נעלמים 3- המשך שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 3- המשך שבוע 3 לכו להצביע , ואח"כ תתפנקו בפרק נוסף

Roei152

Well-known member
מנהל
זהו יוסי
ירון הזה חכם מאוד , איך שהוא יודע לפצוץ את הזוג האהוב עליך בזמן שאתה בחו"ל ..
אלון טמבל כרגיל ..
אורי הזה מספר סיפורים ,
פףעם ראשונה שדריה רגועה בסדרה הזאת .. יונתן באמת מרגיע אוץה..

הם לא התפוצצו! הוא לומד ממנה והזוג האהוב עליך (הבוגד בקיבוץ וזאת מהפייסבוק שלי) הם כבר פאסה.

Roei152

Well-known member
מנהל
בכל זאת - התפוצצו
ממתי דריה ותום הם הזוג האהוב עלי? .. הם לא היו בשום שלב הזוג האהוב עלי ..

אמרתי נימי ורומי לא התפוצצו! היא מנסה ללמד אותו שיעור חשוב. זה כמו שתגיד שאלינור ואדם או עמית ושרון התפוצצו!

אגב, רועי אמרתי "הבוגד בקיבוץ וזאת מהפייסבוק שלי". איך מזה הגעת ליונתן ודריה? בוגד בקיבוץ זה אחד ויחיד, ובפייסבוק אני עם... טוב, יש לי תמונות שם עם שתיים ששיחקו איתו צמוד.

Roei152

Well-known member
מנהל
תום ודריה
לא יונתן .. היה ברור לי שהתכוונת לירון ..
אגבב ביקרתי בפייסבוק האישי שלך רק פעם אחת , מאיפה אני אמור לדעת שהתכוונת לשירה? אולי החלפת תמונה .. חוץ מזה שאם החלפ תמונה לתמונה עם אביה , אז ברור לך מי הגדול שם..
&nbsp

יש לי שתי תמונות! אחת עם שירה ואחת עם אביה! בוש לך שאינך יודע, השווצתי בשירה כמה פעמים!!!!!!

שיר m

Well-known member
אוקיי
אז עכשיו אנחנו יודעים בוודאות שרוני עובדת איתם.
&nbsp
לא ידעתי שבלימון יש יותר סוכר מתותים. תודה אלון.
&nbsp
בהצלחה שירה.
&nbsp
זה יהונתן. לא יונתן. חשוב.
&nbsp
כואב לי על שאולי... מה עושים?!
&nbsp
אפשר שאלישר יהיה מהטובים?

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור שהיא עובדת
ראית שלי-אור צופה בעידו מהכיוון של אבן החן ? זה היה הסימן הראשון , באבן הוטמנה מצלמה ..
&nbsp

שיר m

Well-known member
לא שמתי לב לזה...
החשד מבחינתי הוא מאז שהיא "נפצעה", אבל היא כזאת חמודה שקיוויתי שהיא בכל זאת מהטובים...
אבל אחרי האוזניות שהיא הביאה לשאולי זה בטוח.

אמרתי שלא יתפוצצו
מוזרה הדמות שלה. אבל כבר קרה משהו... לא משנה. היי שלום, לי-אור. רגע, אז היא וביאליק זה היה שלום לכם ונמסטה?
&nbsp
באמת מה עם דריה בחקירות? איזה להיט ענק? אין עוד מסעדות, אתם מונופול! תלוי אם רוקדים את ריקוד הרובוט... רגע. אז את מצוינת או... אני לא יכול לעשות את הבדיחה הזאת כבר סדרה שלישית! היא תדבר עם אריק. היא בת של אריק המבוגר. שהוא גם אבא של אביב מדאנסטורי.
&nbsp
זאת רוני? או לי-אור? בהתחלה זאת הייתה רוני, אבל עכשיו...
&nbsp
היי, מלאכי.
&nbsp
למה להשמיד? מה היא עשתה? מה תכננתם בקום היישוב?! הורדת פרופיל זה לא מתאים לאמה. אבל חשוב שלא תתבלבל עם הגרב שתמר ואלון שמים על הדלת.
&nbsp
חמודה תמר. יפה, אלון. כי 70 שנה לאשמורת! העץ הזה מקום אשמורת! וכנראה הגיוני ש... אה-הא! החביאו שם משהו! כן, אלון. כנות. זאת תמר. גם להקלטות היא הולכת בלי להודיע.
&nbsp
סבא שלך בנה המון דברים מוזרים. נכון, אמה! מה יקרה כשהם יגלו על פיזנטי... אריק מזמין מיצים זולים מ... איכס. באמת רע ברומניה. נכון, רוני תיגע בזה. היא שולטת במסעדות. אני צריך כאילו לסבול את זה שהמיצים מרומניה? אני לא שותה מיצים. המון אנשים מדברים על דברים ומדברים על עצמם.
&nbsp
לא טוב, שאולי. לא טוב. כבר ניסית את זה בעונה הראשונה וזה לא הצליח לך, נכון? מאותה סיבה! רגע, למה דניאלה ישנה אם יש בית ספר?
&nbsp
שוב זה עם השש-בש... לא צריך לארגן טבלאות בשביל זה? אבל אז אתם תשמעו חצי שיר... תקדיש לה שיר של אייל גולן. בטח, בטח, עידו. לא יקרה כלום. אמר אף אחד אף פעם.
&nbsp
גם אני רוצה לתחנה. לא זאת של אלישר. הם לא הזוג הכי יפה באשמורת! שקרנית שכמוך, לי-אור. שקרנית. תמר ואלון הם הזוג הכי יפה באשמורת! ודניאלה, תעשי טובה. הייתי מבין אם זאת הייתה דנה ממילאנו. אז הייתי מבין. אבל זאת מחרבת זוגות קלאסית שלאף אחד לא אכפת ממנה.
&nbsp
אין עומר. עומר מת. כן, שירה.
&nbsp
'אסור לפרוץ לבית הספר'... בלה בלה בלה... כן, ספרו את זה לשירה. שפורצת לארכיון.
&nbsp
שלום לך. אדם מוזר. איזה תירוץ מטומטם...
&nbsp
יופי, עידו. למה? למה? למה זה טוב? אבל הם לא התפוצצו. אז איזה כיף לי! רגע, אבל... אה, לקונגו! לקונגו! הם התכוונו... רגע, הם לא מתפוצצים, נו... מה אתה מתווכח, דביל? הנה, הם חוזרים.
&nbsp
תמר עם נאומים כל כך יפים. חולה עליה. היא מכירה את הפחד וזה שאתה לא אוהב להרגיש... הבחורה הכי מתוקה באשמורת. אמרתי כבר. מתוקה יותר מלימון. שיותר מתוק מתותים.
&nbsp
מי רוקד את ריקוד הרובוט כאן? אולי הבוס זה נווה. חושד בו. רוני מובכת קצת. עדיין חנונית בנשמה. איזה מוזיקה יש בעמק? שוב אתה שדרן רדיו?! איזו סצנה משונה. אה, יהונתן. חשבתי זה תומר. סצנה מה זה משונה. שאולי, אתה אידיוט. הייתי מאמין אם היית אומרת דין. או אסי. אבל בחייך. יופי, רוני. נורא נחמד. לא יכלו לפרגן במוזיקה?
&nbsp
היי, תמר. אני מבין שאת שוב פה בתחנה... שלום שלום כזה. שלמה כץ...
&nbsp
בחורה מוזרה. לא הבנתי אותה. אבל היי. סחיטה!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק רגוע יחסית
בלי יותר מדי סימני שאלה בתוכו , ובלי יותר מדי תהפוכות ..,
שאולי והאיום עליו היו מרכז הפרק , אבל זה לא יותר מדי .., אין לי כ"כ נקודות לרשום בפלקט , אני ארשם אבל זה מצומצם..
&nbsp

שיר m

Well-known member
שאולי מלך
אין עליו. באמת שאין עליו.
&nbsp
מה עוד היה הפרק?
אלון ותמר שרדו את המשבר
רוני ועידו בלה בלה בלה
שירה שופכת הכל לאויב
ביאליק מבוקש
דריה מחבבת את יהונתן
&nbsp
ולא התקדמנו הרבה בסך הכל.

אלון ותמר!!!!! ולמה? כי לפי "כל מה שלא ידעתם שאתם לא יודעים שלא ידעתם", עונג אוהב להקריא את הטקסט ברומנית, והוא ואביב הקריאו סצנה ברומנית שאומרת כמה שהם מאוהבים!!!!! אין, זוג מושלם וחמוד.

איכס, שתיתי ברומניה מיץ
'מה כבר יקרה לזה', אמר עידו.
&nbsp
עידו, נו, בחייך. אתה אדם מוזר.
&nbsp
שוב היא פה. תמר, להסתובב! תמר! להסתכל על... תמר! כן! יותר טובה מאמה בראייה מרחבית!
&nbsp
מה, רוני הדבק? אמה לא שמחה מזה. אוקיי, אז לא יקרה כלום... כן, אלון יעזור. עידו, אתה יותר חכם ממה שחשבתי. שאולי, ד"ש למצליח. גם אצלו זה היה ככה.
&nbsp
לא הבנתי את הקטע עם ביאליק. אני חושב שיש לו סיפור... אני אסביר בסוף הצפייה שלי.
&nbsp
כן, אלון. תסדר את זה.
&nbsp
לא הבנתי את לי-אור. מיטל אמרה שהיא מעולם לא שיחקה דמות כזאת ושנבין כשנראה, אבל אני לא ממש מבין... הכוונה היא ליוגיסטית מרושעת? או שיש עוד?
&nbsp
היא חושבת שתמר פושעת. הפוסל במומו פוסל. אם יש כאן פושעת אחת זאת כרמלה! אתם יודעים למה. אני גם מניח שבסוף נגלה שסיקי היא אישיות מפוצלת של כרמלה.
&nbsp
אלון, לך אחריה! לך אחריה!
&nbsp
לא, עידו. מי צריך לקנות את זה?! אלון עסוק עכשיו. הוא והאוכל האיטלקי...
&nbsp
נכון. אבל אני רק אומר: כשדריה רצתה להחזיר לבחור היא נישקה את אלון. אז תנשקי את אלון. הלב שלי קווץ'. הלב שלי מקווצץ'. בא לי לקווצץ' לתמר את הפרצוף. אני מבטיח את כל זה גם! הלב! קווץ'! הלב שלי! קווץ'!!!!!!!! הלב שלי התקשקש!!!!!!!!!! מדוע אתה מוריד מידע לציבור?
&nbsp
אבל מה שירה יורשת? מה?! ולמה היא תמיד מספרת לכולם את הכול?! מישהו צריך לסתום לה את הפה! למה את עושה את זה, שירה?! למה?! למה לערב מורים?!
&nbsp
איזה משחק אמין, גדעון! מעניין למה הרעל... שגיא ברייטנר! אה, רוגל.
&nbsp
איפה ריקוד הרובוט?! הוא מעדיף מועדונים לארוחות רומנטיות. עם פיצות. הרעיונות שלה טובים רק במסעדות. אני הייתי הראשון שאמר שאם עדי מגאליס תהיה עם אלון מנעלמים הם יהיו עדי אלון. אני חשדתי.
&nbsp
אדם חסר זיכרון. אה-הא! אני יודע איפה הבית הזה... ברור כל כך! ברור! דריה, זה שיח עדתי?
&nbsp
יופי, שאולי.
&nbsp
אני באמת לא מבין. אני אוכל עם המזלג בימין. למה זה חשוב? קווץ'. קווץ'. עוד קווץ'. המון קווצ'ים קטנים בלב. איזה משבר, אמה? אנחנו מלבלבים. זהו סיפורם של שניים שאהבו תפוחים ירוקים. שירה לבושה יפה. דניאלה בחו"ל. רגע, אז... אלון, אני אוסיף לך! שאולי שומר טינה לדניאלה! חה חה, חה... עזוב, חבר, לך, תציע לתמר ניסויים. אוי, דריה, מחוז מצוין. דריה, את צריכה להיות ראש הממשלה. את כל כך טובה בלהשיג לגיטימציה. אוי, נו, יש המון דברים לעשות. דריה, תשמרי קצת לאחרים מהאוכל... לא רק לך... שאולי, בחייך. אלון, אתה חכם. אבל תמר ביקשה. מאלפת אותו יפה.
&nbsp
לי-אור נשמעת כאילו היא מצוות המו"מ של הליכוד... שוב מכוניות...

למעלה