איכס, שתיתי ברומניה מיץ
'מה כבר יקרה לזה', אמר עידו.

עידו, נו, בחייך. אתה אדם מוזר.

שוב היא פה. תמר, להסתובב! תמר! להסתכל על... תמר! כן! יותר טובה מאמה בראייה מרחבית!

מה, רוני הדבק? אמה לא שמחה מזה. אוקיי, אז לא יקרה כלום... כן, אלון יעזור. עידו, אתה יותר חכם ממה שחשבתי. שאולי, ד"ש למצליח. גם אצלו זה היה ככה.

לא הבנתי את הקטע עם ביאליק. אני חושב שיש לו סיפור... אני אסביר בסוף הצפייה שלי.

כן, אלון. תסדר את זה.

לא הבנתי את לי-אור. מיטל אמרה שהיא מעולם לא שיחקה דמות כזאת ושנבין כשנראה, אבל אני לא ממש מבין... הכוונה היא ליוגיסטית מרושעת? או שיש עוד?

היא חושבת שתמר פושעת. הפוסל במומו פוסל. אם יש כאן פושעת אחת זאת כרמלה! אתם יודעים למה. אני גם מניח שבסוף נגלה שסיקי היא אישיות מפוצלת של כרמלה.

אלון, לך אחריה! לך אחריה!

לא, עידו. מי צריך לקנות את זה?! אלון עסוק עכשיו. הוא והאוכל האיטלקי...

נכון. אבל אני רק אומר: כשדריה רצתה להחזיר לבחור היא נישקה את אלון. אז תנשקי את אלון. הלב שלי קווץ'. הלב שלי מקווצץ'. בא לי לקווצץ' לתמר את הפרצוף. אני מבטיח את כל זה גם! הלב! קווץ'! הלב שלי! קווץ'!!!!!!!! הלב שלי התקשקש!!!!!!!!!! מדוע אתה מוריד מידע לציבור?

אבל מה שירה יורשת? מה?! ולמה היא תמיד מספרת לכולם את הכול?! מישהו צריך לסתום לה את הפה! למה את עושה את זה, שירה?! למה?! למה לערב מורים?!

איזה משחק אמין, גדעון! מעניין למה הרעל... שגיא ברייטנר! אה, רוגל.

איפה ריקוד הרובוט?! הוא מעדיף מועדונים לארוחות רומנטיות. עם פיצות. הרעיונות שלה טובים רק במסעדות. אני הייתי הראשון שאמר שאם עדי מגאליס תהיה עם אלון מנעלמים הם יהיו עדי אלון. אני חשדתי.

אדם חסר זיכרון. אה-הא! אני יודע איפה הבית הזה... ברור כל כך! ברור! דריה, זה שיח עדתי?

יופי, שאולי.

אני באמת לא מבין. אני אוכל עם המזלג בימין. למה זה חשוב? קווץ'. קווץ'. עוד קווץ'. המון קווצ'ים קטנים בלב. איזה משבר, אמה? אנחנו מלבלבים. זהו סיפורם של שניים שאהבו תפוחים ירוקים. שירה לבושה יפה. דניאלה בחו"ל. רגע, אז... אלון, אני אוסיף לך! שאולי שומר טינה לדניאלה! חה חה, חה... עזוב, חבר, לך, תציע לתמר ניסויים. אוי, דריה, מחוז מצוין. דריה, את צריכה להיות ראש הממשלה. את כל כך טובה בלהשיג לגיטימציה. אוי, נו, יש המון דברים לעשות. דריה, תשמרי קצת לאחרים מהאוכל... לא רק לך... שאולי, בחייך. אלון, אתה חכם. אבל תמר ביקשה. מאלפת אותו יפה.

לי-אור נשמעת כאילו היא מצוות המו"מ של הליכוד... שוב מכוניות...