עד מאה וחמישים פרקים (כששישה מתוכם הם לקטים)
אז עידו הציל את אמה ולא פיזנטי. כושר? אבל את אדר, לא ליאור... אבל אתם... חשבתי שגמרנו עם הריצות האלה. בפתיח רצתם מספיק. אבל מה הם יאכלו, כולם?

תגיד, יא דביל, למה אתה שם קפוצ'ון?! אתה לא יודע שזה ממש לא טוב לדריה?! רק דריה, אל תקשיבי לחצי שיר. אה. זה לא שיר. ים?! אוקיי, זה ממצא וזה ברור לכם מי הוא ומי שלח אותו, כן?! יא... יא פופציק אנטומיק! (מה זה פופציק?) ניג'וסים של אימא של דריה זה קשה. אבל בים יש... יש ג'ינג'יות עקומות ומפחידות. אבל מתי אתם... מתי תתנשקו?

חשבתי שהם יצילו את אמה. אמה לא מפחדת ותמר חמודה ואתם חמודים ומתוקים. עציץ, אה? הבנתי. אבל פיזנטי השתחרר? באמת מתי, חמודים? מתי? יש!!!!!!!!! תמר, שלא יעשה לנו על השחיטה!

ערב שקט באשקורפ. גדעון, אל תעשה את זה. לי-אור, את מוזרה. אבל אמה גם רוצה להשתמש בו... אז רוגל הוא עובד של בני? לא הבנתי מי עובד אצל מי...

דניאלה כל כך חכמה. היא תציל את שאולי בסוף. ואני מזכיר לכם שהתירוץ של טינה היה כדי שדניאלה תוכל להאמין לו. ודניאלה לא קונה את זה. יפה. ובאמת, כאילו, זה מפתיע שסער לא קיים? ובכלל, מאיפה קיבלת את הרעיון להמציא חבר? מאיפה קיבלת את... את... עברה פה טבלה עכשיו, ראיתם אותה? איטליה לא תיקח אף אחד יותר! מה פתאום, זה שלה וזה מכדיתא! אבל דניאלה יודעת שלי-אור חשודה... למה שכחת?

אולי פלקטים זה לא רעיון טוב. תעשו שרשורי ממצאים! מי מת על הרעיון? למה מישהו חושב שזה רעיון טוב? נכון, זה מוסד וזאת הדרך היחידה לאכול! ובכלל... למה הם צריכים את זה? מה העניין כאן? יש משהו מעבר. משפחה... אתה ואימא שלך. ואגב, מה עם הטוסטר האמריקני? לא שמענו כלום. כן, התמונה הגדולה...

יופי, דניאלה. יופי. שוב בודקים בתיקים, מה? מי ידע שדווקא הטכניקה של אהבת חיי תציל לשאולי את התחת... צילמו אותה עכשיו?!

את הקטע הזה, כשצילמו את נועם ברקע הזה, ראיתי... זה לא הגיוני...אין לי מושג.

מה מטריד אותך, מלאכי? הצלחת לברוח לו... יופי... מה אתה מתרברב במה שדריה לא הצליחה שנה... אז תמר צדקה. פושע יותר גדול מפיזנטי. תמר זרקה את הקינוח... אה-הא! ההקלטה! של יונתן! אולי יש מתגים שצריך להוריד?

תתנשקו וזהו. די כבר. המייסדים, המייסדים, דריה! המייסדים! כמו קטע מסרט אימה. ולכן דריה נדלקה. כן, דריה גם מנוסה בעניינים כאלה. אל תעזבי לו את היד!

כן, מה זה הלשון רבים הזאת? אוי ואבוי. כן כן, המועדון! של חבר שלך! ששלח אותך לנקום באמה! ואת הג'וק לנקום באמה! ואת הבוגד במועדון לנקום באמה! אבל חשוב שלא נשכח שלפחות אנחנו לא דובי נמלים. את לא תגידי עליה עקום!

אלון הגאון בפעולה.

איך ידעת לבחור את הרגע הנכון? תיזהרי, אמה. תזכרי. תזכרי מה המטרה האמיתית, ולא, לא לגרום לעידו לקנא! ובוא, אלון הזמין יותר טוב. אני לא בטוח שהוא יהיה אחלה מרגל...

זה היה רעיון כל כך, אבל כל כך רע.

מה, וודג'? בוא'נה, נגה, אל תלחיצי. את בטח סתם שמחה ובאה לחבק אותה... היה עדיף לסיים עם התרסיס של לי-אור...