, נגה. דריה הפכה לאימא מאוד מוזרה.
&nbsp
אולי יונתן יתפוס אתכם... איך כבר הגענו לפורים. אתה חתיכת ארלקינה. פיטר פן ושלגיה! פיטר פן ושלגיה! לעמוד על הראש היא רגילה. יש לה המון קסם אישי. וגם אזעקת אש. חבר שלך גאון. בלונים? מה, זה אומר שלאחד מהרעים יש היום יום הולדת? פתאום קלטתי שבמעורבבים הם עשו לנו רמז, הם החליטו לרמוז לנו על מבצע אמיתי שיקרה בנעלמים. שוב זוחלים בתעלות אוורור. המפתח... הלחצת, שירה. בעיקר שאת הפולטת הראשית.
&nbsp
אלון הצליח. מה תגידו. תגיד, אתה נורמלי?!
&nbsp
תסיחי את דעתו, שלגיה קטנה. וחמודה. איזו מתוקה היא! יוגיסטית מעצבנת. אף פעם לא אהבתי אותה. ובחייאת, מי הדביל שלא בודק את החביות?!
&nbsp
שאולי, אתה מטומטם. אלא אם זה יתפוצץ להם פתאום.
&nbsp
כמה רומנטי. כיף שאתם חטופים.
&nbsp
אוי ואבוי. ידעתי שזה מוזר מאוד.

Roei152

Well-known member
מנהל
שמתי לב שבעונה הזאת
אתה מזכיר הרבה את תמר ואלון , בעיקר את תמר , בכותרת של התגובה שלך , אין לך נושאים אירים? למשל אמה?
&nbsp

תמר! אלון! מה יש לכולם?!

בן אדם, אמה הייתה לי שתי עונות. אלון ותמר חיכיתי מאז שאביב הפציעה על המסך שלנו. תן לי קצת להתלהב.
&nbsp
וגם את אמה לא פגשתי במציאות ואת הזוג כן...

Roei152

Well-known member
מנהל
מעניין מי יהיה בן זוגה של אביב בפלמ"ח
האם היא ודולב צפוים לעשות לך דורין ודוד"? , לשחק ידידים בסדרה אחת , ובסדרה הבאה זוג?
&nbsp

שיר m

Well-known member
אבל אבל

ליצנים זה מסדרה אחרת!
&nbsp
רגע, אז היא פשוט היתה בפנים? אוף, חשבתי שמהמצלמה בדבקון
&nbsp
אורי! זה היה לא צפוי.

שיר, כבר אמרנו לך

הסדרה עם ספיר בן רובי שאומרים בה למישהי "מה עשית?" וגם עם ההוא שדומה לשגיא ברייטנר זאת נעלמים!
&nbsp
אגב, אחי מתכוון להתחפש לליצן מרושע בפורים, וכשראיתי אחת מהדוגמאות לתחפושת הוא נאלץ להגיד לי שלא הדוגמה הזאת, כי הוא יודע שזה מכפולה ולא בא לו.

למעלה