אני מעדיף מסיסרט. באמת עדיף מסיסרט
אז תשרפו ויהיה רשום משהו! עוד פעם רעל! כן! תמר הגיעה למקלות אוזניים של אלון. נחמד. יופי אלון...

אל תלחיץ... כן, תמיד אתם לא מבינים כלום. למה את מערבבת?! זה נגד כל חוקי הטבלה! אולי תהפוך אותה למנהלת משמרת ואירועים... היא יותר מתאימה לזה. עידו לא רוצה לפטר אותה כי אם היא תעבור לעסק המתחרה הטוסטר יפשוט רגל. אם היה עסק מתחרה. ואין. כי אין עוד אוכל באשמורת.

אל תספרו לה כלום. זה כמו דודה אול אובר אגן. אמה, תיסגרי על התירוצים שלך. אני מעדיף את מי-רן.

חשבתי שהיא אוהבת אותו חנון... לא, לא הסצנה הזאת!!!!!!!! כמה טוביה יש באשמורת?! כמה?! אולי היו גרומלים?! אולי היו גרומלים?! היי, היי, אני פשוט לא מאמין עליכם! לא מאמין עלייך, כרמלה. ואת? את תדברי על רקע פרובלמטי?! (שיהיה ברור שאני מדבר על משפחת אסולין ולא על ההסתרות שלה בנושא הנעלמים) זה בדיוק כמו שעשו ללירון וחשבו שהעתיק. לתמר אין רקע פרובלמטי, היא חפה מפשע פה! הייתי בטוח שהם באמת יהיו מעורבים בוונדליזם, אני כל כך שמח שלא. כל כך שמח שתמר חפה מפשע. גם אני יודע!

מבואים? מבויים? אין לי מושג. חשבתי שאמה תבריז שוב. היא בדרך לזכות בפרס על שם רחלי. אני מרגיש כמו אליפים שוב. שלום לך, אייל שני. הקבצה ג'?! תחיה?! מי?!

שדות קטנים. רגע... מה שירה קשורה לכל הסיפור? אתה כן, אלון. אל תוציא את זה על שירה. אז גם שירה קשורה לסיפור הזה...

שאולי, שמור לי מנה. אני רעב. סיקי לא קיימת ולכן האוכל לכרמלה.

לי-אור התחילה לעשות בלגנים... זאת שירה, היא תמיד עצובה. מה הסוד של לי-אור? יש לה סוד. מיטל אמרה שיש לה. לא אמרנו שנזהרים מפסיכולוגים?! בארמית, שירה! לא ראית כדברא?! (אגב, בשבוע הבא הם יגלו על זה) אני לא מבין, אף אחד לא קורא הגדה של פסח באשמורת, וקורא "ארעא דמצרים?" אה... זאת אשמורת... הם לא חוגגים פסח כי מה הם יאכלו בלי טוסט... ושאולי בכלל... אבל מה הקטע בדמות...

בושה עליהם. נכון, אלון. אמה! את לא יכולה להעליב אותה!!!!!!!! נכון, אלון, נכון! סליחה, אמה. פשוט... תמר...

זה הכול באשמת דובי. ועומר לא עזב לנוער במצוקה. הוא עזב לאילת. פתאום קלטתי ששירה הכי מסכנה שם. למה לי-אור רוצה לשמור על שירה קרוב? התנועה ה... את עשית לה מפגש אינטרסים?! תתביישו לכן!!!!!!!!!!!

דניאלה מתחילה לקנא... חבל עליה. עלילה בעייתית. דניאלה סתם דואגת. מי זאת טינה בכלל? (אלא אם היא רוני)

דריה עובדת יעילה.

יש טריקים... מי זה אברי? איזה ספר? אה, היא גנבה לו את הטלפון. מה זה משלנו? מה החלוקה כאן? כי לפי מה שגדעון אמר, ביאליק, לי-אור ומי שנקרא לו עד להודעה חדשה שגיא ברייטנר, הם כאילו ביחד, ובני הוא זה שקישר ביניהם. אבל כאן זה נראה ששגיא ברייטנר וביאליק הם בצד אחד ולי-אור מתוך אשמורת...

ומה אורי קשור לכל זה?! נפל לו... מה נפל לו... כן, בטח. אני זוכר את הקטע הזה...

הנה דוגמה למה את לא צריכה לחשוד בכולם. או יותר נכון: רק במבוגרים! כמו שאני מכיר את דריה, בסוף היא תעשה לו מעקב ותתאהב בו. אולי בגלל זה היא התחפשה לאופנוענית?

מה צילמת?

אלון צריך לשמוע את זה. אמה מפשלת העונה... עידו, הם יחזרו. תאמין לי. אין עוד מסעדות בטווח של קילומטרים! רגע, רגע... לא דיברנו על מפגשי אינטרסים? בואו נניח משהו: יש מישהי שרוצה למצוא עבודה. יש מישהו שצריך עובדים. אם המישהו הזה... נו, אני צריך להסביר לכם מה זה מפגש אינטרסים?!
דריה דווקא מככבת העונה.

למי...?

מה את קשורה? גדרה?! אבל... אבל...