נעלמים 3- המשך שבוע 2

פרק 109

שלישיסימו שמח לכולם!!!!!!!!!
&nbsp
אז מה יש בתוך המעטפה?
&nbsp
מה גדעון מתכנן לעשות לדריה?
&nbsp
והאם נגלה על ביאליק יותר?

אני מעדיף מסיסרט. באמת עדיף מסיסרט

אז תשרפו ויהיה רשום משהו! עוד פעם רעל! כן! תמר הגיעה למקלות אוזניים של אלון. נחמד. יופי אלון...
&nbsp
אל תלחיץ... כן, תמיד אתם לא מבינים כלום. למה את מערבבת?! זה נגד כל חוקי הטבלה! אולי תהפוך אותה למנהלת משמרת ואירועים... היא יותר מתאימה לזה. עידו לא רוצה לפטר אותה כי אם היא תעבור לעסק המתחרה הטוסטר יפשוט רגל. אם היה עסק מתחרה. ואין. כי אין עוד אוכל באשמורת.
&nbsp
אל תספרו לה כלום. זה כמו דודה אול אובר אגן. אמה, תיסגרי על התירוצים שלך. אני מעדיף את מי-רן.
&nbsp
חשבתי שהיא אוהבת אותו חנון... לא, לא הסצנה הזאת!!!!!!!! כמה טוביה יש באשמורת?! כמה?! אולי היו גרומלים?! אולי היו גרומלים?! היי, היי, אני פשוט לא מאמין עליכם! לא מאמין עלייך, כרמלה. ואת? את תדברי על רקע פרובלמטי?! (שיהיה ברור שאני מדבר על משפחת אסולין ולא על ההסתרות שלה בנושא הנעלמים) זה בדיוק כמו שעשו ללירון וחשבו שהעתיק. לתמר אין רקע פרובלמטי, היא חפה מפשע פה! הייתי בטוח שהם באמת יהיו מעורבים בוונדליזם, אני כל כך שמח שלא. כל כך שמח שתמר חפה מפשע. גם אני יודע!
&nbsp
מבואים? מבויים? אין לי מושג. חשבתי שאמה תבריז שוב. היא בדרך לזכות בפרס על שם רחלי. אני מרגיש כמו אליפים שוב. שלום לך, אייל שני. הקבצה ג'?! תחיה?! מי?!
&nbsp
שדות קטנים. רגע... מה שירה קשורה לכל הסיפור? אתה כן, אלון. אל תוציא את זה על שירה. אז גם שירה קשורה לסיפור הזה...
&nbsp
שאולי, שמור לי מנה. אני רעב. סיקי לא קיימת ולכן האוכל לכרמלה.
&nbsp
לי-אור התחילה לעשות בלגנים... זאת שירה, היא תמיד עצובה. מה הסוד של לי-אור? יש לה סוד. מיטל אמרה שיש לה. לא אמרנו שנזהרים מפסיכולוגים?! בארמית, שירה! לא ראית כדברא?! (אגב, בשבוע הבא הם יגלו על זה) אני לא מבין, אף אחד לא קורא הגדה של פסח באשמורת, וקורא "ארעא דמצרים?" אה... זאת אשמורת... הם לא חוגגים פסח כי מה הם יאכלו בלי טוסט... ושאולי בכלל... אבל מה הקטע בדמות...
&nbsp
בושה עליהם. נכון, אלון. אמה! את לא יכולה להעליב אותה!!!!!!!! נכון, אלון, נכון! סליחה, אמה. פשוט... תמר...
&nbsp
זה הכול באשמת דובי. ועומר לא עזב לנוער במצוקה. הוא עזב לאילת. פתאום קלטתי ששירה הכי מסכנה שם. למה לי-אור רוצה לשמור על שירה קרוב? התנועה ה... את עשית לה מפגש אינטרסים?! תתביישו לכן!!!!!!!!!!!
&nbsp
דניאלה מתחילה לקנא... חבל עליה. עלילה בעייתית. דניאלה סתם דואגת. מי זאת טינה בכלל? (אלא אם היא רוני)
&nbsp
דריה עובדת יעילה.
&nbsp
יש טריקים... מי זה אברי? איזה ספר? אה, היא גנבה לו את הטלפון. מה זה משלנו? מה החלוקה כאן? כי לפי מה שגדעון אמר, ביאליק, לי-אור ומי שנקרא לו עד להודעה חדשה שגיא ברייטנר, הם כאילו ביחד, ובני הוא זה שקישר ביניהם. אבל כאן זה נראה ששגיא ברייטנר וביאליק הם בצד אחד ולי-אור מתוך אשמורת...
&nbsp
ומה אורי קשור לכל זה?! נפל לו... מה נפל לו... כן, בטח. אני זוכר את הקטע הזה...
&nbsp
הנה דוגמה למה את לא צריכה לחשוד בכולם. או יותר נכון: רק במבוגרים! כמו שאני מכיר את דריה, בסוף היא תעשה לו מעקב ותתאהב בו. אולי בגלל זה היא התחפשה לאופנוענית?
&nbsp
מה צילמת?
&nbsp
אלון צריך לשמוע את זה. אמה מפשלת העונה... עידו, הם יחזרו. תאמין לי. אין עוד מסעדות בטווח של קילומטרים! רגע, רגע... לא דיברנו על מפגשי אינטרסים? בואו נניח משהו: יש מישהי שרוצה למצוא עבודה. יש מישהו שצריך עובדים. אם המישהו הזה... נו, אני צריך להסביר לכם מה זה מפגש אינטרסים?!
דריה דווקא מככבת העונה.
&nbsp
למי...?
&nbsp
מה את קשורה? גדרה?! אבל... אבל...

Roei152

Well-known member
מנהל
כן , גם אני לא סומך על תמר
אחרי שראיתימ תמונה של הסצינה שלה עם ביליאיק או איך שלא קוראים לבחור המוזר עם הנשימות הכבדות ..
עידו איך אתה עושה לי את זה ? היה איזכור לנעלבים..

פרק 110

אז למי שייך המספר שאמה מצאה? (ברור)
&nbsp
האם דריה תתחיל לעקוב אחרי יונתן?
&nbsp
ומה כולם רוצים משירה?

צ'יפס כפול מיונז בצד

אבל זאת לא לי-אור. היא לא הייתה חושפת את עצמה. מעדולם... חשוב לציין. לי-אור מפחידה בנחמדות.
&nbsp
איזה חיות מחמד...? נחשים אולי? אימא שלהם? מה אתם רוצים עכשיו? עוד פעם אלה עם הלעזוב?!
&nbsp
אלישר, תאמין לו! אתם יישוב קטן, אלישר. אני לא יודע אם הוא בן אדם חכם. אלישר, שאלה רצינית. הפסטה זה חשוב. לא, אלישר... בזה הרגע איבדת את הכתר. שיר, שללי ממנו.
&nbsp
ברגע שאתם מסיימים ללמוד אתם בצבא. זוכרים את דודה ציפי? המשכיות נחמדה. אבל רגע, זה תלוי מתי הם נהיים בגירים, כמובן... שיח מאוד מעניין. לא הגיוני? אולי... אולי מנסים להרחיק אותם. גם אני לא מסוגל! ששניכם תהיו רחוקים מהאהבות שלכם!
&nbsp
שירה, פתחי מילון ארמי-עברי. וזה בשדות, אני חושב. מת על הסיפור עם אימא שלה.
&nbsp
דניאלה הפכה לקנאית. ומאוד צינית. היי, דניאלה, נחמד לראות אותך. גם דודות זה מאוד מטעה. דניאלה לא רוצה עוד דריה.
&nbsp
מה עם אבא של עידו? מתי הוא חוזר? אולי כדאי שכל הזמן יודיעו שהקליינים עוזבים. זה יותר רגעים דביקים. עד עכשיו היא התעסקה בלקנא. עידו, סלק רוני מהראש.
&nbsp
סיפור כל כך מעניין. מה קרה שם...? כולם מתים מרעל באשמורת. זאת השיטה למות שם. דמות ממש מפחידה, לי-אור. יש לי תחושה זהה.
&nbsp
אבל מה נמצא שם?! מה?! זה ביאליק?! כן, אתה מבהיל. עלילה נוראית ממחוזות שוברי גלים. למרות שהם בטח כלאו שם מישהו. דריה נחמדה כשהיא צריכה. רוגל? זה השם שמצאו לו? הוא קצת מוזר. הוא דומה לשגיא ברייטנר. ישיר, יונתן.
&nbsp
היי, זוג מקסים ומאושר. אני לא מאמין שאישרו לכם בלשות! אמה שנים רוצה שיאשרו לה! חבל שלא עברתם לחדרה, הייתם עוברים ביחד. רגע, אפריקה יותר קרוב לה דווקא... ואם זה דרום תל אביב אז זה ממש אפריקה. גיימרים? ברצינות? אלון, תמר מחכה.
&nbsp
אלישר, אני הורג אותך!!!!!!!!!!!! שכחת מה? תתבייש לך, אלישר. אחרי כל מה שקרה!
&nbsp
אמרתי לך שהם יחזרו... הם תמיד חוזרים. אין עוד מקום... לפחות אמה סיפרה. אז רגע... מה יקרה כשהם כן יעברו? תהיה סצנת העברה. עידו מפתח חרדות נטישה. חברות נחטפות, חברות עוזבות, אח עוזב... אמה, תכירי, 'משהו שיכול להפריד בינינו'. עמקתון! לא עמאקתון! עידו, אתה דיברת עם נווה עליה?
&nbsp
אברי. מה זה? צוואה?
&nbsp
חמודים. תמר מנסה לחקות את אמה. תספר לה שאתה צריך לנסוע ולעזוב. היא מכירה את זה. אלון, תוריד לה תפוח ירוק! אבל למה ה... לא משנה. היא מרוצה מעצמה. אוי שיט.
&nbsp
משכנתאות? אוי, הרגו אותו עם הרעל בספר. שיטה בדוקה. מי לימד אתכם? יונתן מיטרני?
&nbsp
מה הקטע שלו? זה נראה שהוא לא אחראי לעצמו בכלל. או או. הסיוט של תמר... מי זה?!
&nbsp
גוסקוב או שוורץ? אמרתי ואמרתי אמרתי ואמרתי...

Roei152

Well-known member
מנהל
כל פעם מחדש זה מעצבן אותי
שדוחפים עלילות שכאילו היו קורות במציאות , כדי לקדם עלילה.. מרכזית לסיפור המתח , ואני מדבר על החמממה 3 כמובן הייתה מלאה בעלילות כאלו... כאילו אם רצו לקדם עלילת מתח שבה רצו לחטוף את אמה ואלון , במסוווה של עזיבה , למה לחכות לסוף השנה? שהם כבר בגירים? הרי לזה ברור שבגירים הולכים למסגרות כמו מכינה , צבא וכו
&nbsp

למעלה