נעלמים 3- המשך שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 3- המשך שבוע 4 ממשיכים לחקור..

Roei152

Well-known member
מנהל
המתח עולה והלב דופק ..
שאולי טמבל , למה לא מחליטים בסדררה הזאת על קוד לפרידות מאילוצים?
שיער של שירה סתם פאה..
רוני והטויסטרון מגבירים את המתח בין אמה לעידו סתם
אלון שוב נתקע בין אמה לתמר ..
...

אולי זה שחי חטף אותה?
טוב, דריה, את רגילה לזה... אה, זה של ביאליק. לפחות ביאליק מנומס. פיזנטי ישר אלות לראש...
&nbsp
ורדינה חזרה אלינו... לפחות אתה לא דב נמלים... אמה, אולי תבקשי מאלון לעזור לך בהצעת הניסויים?
&nbsp
אלישר רק מנסה להגן עליהם ולהפיל את גדעון ברשת. נעים מאוד, אלישר. שיר, נכון נעים מאוד? "אין ספק שמתרחשים כל מיני דברים לא ברורים באשמורת"... מה?! מה פתאום, באשמורת שלנו דברים לא ברורים?! מה פתאום! מקווה שאתה בצד הנכון.
&nbsp
חנונים מעצבנים. אמה, הוא חנון. מה חשבת שיקרה? לא, עידו לא רוצה. את רוצה. ובאיזו דרגה את בכלל בריקודים?! ומה הקטע עם הרעש?! זה לא הימור, אתם מונופול, אבל היא רוצה לפתוח סניף של אבא שלה! משפחת פשע הדנצינגרים האלה. היא הרימה את המילקשייק! שתדעו לכם! ואת הנונה! והעמק הזה לא מתעורר ולא רוצה שום דבר רועש!
&nbsp
אני לא ראיתי את סיקי. בכלל. אף פעם. אה. הבנתי אותך! רפי זה האח של סיקי. גם לא קיים. למה שירה צריכה את זה?
&nbsp
דריה לא ישנה כבר כמה שנים. נכון. אני לא מבין, תמר בסך הכול מתנהגת כמו שצריך. ממתי סומכים על משטרה?! אבל מצד שני... הלוחות... תמר, בואי, תפקיד משני, את צריכה להבין שיש מנהגים, ויש לוחות... אל תלכי גם למטע, תמר! מה הקשר לפיג'מה? טוב, נפלט לאמה... ואלון מבין.
&nbsp
יופי לכם! אבל עוד מעט זה יהיה רע. שמעתם חצאי שירים?! לי-אור תופיע לו באוזניות... אני שכחתי איך שאולי נראה כשהוא נורמלי ולמה אהבתי אותם... טוב שלי-אור עצרה את כל החרא שלו.
&nbsp
למה אתם מספרים לה?! למה?! אה... שערה... לא טוב. לא טוב. למה אתן מדברות ליד לי-אור?! למה?! מאיזו סיבה?! למה?! נסתר מן העין.
&nbsp
איך אני אוהב אותה כשיש לה רעיון. צריך לחשוב איך עושים את זה, אבל את חכמה. אויש, תמר, למה את חייבת להגיד את המחמאות האלה דווקא ברגעים כאלה?
&nbsp
שוב הלוחות. כן, זאת סבתא של אמה! לילה טוב, דריה.
&nbsp
אוף, עכשיו יהיה רע. שאולי, אבא שלך הבוס שלהם! לא יפגעו בו!
&nbsp
אז זה הדפיקות... דווקא נחמד הקטע עם כדורי הטניס. אינך מבין, ביאליק. גדעון קצר רוח עקב הכוויות המעטרות את צווארו, ועקב כך שנבצר ממנו להופיע בעונתה השנייה של תאג"ד, דרמה עטורת פרסים. זהו מקרה של הגולם שקם על יוצרו, שכן רוגל כן מופיע בעונה זאת. מי הייתה...? מה אתם בודקים? זה כאילו... הסתירו שם מצבורי רעל? אריק במבנה בחוץ? אה... פיזנטי נכלא בחדר שהוא כלא בו? טוב, זה צדק פואטי.
&nbsp
יפה, תמר! ככה צריך לכתוב! מעניין אם ככה גם היחסים של אביב וגאיה במציאות. אולי תמר רוצה להקים פה פיצה... איזו טבלה? מה טבלה?! מי למד טבלה?!
&nbsp
אוי ואבוי, לא טוב לי... והוא עוד נפרד ממנה כשהיא מביאה בורקסים!!!!!!! אני מכיר כמה שירים מהפלייליסט...
&nbsp
איזו עלילה מוזרה. אלון לא יכול להקים מעבדת זיהוי דנ"א? ידעתי. פאה. שהאופנוענית לובשת.
&nbsp
מוסר ההשכל: לא לשמוע עם חבר שלך חצאי שירים באוזניות. רגע, תסתכל לה בעיניים ו... תסתכל לה... שאולי! מה עם להסתכל לה בעיניים?!
&nbsp
איך אתה ברחת?! אתה בוגד?! אה, ועכשיו התור של אמה...

שיר m

Well-known member
מצד אחד
תמר לא צודקת בכל מה שהיא אומרת
מצד שני, אמה באמת מעצבנת
מבינה את ההתלבטות של אלון
&nbsp
שאולי ודניאלה

זה רק ניסיון לתת ביטחון לאלון!
אז היא להוטה, ביג דיל, לאמה יש חברה שהשם השני שלה זה "חקירה".

Roei152

Well-known member
מנהל
שירה סוף סוף חוטפת!!!!
בדיוק כמו שרצתה בנעלבים , היא חוטפת מהרעים. הרעים האלו מעצבנים במיוחד , הם צעד לפני החבורה בכל דבר .. [
&nbsp

עד מאה וחמישים פרקים (כששישה מתוכם הם לקטים)
אז עידו הציל את אמה ולא פיזנטי. כושר? אבל את אדר, לא ליאור... אבל אתם... חשבתי שגמרנו עם הריצות האלה. בפתיח רצתם מספיק. אבל מה הם יאכלו, כולם?
&nbsp
תגיד, יא דביל, למה אתה שם קפוצ'ון?! אתה לא יודע שזה ממש לא טוב לדריה?! רק דריה, אל תקשיבי לחצי שיר. אה. זה לא שיר. ים?! אוקיי, זה ממצא וזה ברור לכם מי הוא ומי שלח אותו, כן?! יא... יא פופציק אנטומיק! (מה זה פופציק?) ניג'וסים של אימא של דריה זה קשה. אבל בים יש... יש ג'ינג'יות עקומות ומפחידות. אבל מתי אתם... מתי תתנשקו?
&nbsp
חשבתי שהם יצילו את אמה. אמה לא מפחדת ותמר חמודה ואתם חמודים ומתוקים. עציץ, אה? הבנתי. אבל פיזנטי השתחרר? באמת מתי, חמודים? מתי? יש!!!!!!!!! תמר, שלא יעשה לנו על השחיטה!
&nbsp
ערב שקט באשקורפ. גדעון, אל תעשה את זה. לי-אור, את מוזרה. אבל אמה גם רוצה להשתמש בו... אז רוגל הוא עובד של בני? לא הבנתי מי עובד אצל מי...
&nbsp
דניאלה כל כך חכמה. היא תציל את שאולי בסוף. ואני מזכיר לכם שהתירוץ של טינה היה כדי שדניאלה תוכל להאמין לו. ודניאלה לא קונה את זה. יפה. ובאמת, כאילו, זה מפתיע שסער לא קיים? ובכלל, מאיפה קיבלת את הרעיון להמציא חבר? מאיפה קיבלת את... את... עברה פה טבלה עכשיו, ראיתם אותה? איטליה לא תיקח אף אחד יותר! מה פתאום, זה שלה וזה מכדיתא! אבל דניאלה יודעת שלי-אור חשודה... למה שכחת?
&nbsp
אולי פלקטים זה לא רעיון טוב. תעשו שרשורי ממצאים! מי מת על הרעיון? למה מישהו חושב שזה רעיון טוב? נכון, זה מוסד וזאת הדרך היחידה לאכול! ובכלל... למה הם צריכים את זה? מה העניין כאן? יש משהו מעבר. משפחה... אתה ואימא שלך. ואגב, מה עם הטוסטר האמריקני? לא שמענו כלום. כן, התמונה הגדולה...
&nbsp
יופי, דניאלה. יופי. שוב בודקים בתיקים, מה? מי ידע שדווקא הטכניקה של אהבת חיי תציל לשאולי את התחת... צילמו אותה עכשיו?!
&nbsp
את הקטע הזה, כשצילמו את נועם ברקע הזה, ראיתי... זה לא הגיוני...אין לי מושג.
&nbsp
מה מטריד אותך, מלאכי? הצלחת לברוח לו... יופי... מה אתה מתרברב במה שדריה לא הצליחה שנה... אז תמר צדקה. פושע יותר גדול מפיזנטי. תמר זרקה את הקינוח... אה-הא! ההקלטה! של יונתן! אולי יש מתגים שצריך להוריד?
&nbsp
תתנשקו וזהו. די כבר. המייסדים, המייסדים, דריה! המייסדים! כמו קטע מסרט אימה. ולכן דריה נדלקה. כן, דריה גם מנוסה בעניינים כאלה. אל תעזבי לו את היד!
&nbsp
כן, מה זה הלשון רבים הזאת? אוי ואבוי. כן כן, המועדון! של חבר שלך! ששלח אותך לנקום באמה! ואת הג'וק לנקום באמה! ואת הבוגד במועדון לנקום באמה! אבל חשוב שלא נשכח שלפחות אנחנו לא דובי נמלים. את לא תגידי עליה עקום!
&nbsp
אלון הגאון בפעולה.
&nbsp
איך ידעת לבחור את הרגע הנכון? תיזהרי, אמה. תזכרי. תזכרי מה המטרה האמיתית, ולא, לא לגרום לעידו לקנא! ובוא, אלון הזמין יותר טוב. אני לא בטוח שהוא יהיה אחלה מרגל...
&nbsp
זה היה רעיון כל כך, אבל כל כך רע.
&nbsp
מה, וודג'? בוא'נה, נגה, אל תלחיצי. את בטח סתם שמחה ובאה לחבק אותה... היה עדיף לסיים עם התרסיס של לי-אור...

למעלה